• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش HTC Incredible S در حد آک- نوی نو

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
کمال تشکرودارم از داداشای گلم ایشالا که همیشه سرحالوتندرست باشین....دوستان همونطور که توی عکسا میبینید گوشی نوی نوس...تمیز تمیز...زیر قیمت پایه شرمندم....خداوکیلی گوشی سالمه ارزششوداره...

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
کمال تشکرودارم از داداشای گلم ایشالا که همیشه سرحالوتندرست باشین....دوستان همونطور که توی عکسا میبینید گوشی نوی نوس...تمیز تمیز...زیر قیمت پایه شرمندم....خداوکیلی گوشی سالمه ارزششوداره...
f با اپتیموش بلک آک میزنی ؟

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان تا حالا 3پیشنهاد پایه بوده ویک پیشنهاد660تومن..1کی همشهریای عزیزم هم پیشنهاد پایه دادن...بیاین بالا دوستان گوشی نو وتمیز هستش ارزششوداره...:)

تا فردا بعد از ظهر که با این دوست همشهریمکه 650خاستن-- به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد............ننببببببببووووووودددددد
biggrinsmiley.gif

Last edited:

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
سام من با شما صحبت کردم روش 650 پولمم نقده اگر خواستین با من هماهنگی کنید.........

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
داداش قابلی نیست...خودتون میدونید من پریروز احمدآباد بودم 1آرک داغونو 750میدادن..که از نظر سخت افزار به پای اینکرد نمیرسه...

دوستان بنده بنا به دلایلی تا فردا آن نیستم...کسی خواست با من تماس بگیره شمارمواز توی قسمت مشخصات میتونه استفاده کنه...البته پیامک..

بدوبدو که تموم شد......نبووود670بایکی دوستان توافق شده تا فردا بعد از ظهر هرکی بالاتر گفت مال همون...گوشی تمیزه عروسکه می ارزه:D

Last edited:

mehran-dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من گوشي رو 685 خريدارم . اگه دوست داشتي معامله ميكنيم/

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز تا اینجا مال شما......نبببوووووووووووووووودددد تا 12شب هرکی بیشتر خاس مال هموننننننننن.........

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز تا اینجا مال شما......نبببوووووووووووووووودددد تا 12شب هرکی بیشتر خاس مال هموننننننننن.........
من که گفتم 670 خریدارم اصفهانم هستم و با هاتونم که اس ام اس دادم...پس چرا؟؟؟؟؟من که گفتم میخوام برم مسافرت...برای من اوکی؟؟؟

mehran-dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من رشت هستم . شماره همراتو واسم پ خ كن .

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
خوب بنده به شما عرض کردم تاپیک مزایدس...گفتم تا 12 صبر کنید...حالام طوری نیستش...شما میخاین...685الان مشتری داره...680هم داره...

حضوری باشه بهتروسریع تره...

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
من پولم نقد هست و خریدار واقعی هستم وقصد فروش به کس دیگه ای هم ندارم............اوکی 670ماله من؟؟؟؟

خوب بنده به شما عرض کردم تاپیک مزایدس...گفتم تا 12 صبر کنید...حالام طوری نیستش...شما میخاین...685الان مشتری داره...680هم داره...

حضوری باشه بهتروسریع تره...
680 ماله من فقط به کسی دیگه ندین.....من میخوام ولطفا مزایدتونو ببندید که دیگه کسی درخاست دیگه ای نده...........

mehran-dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بنده امروز صبح زنگ زدم با قیمت 690قرار شد ایشون گوشیرو بفرستن...

mehdisheikhtadi

Registered User
لایک‌ها
20
دوستای خوبم گوشی بصورت حضوری به جناب آقای amirkhoosha
تقدیم شد ایشالا که مبارکشون باشه...دوست خوب تازه واردمون هم گوشیرو میخاستن که خبریشون نشد...بنده هم چون قول داده بودم گوشیرو تقدیم جناب
amirkhoosha
کردم...از مدیران تقاضا دارم که تاپیک روببندن..ممنون ومرسی
:D

Last edited:

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
با ایپاد عوض میکنی؟
forum.persiantools.com/t314411.html

بالا