ali_se2000
Registered User
1250 هستم
1250 هستم
من 1400 هستم اگه واقعا بدون خط و خش باشه
پخ بده در صورت تمایل
دوست عزیز 1400 شاید بهت لپتاپ دل رو بدن.این لپتاپ تکه و از هر نظر عالیه![]()
داداش بیا برو برای خودت رو بفروش. بازار گرمی هم نکن ! فکر کردی ماا خبر نداریم هیمن تاپیک بقلی HP خودتو برای فروش قرار دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ برووو آقا بروووووووووووووووووووووو .
البته فارغ از شوخی دل لپ تاپ های خوبی داره . من یه XPS ]مینجا بود که می خواستم بخرم اما بودجه ام به مشکل برخورد . ولی فقط XPS چون Inspiron به درد نمی خوره . ولی کیفیت ساخت HP خوبه اما شنیدم lcd خوبی نداره . به عنوان یه مصرف کننده نظرت چیه ؟ زاویه دید ، کیفیت رنگ ها و خستگی چشم؟
دادا مثال زدم.آخه با این قیمت مگه تو بازار میشه ازیناگیر آورد.:blink:
من که الان hp دسته واقعا راضی هستم.کیفیت صفحه نمایشش خوبه.من که کار کردم خستگی چشم ندیدم.:wacko:
متاسفانه الان dell آمار خرابی رو به بالایی داره.
دوست من 1500 مشتری داره ولی زیر قیمت پایه برام صرف نمی کنه شرمندهمن 1400 هستم اگه واقعا بدون خط و خش باشه
پخ بده در صورت تمایل
دوست عزیز 1400 شاید بهت لپتاپ دل رو بدن.این لپتاپ تکه و از هر نظر عالیه![]()
داداش بیا برو برای خودت رو بفروش. بازار گرمی هم نکن ! فکر کردی ماا خبر نداریم هیمن تاپیک بقلی HP خودتو برای فروش قرار دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ برووو آقا بروووووووووووووووووووووو .
البته فارغ از شوخی دل لپ تاپ های خوبی داره . من یه XPS ]مینجا بود که می خواستم بخرم اما بودجه ام به مشکل برخورد . ولی فقط XPS چون Inspiron به درد نمی خوره . ولی کیفیت ساخت HP خوبه اما شنیدم lcd خوبی نداره . به عنوان یه مصرف کننده نظرت چیه ؟ زاویه دید ، کیفیت رنگ ها و خستگی چشم؟
دادا مثال زدم.آخه با این قیمت مگه تو بازار میشه ازیناگیر آورد.:blink:
من که الان hp دسته واقعا راضی هستم.کیفیت صفحه نمایشش خوبه.من که کار کردم خستگی چشم ندیدم.:wacko:
متاسفانه الان dell آمار خرابی رو به بالایی داره.
از بابت همه دوستان بابت اپ کردن تاپیک تشکرآره اینو از چند نفری شنیدم و دلیلش هم همین کیفیت پاائینی هست که روی محصولات چینی شرکت دل اعماال میشه (نسخه خاور میانه) . خیلی بد کار می کنند . مخصوصا روی inspiron . اما ایسر هم وضع خوبی نداره(چه بسا بدتر) . به عقیده خودم یا باید Hp خرید ، یا Dell XPS یا در کمال ااشتباه رفت و سونی یا مک بوک خرید . اینها رو میگم اشتباه چون دیگه واقعا به نظرم بی خودی گرونه. جنگه مگه ؟
سجاد جان تصمیمی نگرفتی آقا . به نظرم خوب قیمت دادم هااااااااااااااااا . اون وسایل رو می تونی 100 تومنی آب کنی خودت . اختلاف قیمتمون تقریبا کمه . بیا و بفروش به خودم تموم شه بره برادر تو این بی پولی !
up برای آقا سجاد
تشکر زنده باشی
تشکر فراوانمن لپتاپ های با برند های مختلف رو آزمایش کردم تو این لپتاپ ها همین سری HP DV6-6XXX واقعا فوق العاده بود.هم صدای با کیفیت و بلند و هم خوش ساخت با بدنه زیبا و مستحکم و هم قدرتمند.خلاصه دوستانی که دنبال یه لپتاپ گیمینگ می گردند این بهترین گزینه هست.(تجربه شخصیم بود دوستان).
برو بالا و بالاتر چون ارزشت بالاتر ازین حرفاست....![]()