• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش موتورولا razr V9

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
70 واسه من
دوست عزیز جعبه رو پیدا کردین؟ و اینکه دقیقا نگفت کدوم قطعه خرابه؟
ساعت از 12 هم گذشت و بالاترین برای من بود فقط استارتر عزیز بیان اعلام کنن جعبه پیدا شده یا خیر و به شرط اینکه فقط برد خراب شده باشه می خرم ( یعنی بقیه اعضاش سالم باشه )

mohsendh

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز کجا تشرف دارین. همه منتظرن تا اطلاعات شما رو بدونن. کدوم قطعش خرابه؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان یخورده سرم شلوغه,شرمنده,درسته بالاترین پیشنهاد در تاپیک برای جناب hamed_nkh بوده,اما یکی از دوستان در پ خ پیشنهاد 100 تومان داده,و خواسته که تا فردا براش نگر دارم,تا پولش جور شه,اگر نشد تقدیم hamed_nkh میشه,فقط به سوالات دوستان پایان بدم,بنده هیچ تضمینی در مورد درست شدن,زیاد شدن یا کم شدن هزینه تعمیر و...نمیکنم,بنده فقط حرف تعمیر کار رو نقل قول کردم,همین,این هارو گفتم که پس فردا مشکلی پیش نیاد,تمام توضیحات رو هم در پست اول هم ذکر کردم,به سوال اضافی هم پاسخ نمیدم(جعبه رو هم هرچی گشتم پیدا نشد)ولی احتمال داره بعدا پیدا شه,اما در اصل بدون جعبه حساب کنید

Rozbeh_haz

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان یخورده سرم شلوغه,شرمنده,درسته بالاترین پیشنهاد در تاپیک برای جناب hamed_nkh بوده,اما یکی از دوستان در پ خ پیشنهاد 100 تومان داده,و خواسته که تا فردا براش نگر دارم,تا پولش جور شه,اگر نشد تقدیم hamed_nkh میشه,فقط به سوالات دوستان پایان بدم,بنده هیچ تضمینی در مورد درست شدن,زیاد شدن یا کم شدن هزینه تعمیر و...نمیکنم,بنده فقط حرف تعمیر کار رو نقل قول کردم,همین,این هارو گفتم که پس فردا مشکلی پیش نیاد,تمام توضیحات رو هم در پست اول هم ذکر کردم,به سوال اضافی هم پاسخ نمیدم(جعبه رو هم هرچی گشتم پیدا نشد)ولی احتمال داره بعدا پیدا شه,اما در اصل بدون جعبه حساب کنید

با این شرایط 55 خریدارم. فقط دوست عزیز قابش عوض شده؟

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
56 ماله من :دی

kingunivers

Registered User
لایک‌ها
37
pm dadam khedmateton

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما صاحب اختیار جنستون هستین ولی درستش این بود که به اون دوست عزیز می گفتین بیام تو تاپیک پیشنهاد رو بدن تا مزایده درست پیش بره و ما بدونیم بالاترین چقدر بوده

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز شما صاحب اختیار جنستون هستین ولی درستش این بود که به اون دوست عزیز می گفتین بیام تو تاپیک پیشنهاد رو بدن تا مزایده درست پیش بره و ما بدونیم بالاترین چقدر بوده

درسته,پس ایشون رو حساب نمیکنیم,گوشی برای شما,پس پیام بدید برای فردا اگر رسیدم هماهنگ کنیم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
فروخته شد به کاربر hamed_nkh
با تشکر ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا