• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ******مزایده نوت 3 مشکل دار قیمت مناسب Samsung Note 3******

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
با ستاره مربع صفر ستاره مربع وارد تست منوی گوشی بشید و یه تست کامل از سنسورها و قطعات بگیرید
ال سی دی رو هم از همونجا تست کامل کنید سایه و رنگ نداشته باشه

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
با ستاره مربع صفر ستاره مربع وارد تست منوی گوشی بشید و یه تست کامل از سنسورها و قطعات بگیرید
ال سی دی رو هم از همونجا تست کامل کنید سایه و رنگ نداشته باشه
ال سیدی تست شده سالمه...خارج تاپیک 520 پیشنهاد هست

• Like
Reactions: R99

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
الان تاپیک مهم هستش تا پیگیر باشیم اگه بیرون مهمتره که دیگه هیچی بریم کنار
دوست عزیز پست اول گفته شده فروش بیرون تاپیک هم برقراره ولی قیمت اینجا اعلام میشه این خلاف قوانین مزایده نیست
فقط چون خیلی دوستان پیام میدند در مورد برد گوشی و تعمیرش تاکید میکنم بهتره دوستانی که میخوان از تاچ و السیدیش استفاده کنند این گوشی رو بخرند چون احتمال تعمیرش کمه السیدی رو چون نمایندگی مرکزی سامسونگ 8 ماه پیش با نمونه اصلی عوض کرده در واقع کم کار کرده و روش هم گلس بوده
من هیچ ضمانتی در مورد قسمتهای دیگه گوشی نمیکنم خدای نکرده ناراحتی پیش نیاد الان تاچ و السیدی اصلی با هزینه نصبش که نیاز به چسب و زیرسازی و....وکار شما نیست حدود 1050 درمیاد ولی این گوشی رو بگیرین میتونید از شاسیش استفاده کنین و با دستمزد خیلی کم فقط برد خودتون رو روش بندازین حتی خودتون هم یه کم وارد باشین میتونید برد رو روش سوار کنین و بردش و دوربین ها و باتری و.... رو هم خودتون جایی اوراقی بفروشید یا بزارید یدکی برای گوشی خودتون

Last edited:
  • Like
Reactions: R99

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
با تشکر از دوستانی که تو مزایده شرکت کردند خارج از تاپیک به قیمت فوری فروخته شد...

بالا