• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ******مزایده نوت 3 مشکل دار قیمت مناسب Samsung Note 3******

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
گوشی مدل N900 ومشکل عدم ثبت در شبکه داره و ربطی به طرح رجیستری نداره سوکت سیم کارت سالمه و سیم رو میشناسه ولی به شبکه وصل نمیشه تو شهرستان نتونستند درستش کنند....
گوشی روشن میشه باهاش میشه برنامه و بازی اجرا کرد و با وایفای به اینترنت وصل شد و استفاده کرد وقلم با وجود شکستگی و دوربین هم کار میکنن باتری ضعیف شده و کلید پاور و قلم با کمی فشار بیشتر کار میکنند اینها موردهایی هستند که من تو2 ساعت کار با گوشی فهمیدم چون گوشی مال کسیه من رو وکیل کرده برای فروشش و اینکه همه مواردش درست کار کنه تضمین نمیکنم ولی خب تا هفته پیش دست صاحبش کار میکرده و بدون مشکل بوده و یه هویی بدون هیچ دلیلی خاصی این طور شده
فقط خود گوشی+کارتنش موجوده
در کل به درد کسی میخوره که یا بتونه درستش کنه که احتمالش کمه یا تاچ و السیدی و قطعات دیگش رو به عنوان اوراقی بفروشه یا همینطوری ازش استفاده کنه
جای دیگه هم برای فروش گذاشته شده و در صورت فروش رفتن و پیشنهاد قیمت اینجا گفته میشود

قابل توجه اینکه امروز تاچ و ال سیدی اصلی نو رو اینجا قیمت گرفتم 960 تومن بود منهای دستمزد نصبش که حدود 100 تومن هست

قیمت پایه 400 تومن...
گام 20 تومن....
قیمت فوری 650تومن...

پایان مزایده ساعت 24 روز جمعه به بالاترین پیشنهاد
هزینه ارسال با خریدار محترم

فایل های ضمیمه

• IMG_20181031_1749222222222222.jpg
    IMG_20181031_1749222222222222.jpg
    1.1 MB · نمایش ها: 30
  • IMG_20181031_1750111111111111.jpg
    IMG_20181031_1750111111111111.jpg
    1 MB · نمایش ها: 25
Last edited:

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
مدل دقیق و شماره تماس پخ بدید

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
مدل دقیق گوشی رو اعلام کنین.
یه نوت 3 دیگه دیده بودم که دقیقا همین مشکل رو داشت. آخرشم بورد رو تعویض کرد.
در هر صورت مدل دقیق رو اعلام کنین. قیمت پایه واسه من

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
مدل دقیق گوشی رو اعلام کنین.
یه نوت 3 دیگه دیده بودم که دقیقا همین مشکل رو داشت. آخرشم بورد رو تعویض کرد.
در هر صورت مدل دقیق رو اعلام کنین. قیمت پایه واسه من

دوست عزیز هر احتمالی هست بالاخره شما داریدفقط نصف پول تاچ و ال سیدی رو میدید اونم برای سری فوق العاده نوت

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
دوست عزیز هر احتمالی هست بالاخره شما داریدفقط نصف پول تاچ و ال سیدی رو میدید اونم برای سری فوق العاده نوت

اون که درسته ولی در هر صورت اینم در نظر داشته باش گوشی دسته دو که قیمت تاچ و ال سی دی رو نو حساب نمیکنن. حالا اگه گوشی مشکل دار هم باشه مسلماً روی قیمت تاثیر داره.
البته به هیچ وجه جسارت نمیکنم که روی سر مال بزنم. منظورم اینه که مهمترین قطعه این گوشی صفحه نمایشه. زحمت بکش خوب تستش کن. نورشو کم کن ببین مشکلی نداره. بعدش اینکه نور رو تا آخر ببر بالا و یه عکس سفید بیار ببین صفحه نمایش سایه نداشته باشه. تستش 2 دقیقه هم طول نمیکشه. دمت گرم

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
اون که درسته ولی در هر صورت اینم در نظر داشته باش گوشی دسته دو که قیمت تاچ و ال سی دی رو نو حساب نمیکنن. حالا اگه گوشی مشکل دار هم باشه مسلماً روی قیمت تاثیر داره.
البته به هیچ وجه جسارت نمیکنم که روی سر مال بزنم. منظورم اینه که مهمترین قطعه این گوشی صفحه نمایشه. زحمت بکش خوب تستش کن. نورشو کم کن ببین مشکلی نداره. بعدش اینکه نور رو تا آخر ببر بالا و یه عکس سفید بیار ببین صفحه نمایش سایه نداشته باشه. تستش 2 دقیقه هم طول نمیکشه. دمت گرم
دوست عزیز تاچ و ال سیدی سالم هست خیالتون راحت....منظور مسایل دیکه گوشی مثل باتری و زدگی دور گوشی و ... هست کلا با این مبلغ باید انتظارتتون معقول باشه

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
دوست عزیز تاچ و ال سیدی سالم هست خیالتون راحت....منظور مسایل دیکه گوشی مثل باتری و زدگی دور گوشی و ... هست کلا با این مبلغ باید انتظارتتون معقول باشه

اوکی. حله داداش

بالا