• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل MY Book Essential USB3.0 3TB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
منم تو تاپیک خودم اینجارو معرفی کردم انشالله که زودتر فروش میره
راستی دیتای خوبی داری من خودم عاشق سریال با این کیفیت هستم هر کی خرید واسه شیرینی هاردش بیاد بده یه چندتاشو کپی کنم :)

ahadyekta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان 500 بخوام برام میفرستی همین امشب ؟ اگه آره شرایط واریز و ارسال و کلا توضیحات رو بفرست بهم . بعد اگه مشکل ذاشت چی؟ چطوری میفرستی ؟

powermill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تو تاپیک خودم اینجارو معرفی کردم انشالله که زودتر فروش میره
راستی دیتای خوبی داری من خودم عاشق سریال با این کیفیت هستم هر کی خرید واسه شیرینی هاردش بیاد بده یه چندتاشو کپی کنم :)

یک دنیا ممنونم از لطفت برادر عزیز

commander

Registered User
لایک‌ها
406
یک دنیا ممنونم از لطفت برادر عزیز

دوست عزیز
قیمتت واسه مصرف کننده خیلی مناسبه و دیتاهات هم حرف نداره
1000 تومان هم زیر قیمت پایه نفروشش، چون هاردی نیست که روی دستت بمونه
بقول معروف، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موید باشید

commander

Registered User
لایک‌ها
406
دیتاهات حرفی توش نیست و امیدوارم که واسه خودت یه بک آپ ازش گرفته باشی چون دیتای فیلم اچ دی همه جا هست ولی سریال با کیفیت رو به سختی میشه پیداش کرد.
موید باشید.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
قابل توجه خریداران و کسانی که قصد معامله با این کلاه بردار رو دارند. این بابا دزده و مال مردم خور. هر کسی از مدیران هم سند خواست بگه تا ارایه کنم.
اما سند اصلی بعد از این چند روز تعطیلی برای پلیس فتا ارائه میشه . وقتی که چند برابر پولی که کلاه برداری کردی ازت گرفتم میفهمی با کی طرفی.

powermill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه خریداران و کسانی که قصد معامله با این کلاه بردار رو دارند. این بابا دزده و مال مردم خور. هر کسی از مدیران هم سند خواست بگه تا ارایه کنم.
اما سند اصلی بعد از این چند روز تعطیلی برای پلیس فتا ارائه میشه . وقتی که چند برابر پولی که کلاه برداری کردی ازت گرفتم میفهمی با کی طرفی.

عجب . . .

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
از همون جایی که تو و این مردک دزد تو تاپیک های هم نوشابه باز میکنید.

آقای محترم یه نگاه به امتیاز این بنده خدا بکن . این چه مدل حرف زدنه . اگه باکسی مشکل داری یا بصورت خصوصی حل کن یا یک مدرک مستدل ارائه کن . ( عذرخواهی از همه )

commander

Registered User
لایک‌ها
406
از همون جایی که تو و این مردک دزد تو تاپیک های هم نوشابه باز میکنید.

دوست محترم
به شما توصیه میکنم که در نوع نوشتارتون ادب و نزاکت رو رعایت فرمایید.
اگر من گفتم که" این دیگه از کجا پرت شد" منظورم نفس جمله تون و پستتون رو که خیلی غیر منتظره و با اون لحن گذاشتید بوده و نه خوتون، عزیز جان!
شما اگه موردی با استارتر محترم دارید میتونید خدمت مدیران انجمن مطرح نمایید نه اینکه بدون ذکر دلیل بخواید به هر فردی که در این تایپیک پست گذاشته تهمت و ناسزا رو روانه کنید.
صریحا توصیه میکنم که در لحن گفتار و نوشتارتون تجدید نظر فرمایید
دوست عزیزٍ شما اگر به هر علتی مغبون شدید میتونید به مدیران گزارش دهید و با متانت مشکلتون رو مطرح کنید و با این لحن صحبت، نتیجه ای جز شماتت دیگران، عاید شما نخواهد شد.
متاسفم دوست عزیز و نمیدونم که دیگه چی بگم ....!!!

آقای محترم یه نگاه به امتیاز این بنده خدا بکن . این چه مدل حرف زدنه . اگه باکسی مشکل داری یا بصورت خصوصی حل کن یا یک مدرک مستدل ارائه کن . ( عذرخواهی از همه )
محمد جان ممنونم
اما صحبت امتیاز و اینها نیست،صحبت اینه که هممون انسانیم
و اینطور پست گذاشتن و هتک حرمت،کاملا مردوده و هر کسی که توی تایپیک از استارتر محترم و قیمت مناسبش تعریف کنه مورد آماج تهمت این دوستمون قرار میگیره !

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

بنده کاری ندارم کی چی میگه. به این کار دارم که چی میگه.
این امتیاز و رتبه ها هم ملاک بنده نیست. مشکل بنده هم با استارتر تاپیک از طریق پلیس فتا حل خواهد شد. اما لازمه اینجا اطلاع برسانی بشه تا برای خریدار روشن بشه داره با کی معامله میکنه. باز هم میگم . مدارک کلاه برداری هم برای هر کدوم از مدیران اگر لازم بود آماده هست.

دوست محترم
به شما توصیه میکنم که در نوع نوشتارتون ادب و نزاکت رو رعایت فرمایید.
اگر من گفتم که" این دیگه از کجا پرت شد" منظورم نفس جمله تون و پستتون رو که خیلی غیر منتظره و با اون لحن گذاشتید بوده و نه خوتون، عزیز جان!
شما اگه موردی با استارتر محترم دارید میتونید خدمت مدیران انجمن مطرح نمایید نه اینکه بدون ذکر دلیل بخواید به هر فردی که در این تایپیک پست گذاشته تهمت و ناسزا رو روانه کنید.
صریحا توصیه میکنم که در لحن گفتار و نوشتارتون تجدید نظر فرمایید
دوست عزیزٍ شما اگر به هر علتی مغبون شدید میتونید به مدیران گزارش دهید و با متانت مشکلتون رو مطرح کنید و با این لحن صحبت، نتیجه ای جز شماتت دیگران، عاید شما نخواهد شد.
متاسفم دوست عزیز و نمیدونم که دیگه چی بگم ....!!!

محمد جان ممنونم
اما صحبت امتیاز و اینها نیست،صحبت اینه که هممون انسانیم
و اینطور پست گذاشتن و هتک حرمت،کاملا مردوده و هر کسی که توی تایپیک از استارتر محترم و قیمت مناسبش تعریف کنه مورد آماج تهمت این دوستمون قرار میگیره !

همونظور که در پست بالا هم گفتم مشکل بنده از راه پیام خصوصی و ایمیل حل نمیشه. چون اگر قرار بود بشه با ایمیل هایی که ارسال کردم تا الان حل شده بود.
اما در مورد انسانیت! اجازه بدید بجث به این سمت نره. بخاطر همین انسانیت بود که به ابن آقا اطمینان کردم و خوب جواب اطمینان رو هم داد. پس بهتره اخلاق و مردونگی رو اینجا مردود بدونیم نه هتک حرمت.
این آقا میدونه چیکار کرده. جوابش رو نیاز نیست اینجا بده. جای جواب دادن تو دادگاه هست.
وقتی کشوندمت اونجایی که باید ,میفهمی چه غلطی کردی. بدجایی دست گذاشتی پسر جون!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا