• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده لپ تاپ مشکل دار با یه ایراد کوچک با قیمت پایه 500

mego

Registered User
لایک‌ها
255
یاشار جان امروز لپتاپ ساعت 12 دستم رسید.متاسفانه هر کاری کردم نتونستم روشنش کنم.:((اینم از شانس بد ما)

ظاهر لپتاپ واقعا تمیزه ولی حیف که از شانس بد ما روشن نمیشه.فکر کنم بابت همون گرافیکش باشه.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یاشار جان امروز لپتاپ ساعت 12 دستم رسید.متاسفانه هر کاری کردم نتونستم روشنش کنم.:((اینم از شانس بد ما)

ظاهر لپتاپ واقعا تمیزه ولی حیف که از شانس بد ما روشن نمیشه.فکر کنم بابت همون گرافیکش باشه.

علی لپ تاپ رو برگشت زده هنوز به دستم نرسیده یک شنبه میرسه به دستم قیمت پایه رو بدون تعمیر هینجوری میزارم 500 تومن اگه به قیمت مناسبی نرسه میبرم تعمیر کنم بعد بفروشمش البته علی میگفت لپ تاپ گاهی روشن میشه گاهی نه مطمئنن از چیپ گرافیکیش هست ایراد

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
یاشار این مگه همون لپ تاپی نبود که آوردیش مغازه ؟ اینجا که پیش من باهاش کار میکردی ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یاشار این مگه همون لپ تاپی نبود که آوردیش مغازه ؟ اینجا که پیش من باهاش کار میکردی ؟
بلی همونه رسید دست علی خواموش بوده تصویر نمیداده بعد چند ساعت دوباره تصویر داده گویا باید بره تعمیر همون چیپ ست گرافیکش رو هیت بدن اگه اینجوری فروخته شد که شد نشد خودم تعمیرش میکنم بعد میفروشم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یاشار اگه تعمیر میشه من ورش دارم..
سلام اره تعمیر میشه عزیز تعمیر با عهده من همون قیمت قبلی میدم بهت ولی حوصله تعمیرش رو خودت داری خیلی کمتر حساب میکنم یک شنبه میرسه دستم هماهنگ میکنیم باهم

mego

Registered User
لایک‌ها
255
تایید میشه دستگاه دست من بود.بعضی مواقع با یه روش خاص روشن میشد و وقتی دستگاه روشن میشد دیگه خاموش نمیشد مگر این که خودتون خاموشش میکردین.تمامی قسمت هال لپتاپ هم کاملا سالم بود. ظاهرش هم خیلی خوب و تمیز بود.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
من از یه تعمیرکار که سوال کردم گفتش بین 60 تا 80 تومن درست کردنش هزینه داره.

LAVAN.SHOP

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام خدمت شما دوست گرامی .
خسته نباشید .

ببخشید ، قیمت آخر لبتابتون رو برام پخ کنید .

با تشکر
مهدی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
من همیشه دیر میرسم
اگه این بنده خدا نخاست پایه برا من
یاشار جون خبرشو بده
چن روز نیستم اگه نخاست ندیش به یکی دیگه
رزو برا حاج جعفر دی:

بالا