datacenterco
Registered User
فروش فوق العاده
کسی نبود ...
کسی نبود ...
Last edited:
ای بابا شما هم که هی تمدید میکنی. دفعه اول گفتی حد اکثر 4 روز . بعد کردیش تا جمعه الانم کردیش تا 28 شهریور :blink:
این که اسمش مزایده نیست! من میخواستم 400 پیشنهاد بدم الان ولی کلا انصراف میدم چون معلومه شما میخوای انقدر بمونه تا 600 بفروشی!
شرمنده
یاعلی
با سلام
من تازه ثبت نام کردم و همچین چیزی دیدم
و اگه واقعی باشه
جسارتا
واقعی و اصلی باشه
البته شرمندم من شما رو میشناسم ولی باز هم
450 خریدارم (شرمنده البته گام افزایش 20ت ولی من 450 خریدارم) فقط سالم باشه و فیلم تست واسم ایمیل کنید فقط هزینه ارسال با شما
اگه یه موقع مشکلتون حل شد،به من خبر بدین،شاید یه جنس خوب واسه معاوضه پیدا کردم![]()
چی شد پس حامد جان؟
چند ماه کارکرده؟
چقدر ازش کار کشیده و.. ،این توضیحاتم بدید ممنون میشیم
خیلی خیلی کم
عزیز اصلا کروم بوک تازه پخش جهانی شده ، چطور میخواد استفاده زیاد شده باشه؟!:wacko:
حداکثر 2 ماه استفاده شده
فقط دو تا خش سطحی داره که تو عکس ها است
یعنی واقعا اندازه یه تبلت 500 تومنی ارزش نداره؟!
صفحه نمایش 11.1 اینچی LED HD
پخش همه جور فایل چه آنلاین چه آفلاین
بلوتوث - وای فای - بوت تو 10 ثانیه - دانگل اختصاصی 3G میخوره و...
والا هر چیزی امکان داره!!
چه برنامه های آفلاینی واسش هست که بدردمون بخوره؟مهم ترین برنامه هاشو میگه بفرمائید؟
و اینکه نمیتونید از دوستتون بپرسید که یه جوری تعویض کنن حتی با قیمت بالاتر؟سر هم بدم؟
عزیز امکاناتش رو تو بخش فارسی و انگلیسی و فایل پی دی اف و ویدئویی میتونید مشاهده کنید
خوب شما با چی میخوای تعویض کنی که قیمتش بالاتره و سر بدی؟؟؟
اینو میشه تست کنید؟(از همون لینک پیداش کردم)تمام نرمافزار های چند رسانهای یا مالتی میدیا مانند گالری عکس ، پخش کننده ویدئو و موسیقی بسیار ساده و سطحی هستند، که یعنی خبری از تنظیمات اضافه ، قابلیت تکرار یا پشتیبانی از زیرنویس نیست.
برنامه آفلاینشو گفتم!!
"هر چیزی امکان داره!!"مال بخشی از پست بود که چجوری توی این چند ماه ممکنه زیاد ازش استفاده شده باشه و..!!:
آدرس تاپیک فروشمو دادم،خودتون انتخاب کنید بعد اگه مثلا قیمت کمتر از آخرین قیمت مزایده میشد،من بقیشو سر میدم!(متاسفانه اونقدر سر نمیتونم بدم که بدون تعویض باهاتون بخرمش!)
البته من غیر از استور مرورگر کروم چیز دیگه ای پیدا نکردم،پس لطفا بفرمایید که چه برنامه هایی رو بصورت آفلاین اجرا میکنه!
کو آدرس تاپیک فروش؟
در ضمن من ازش استفاده ای نکردم بدونم چیا آفلاینه و چیا آنلاین
اون چیزهای لازم بوده تو تاپیک هست (بالا)
چقدر سخته با شما پست رد و بدل کردن!!
صفحات قبل خب لینک فروش بود!!امّا اونطور که به نظر میرسه اصلا پلیر نمیتونه mkv رو پخش کنه!!اگه میتونید تست کنید که من هستم،اگر نه هم که هیچی!!!
چرا سخت داداش؟!
لینک فروش لطفا ...
من mp4 با بیت ریت بالای 4000 تست گرفتم که فول اچ دی بوده پخش کرده
اونو تست کردم متعاقبا خبر میدم همینجا
تشکّر
http://forum.persiantools.com/t455004.html
فیلم معمولی mkv با زیرنویس فارسی sub/idx رو لطفا تست بگیرید.
عزیز
اجناست هیچ کدوم به کار دوستم نمیاد