• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش نوت بوک بسیار کوچک و نازک مناسب برای کار دانلود با وسایل جانبی - قیمت پایه 5000 تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

130 بود شد 120 ؟؟ :blink:

دوستان توجه کنند که اگر قیمت به فیمت واقعی دستگاه نزدیک نشه خوب نمیفروشم و نگه میدارم .دیگه نوت بوک که زیر 150 نداریم تازه اونا هم ویندوز 95 یا 98 روشون هست و حتی XP جواب نمیدند .قیمت واقعی این دستگاه و وسایل همراهش بیشتر هست .الان این مغازه های دست دو خر والا بیشتر پول میدند .الان هر کارت PCMCA حداقل 20 تومان دست دوش در بازار هست اگر گیر بیاد .خود نوت بوک هم با این قیمت دلار الان بالاتره .الان در بازار دیگه نوت بوک به دلار میفروشند .یعنی این نوت بوک 100 دلار نمیارزه خالیش ؟

mahdi2086

Registered User
لایک‌ها
1

دوستان توجه کنند که اگر قیمت به فیمت واقعی دستگاه نزدیک نشه خوب نمیفروشم و نگه میدارم .دیگه نوت بوک که زیر 150 نداریم تازه اونا هم ویندوز 95 یا 98 روشون هست و حتی XP جواب نمیدند .قیمت واقعی این دستگاه و وسایل همراهش بیشتر هست .الان این مغازه های دست دو خر والا بیشتر پول میدند .الان هر کارت PCMCA حداقل 20 تومان دست دوش در بازار هست اگر گیر بیاد .خود نوت بوک هم با این قیمت دلار الان بالاتره .الان در بازار دیگه نوت بوک به دلار میفروشند .یعنی این نوت بوک 100 دلار نمیارزه خالیش ؟

خوب داداش اینجوری که نمیشه
یا قیمت مد نظرتو بگو یا قیمت پایه رو اصلاح کن ببینیم تو چه رنجی باید قیمت بدیم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
یه نفر بصورت فوری در پیغام خصوصی 150 خواسته .من ترجیح میدم در مزایده فروش بره ولی اگر خریدار نباشه به ایشون میدم برا همین قیمت پایه را 150 میزارم .

Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
نگفتم کسی دیگه قیمت نده فقط گفتم یه مشتری 150 تومانی هست .

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185

سلام
در مزایده بایستی از یه قیمت پایین شروع کرد
نه اینکه قیمت پر پر دستگاه را پایه زد
شما نباید قیمت پایه مزایده را ادیت کنین
ضمنا من نمیدونم با سی پی یو 333 چیکار میشه کرد
ابه هر حال من 110 خریدارم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
در مزایده بایستی از یه قیمت پایین شروع کرد
نه اینکه قیمت پر پر دستگاه را پایه زد
شما نباید قیمت پایه مزایده را ادیت کنین
ضمنا من نمیدونم با سی پی یو 333 چیکار میشه کرد
ابه هر حال من 110 خریدارم

دوست عزیز قیمت بالاترین خریدار را به عنوان پایه گذاشتم .فکر کنم با این همه سابقه خرید و فروش یه چیزی حالیم باشه .سنم هم یه چند سالی از شما بیشتره و ظمنا اهل دروغ هم نیستم .ایرادات دستگاهم را راحت همون اول میگم .
کار شما هم بسیار جالب هست که قیمت پرت میدید ؟؟؟ شما 110 گفتید و من هم به شما فروختم و بقیه خریدار ها هم همه اسپمر و خالی بند و ... هستند ؟؟؟
محض اصلاع هم بگم با همین سیستم الان ویندوز XP Pro زیر 1 دقیقه بالا میاد و بسیار هم سریع کار میکنه .قرار نیست با این سیستم کار محاسباتی بشه ولی همه اون کارهایی را که در بالا گفتم به راحتی انجام میده .

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز قیمت بالاترین خریدار را به عنوان پایه گذاشتم .فکر کنم با این همه سابقه خرید و فروش یه چیزی حالیم باشه .سنم هم یه چند سالی از شما بیشتره و ظمنا اهل دروغ هم نیستم .ایرادات دستگاهم را راحت همون اول میگم .
کار شما هم بسیار جالب هست که قیمت پرت میدید ؟؟؟ شما 110 گفتید و من هم به شما فروختم و بقیه خریدار ها هم همه اسپمر و خالی بند و ... هستند ؟؟؟
محض اصلاع هم بگم با همین سیستم الان ویندوز XP Pro زیر 1 دقیقه بالا میاد و بسیار هم سریع کار میکنه .قرار نیست با این سیستم کار محاسباتی بشه ولی همه اون کارهایی را که در بالا گفتم به راحتی انجام میده .
ایشون شدیدا تایید میشن کارشون درسته
آپپپپپپپ

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان آفا مهدی براشون کاری پیش آمده گفتند 1 هفته رفتند شهرستان .قرار شد اگر تو این 1 هفنه مشتری بالاتر پیدا شد بفروشم وگرنه خودشون بردارند .

پس فعلا فروش سر جاش هست و قیمت پایه هم 150 هست .باور کنید 150 قیمت قطعات همراه دستگاه هم نیست .الان کم کم هر کارت PCMCA در بازار حداقل 20 هست .موس هم که زیر 7 8 تومان نیست .USB Hub هم زیر 10 نیست .بلوتوت هم زیر 7 8 نیست .خود نوت بوک هم که هم سالم هست و هم سریع و بسیار کم مصرف و بیصدا .10 روز هم روشن باشه کنارش باشید اصلا متوجه نمیشید .ویندور XP روش سریع بالا میاد اینو به خریدار اگر حضوری باشه نشون میدم .بسیار هم سبک هست .باتری دوبل ژاپنی هم براش گرفتم .پول خود این باتری الان بالا 100 هست .

خریداران بالا 150 بسم الله .

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
باعرض معذرت از آقای هاشمی عزیز...

من 3 روز دیگه برمیگردم اگه فروش نره حتما برمیدارم.. یهو کار پیش اومده که مجبور به رفتن شدم..!

انشالا که تا اونموقع فروش نمیره..!!! :دی

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
باعرض معذرت از آقای هاشمی عزیز...

من 3 روز دیگه برمیگردم اگه فروش نره حتما برمیدارم.. یهو کار پیش اومده که مجبور به رفتن شدم..!

انشالا که تا اونموقع فروش نمیره..!!! :دی

ممون مهدی جان
اهل دروغ نیستم ولی الان این دستگاه با این وسایل قیمتش بالای 250 هست .من فقط چون پول لازم هستم دارم بصورت مزایده میدم .
شما کجا دستگاه سراغ دارید که ویندوز XP روش 1 دقیقه ای بالا بیاد و اینقدر سبک و کوچیک باشه ؟؟
بسیار مناسب برای دانلود شبانه هست و هرچی روشن بمونه داغ نمیکنه و مشکلی براش ایجاد نمیشه .به دستگاه های الان نگاه نکنید تو بازار .دستگاه های قدیم مارک های معروف مثل dell , compaq واقعا خرکار هستند .

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
با شرایط گفته شده 140 میخرم

jimy_loplop

Registered User
لایک‌ها
4
درود
150 هستم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوست عزیز
آیا گرافیکش پورت خروجی ویدیو داره ؟ می شه تصویر منتقل کرد به تلویزیون قدیمی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا