خوب خودت باز کن تعمیرش کنپ.خ شد
نه عزیز گارانتی نداره،فکر کنم چون زیر آشغال جمع شده بخاطر همین اینجوری شده باز بشه تمیز بشه درست میشه
مشکل این موس ربطی به آت و آشغال نداره ! خود استارتر هم اینو میدونه:happy:خوب خودت باز کن تعمیرش کن
عزیز شما نه پولی ریختی،نه قراری گذاشتیم :|دوست عزیز مگه قرار نشد موسو برای من بفرستین ؟
هزینه گیم چه قدر میشه
دوست عزیز شما اگه میدونی مشکلش چیه بگو چون من واقعا نمیدونممشکل این موس ربطی به آت و آشغال نداره ! خود استارتر هم اینو میدونه:happy:
پ.خ شدنریختم چون کال اف هم یه جا می خوام اگه میتونین برام رایت کنین بگبن تا پول اونم بدم اگه نه فقط هزینه موسو بریزم
مشکل این موس ربطی به آت و آشغال نداره ! خود استارتر هم اینو میدونه:happy:
دقیقا کجای نوشته هام چرت و پرت بود توی تاپیک شما ؟؟شما کلا عادت داری تو تاپیک دیگران چرت و پرت بنویسی؟ تاپیک من رو هم داشتی خراب میکردی...خوب بفروشی سید علی جان..
ممنونم فواد جانشما کلا عادت داری تو تاپیک دیگران چرت و پرت بنویسی؟ تاپیک من رو هم داشتی خراب میکردی...
خوب بفروشی سید علی جان..
دقیقا کجای نوشته هام چرت و پرت بود توی تاپیک شما ؟؟
ممنونم فواد جان![]()
امتیاز بازارچه شما و کاربر star2009 تقریبا برابره اما تعداد پستهای استارتر بیشترههیچی زیاد خودتو درگیر نکن... یه نگاه به امتیازت و پست هات کنی میفهمی چقدر اسپم دادی...
بله موجودهداش هنوز موجوده؟!
ارسال شده توسط ایپد مینی
دوست عزیز الان یعنی چی مثلا حالا تعداد پستای من زیادتره یا امتیازامون برابره و .....امتیاز بازارچه شما و کاربر star2009 تقریبا برابره اما تعداد پستهای استارتر بیشتره