zaxert
Registered User
خدائیش نگاه کردن اینVostro A840 Laptop Details | Dell میرزه به 1310 دل
طراحیش تیز نیست(گوشه هاش)
این لپتاپ استارتر هم خدائیش خوشکله!
قیافه ش تقصه
این لپتاپ استارتر هم خدائیش خوشکله!
لطف دارین داداشخدائیش نگاه کردن اینVostro A840 Laptop Details | Dell میرزه به 1310 دل
این لپتاپ استارتر هم خدائیش خوشکله!قیافه ش تقصه
پخ شد..gheymate akhare akhar ?
داداش قیمت عالیه....سلام مهندس .
ببخشید قصد جسارت نداشتم
خودم اول میخاستم بگیرمش . ولی قیمتتوتن بالا بود گفتم یکم تخفیف بدین
پخ شد.قيمت آخرتون رو هم براي من پي ام کنيد
داداش مینی رو باید به این قیمت پول بدی چه برسه به ای مدل که مینی نیست و مشخصات هم بالاتر از مینی هستجسارتاً قیمتی که شما دادین با این کانفیگ سازگار نیست
من وقتی این قیمت ها میبینم شاخ در میارم چون الان یه لپ تاپ نو dual coreبا دو گیگ رم و 500 هارد یک میلیون 40 هزار تومان فروخته میشه انوقت این لپ تاپ که مدلش خیلی پایین تره و کار کرده هم هست به نظر من اگه واقع بین باشیم بیشتر از 400 نمی ارزهداداش مینی رو باید به این قیمت پول بدی چه برسه به ای مدل که مینی نیست و مشخصات هم بالاتر از مینی هست
داداش تازه پیدات شده اینجامن وقتی این قیمت ها میبینم شاخ در میارم چون الان یه لپ تاپ نو dual coreبا دو گیگ رم و 500 هارد یک میلیون 40 هزار تومان فروخته میشه انوقت این لپ تاپ که مدلش خیلی پایین تره و کار کرده هم هست به نظر من اگه واقع بین باشیم بیشتر از 400 نمی ارزه
سری دی وی تولیدش متوقف شده سری جی هم چیزی کم نداره))))
آرش جان معذرت میخوام ولی شما تو قیمت گذاریتون فکر کنم به مدل دستگاه توجه نمیکنین و اصلا" نمیدونین تفاون مثلا" سری DV لبتاب HP با سری مثلا G همین مارک چیه.
هر مارکی یه سری لبتاب رو در چند مدل میزنه.مثلا" شرکت دل Inspiron - Studio - Vostro - XPS - Latitude رو میزنه. مارک اسوس مدلهای X - K - A - N - G رو میزنه که با هم تفاوت قیمت دارن جدا از تفاوت کیفیت.اگه اینا رو بدونین تو پیدا گردن قیمت ها بهتر میتونین عمل کنین.با نهایت احترام
اکانت بنده MR UNTD هست که بن شده الحمدلله ! سر آپ کردن پست دوستان.در خدمت سید هم هستیم که تو اولین مورد شرمندش شدیم![]()