• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* مزایده فروش ویژه لپ تاپ HP Pavilion DV6-6B مناسب کارهای سنگین فقط تست شده **********

وضعیت
موضوع بسته شده است.

die_in_dark

Registered User
لایک‌ها
0
من 1400 هستم اگه واقعا بدون خط و خش باشه

پخ بده در صورت تمایل

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
سجاد جان من هم که قیمتم رو به علاوه شرایط خریدم رو (بحث در مورد لوازم و...) برات پخ کردم .

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز 1400 شاید بهت لپتاپ دل رو بدن.این لپتاپ تکه و از هر نظر عالیه ;)

داداش بیا برو برای خودت رو بفروش:D . بازار گرمی هم نکن ! فکر کردی ماا خبر نداریم هیمن تاپیک بقلی HP خودتو برای فروش قرار دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ برووو آقا بروووووووووووووووووووووو .

البته فارغ از شوخی دل لپ تاپ های خوبی داره . من یه XPS ]مینجا بود که می خواستم بخرم اما بودجه ام به مشکل برخورد . ولی فقط XPS چون Inspiron به درد نمی خوره . ولی کیفیت ساخت HP خوبه اما شنیدم lcd خوبی نداره . به عنوان یه مصرف کننده نظرت چیه ؟ زاویه دید ، کیفیت رنگ ها و خستگی چشم؟

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
داداش بیا برو برای خودت رو بفروش:D . بازار گرمی هم نکن ! فکر کردی ماا خبر نداریم هیمن تاپیک بقلی HP خودتو برای فروش قرار دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ برووو آقا بروووووووووووووووووووووو .

البته فارغ از شوخی دل لپ تاپ های خوبی داره . من یه XPS ]مینجا بود که می خواستم بخرم اما بودجه ام به مشکل برخورد . ولی فقط XPS چون Inspiron به درد نمی خوره . ولی کیفیت ساخت HP خوبه اما شنیدم lcd خوبی نداره . به عنوان یه مصرف کننده نظرت چیه ؟ زاویه دید ، کیفیت رنگ ها و خستگی چشم؟

دادا مثال زدم:D.آخه با این قیمت مگه تو بازار میشه ازیناگیر آورد.:blink:
من که الان hp دسته واقعا راضی هستم.کیفیت صفحه نمایشش خوبه.من که کار کردم خستگی چشم ندیدم.:wacko:

متاسفانه الان dell آمار خرابی رو به بالایی داره.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
من که الان hp دسته واقعا راضی هستم.کیفیت صفحه نمایشش خوبه.من که کار کردم خستگی چشم ندیدم.:wacko:

آره اینو از چند نفری شنیدم و دلیلش هم همین کیفیت پاائینی هست که روی محصولات چینی شرکت دل اعماال میشه (نسخه خاور میانه) . خیلی بد کار می کنند . مخصوصا روی inspiron . اما ایسر هم وضع خوبی نداره(چه بسا بدتر) . به عقیده خودم یا باید Hp خرید ، یا Dell XPS یا در کمال ااشتباه رفت و سونی یا مک بوک خرید . اینها رو میگم اشتباه چون دیگه واقعا به نظرم بی خودی گرونه :D . جنگه مگه ؟

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
من 1400 هستم اگه واقعا بدون خط و خش باشه

پخ بده در صورت تمایل
دوست من 1500 مشتری داره ولی زیر قیمت پایه برام صرف نمی کنه شرمنده

دوست عزیز 1400 شاید بهت لپتاپ دل رو بدن.این لپتاپ تکه و از هر نظر عالیه ;)

آره اینو از چند نفری شنیدم و دلیلش هم همین کیفیت پاائینی هست که روی محصولات چینی شرکت دل اعماال میشه (نسخه خاور میانه) . خیلی بد کار می کنند . مخصوصا روی inspiron . اما ایسر هم وضع خوبی نداره(چه بسا بدتر) . به عقیده خودم یا باید Hp خرید ، یا Dell XPS یا در کمال ااشتباه رفت و سونی یا مک بوک خرید . اینها رو میگم اشتباه چون دیگه واقعا به نظرم بی خودی گرونه :D . جنگه مگه ؟
از بابت همه دوستان بابت اپ کردن تاپیک تشکر :D

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سجاد جان تصمیمی نگرفتی آقا . به نظرم خوب قیمت دادم هااااااااااااااااا . اون وسایل رو می تونی 100 تومنی آب کنی خودت . اختلاف قیمتمون تقریبا کمه . بیا و بفروش به خودم تموم شه بره برادر تو این بی پولی !

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
سجاد جان تصمیمی نگرفتی آقا . به نظرم خوب قیمت دادم هااااااااااااااااا . اون وسایل رو می تونی 100 تومنی آب کنی خودت . اختلاف قیمتمون تقریبا کمه . بیا و بفروش به خودم تموم شه بره برادر تو این بی پولی !

داداش چند روز صبر کنین اگه از 1500 شما کسی بیشتر نخواست چشم حتما بهتون خبر میدم

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
یه آپ واسه کسی که یه زمانی خیلی قبولش داشتم
ولی الان ...
بیشتر از اون زمان قبولش دارم
:lol:

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
تشکر زنده باشی

من لپتاپ های با برند های مختلف رو آزمایش کردم تو این لپتاپ ها همین سری HP DV6-6XXX واقعا فوق العاده بود.هم صدای با کیفیت و بلند و هم خوش ساخت با بدنه زیبا و مستحکم و هم قدرتمند.خلاصه دوستانی که دنبال یه لپتاپ گیمینگ می گردند این بهترین گزینه هست.(تجربه شخصیم بود دوستان).

برو بالا و بالاتر چون ارزشت بالاتر ازین حرفاست....;)

s a j j a d

Registered User
لایک‌ها
20
من لپتاپ های با برند های مختلف رو آزمایش کردم تو این لپتاپ ها همین سری HP DV6-6XXX واقعا فوق العاده بود.هم صدای با کیفیت و بلند و هم خوش ساخت با بدنه زیبا و مستحکم و هم قدرتمند.خلاصه دوستانی که دنبال یه لپتاپ گیمینگ می گردند این بهترین گزینه هست.(تجربه شخصیم بود دوستان).

برو بالا و بالاتر چون ارزشت بالاتر ازین حرفاست....;)
تشکر فراوان :)

Last edited:

rima_rol

Registered User
لایک‌ها
2
سلام داداش من میخوام با چیزی تعویض نمیکنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا