ishopcenter
Registered User
- نوشتهها
- 237
- لایکها
- 1
120خریدارم
Last edited:
120خریدارم
130 بود شد 120 ؟؟ :blink:
دوستان توجه کنند که اگر قیمت به فیمت واقعی دستگاه نزدیک نشه خوب نمیفروشم و نگه میدارم .دیگه نوت بوک که زیر 150 نداریم تازه اونا هم ویندوز 95 یا 98 روشون هست و حتی XP جواب نمیدند .قیمت واقعی این دستگاه و وسایل همراهش بیشتر هست .الان این مغازه های دست دو خر والا بیشتر پول میدند .الان هر کارت PCMCA حداقل 20 تومان دست دوش در بازار هست اگر گیر بیاد .خود نوت بوک هم با این قیمت دلار الان بالاتره .الان در بازار دیگه نوت بوک به دلار میفروشند .یعنی این نوت بوک 100 دلار نمیارزه خالیش ؟
130 بود شد 120 ؟؟ :blink:
دوستان توجه کنند که اگر قیمت به فیمت واقعی دستگاه نزدیک نشه خوب نمیفروشم و نگه میدارم .دیگه نوت بوک که زیر 150 نداریم تازه اونا هم ویندوز 95 یا 98 روشون هست و حتی XP جواب نمیدند .قیمت واقعی این دستگاه و وسایل همراهش بیشتر هست .الان این مغازه های دست دو خر والا بیشتر پول میدند .الان هر کارت PCMCA حداقل 20 تومان دست دوش در بازار هست اگر گیر بیاد .خود نوت بوک هم با این قیمت دلار الان بالاتره .الان در بازار دیگه نوت بوک به دلار میفروشند .یعنی این نوت بوک 100 دلار نمیارزه خالیش ؟
سلام
در مزایده بایستی از یه قیمت پایین شروع کرد
نه اینکه قیمت پر پر دستگاه را پایه زد
شما نباید قیمت پایه مزایده را ادیت کنین
ضمنا من نمیدونم با سی پی یو 333 چیکار میشه کرد
ابه هر حال من 110 خریدارم
ایشون شدیدا تایید میشن کارشون درستهدوست عزیز قیمت بالاترین خریدار را به عنوان پایه گذاشتم .فکر کنم با این همه سابقه خرید و فروش یه چیزی حالیم باشه .سنم هم یه چند سالی از شما بیشتره و ظمنا اهل دروغ هم نیستم .ایرادات دستگاهم را راحت همون اول میگم .
کار شما هم بسیار جالب هست که قیمت پرت میدید ؟؟؟ شما 110 گفتید و من هم به شما فروختم و بقیه خریدار ها هم همه اسپمر و خالی بند و ... هستند ؟؟؟
محض اصلاع هم بگم با همین سیستم الان ویندوز XP Pro زیر 1 دقیقه بالا میاد و بسیار هم سریع کار میکنه .قرار نیست با این سیستم کار محاسباتی بشه ولی همه اون کارهایی را که در بالا گفتم به راحتی انجام میده .
ایشون شدیدا تایید میشن کارشون درسته
آپپپپپپپ
باعرض معذرت از آقای هاشمی عزیز...
من 3 روز دیگه برمیگردم اگه فروش نره حتما برمیدارم.. یهو کار پیش اومده که مجبور به رفتن شدم..!
انشالا که تا اونموقع فروش نمیره..!!! :دی
درود
150 هستم
با هزینه ارسال 162