datacenterco
Registered User
اوکی
ولی اگه وقت داشتش بگو تست کنه![]()
چشم دوست گلم
اوکی
ولی اگه وقت داشتش بگو تست کنه![]()
مثلا چی؟
با گوشی تعویض داری؟
باطریش چقد نگه میداره؟
3 - خوش مصرف در باطری حداقل 6 ساعت معروف به باطری Li-Po(تو توضیحات سایتش که بخونید متوجه میشید)![]()
خیلی خیلی عالیه
نمیشه زودتر مزایده تمام شه؟
چرا داداش؟
پایان مزایده (تمدید شد برای آخرین بار) : پنج شنبه شب 1392/06/28 ساعت 24:00
چون تاریخ مزایده پنج شنبه شب ساعت 24 است و اگر به قیمت مناسب به فروش نرسد از فروشش منصرف میشم
عرض کردم که تاریخش تو تاپیک هست
داداش من نمی خواستم تو تاپیکت دخالت بکنم ( با اینکه خودم در به در دنبال کروم بوک هستم ) ولی دیدم شما انگار قصدت فروش نیست به قول یکی از بچه ها .
اینکه مدت زمانی که گذاشتی بگذره بعد نفروشی این چیزی نیست جز مسخره کردن مردم .
درضمن کروم بوک شما مشکلش اینه که مبتنی بر معماری آرم (با توجه به این بدرد لینوکسی ها و برنامه نویس ها هم زیاد نمیخوره) هست . عملا هیچ کارایی دیگه ای نمی تونه داشته باشه غیر از کروم او اس . و با توجه به اینکه تو ایران هم وضع اینترنتمون اینه ، فکر نکنم به درد کسی بخوره . اگر معماریش آرم نبود من خودم خریدار پر و پا فرصش می شدم .
همین رو هم قصد خرید داشتم قیمت بدم ولی با این تمدیدی که دفعه پیش کردی و اونطوری اون دوستی که قیمت داده بوده رو فراری دادی ، و با این نحوه فروشت بنظر نمیاد فروشنده باشی .
باز اگه تو نحوه فروشت تفاوتی حاصل شد و این مسئولیت رو قبول کردی که وقتی مددت زمان تعیین میکنی مردم مسخره نیستن که دوباره تمدید اینا نکنی ، میتونی رو 350 من حساب باز بکنی .
موفق باشی
من به قیمت 380 همچنان هستم ...
دیدی که 450 مشتری داره
و جالبه اس ام اس میدی میگی 420 آخرش هستم
باز میشه 380 ت ها...
فکر می کنید ما مسخره شما هستیم ؟!
واقعا که؟؟!!
ولی پروپا قرص نیست
در هر حال تا 5شنبه شب فروش رفت که هیچ
اگرنه نمیفروشمش و بلانصبت دست دلال نمیدم
پیروز باشید
به قول قدیمی ها
قدر زر زرگر شناسد ، قدر گوهر گوهری ...
دوست عزیز ... بنده یک هفته ی پیش به شما گفتم 420 فوری هستم ، در غیر این صورت 380 قیمت مزایده میدم ... فکر کنم شمایین که آداب مزایده رو بلد نیستین
بنده هم حرفی نزدم ، شما گفتین مشتری دارین 450 ، اگر ایشون ( البته اگر وجود خارجی داشته باشن - جالبه تو همه تاپیک های شما خریدار هستن فقط) به هر دلیلی ( پشیمون شدن ، نبود وجود خارجی ، یا هر چیز دیگه ... ) نخواستن ، بنده 380 هستم و خریدار و طرفدار این محصول هستم
( مواظب ادبیاتتون در مورد لفظ دلال هم باشین - یکم سابقه ی من رو چک کنین می فهمین مصرف کننده هستم )
امیدوارم ناراحت نشده باشین ، فقط بهتره تو خرید و فروش دو طرف خیلی رک و رو راست برخورد کنن ...
در آخر امیدوارم خوب بفروشین ...
سلام
اینجا دعوا سر چیه
من در چندین پست بالا گفتم که 450 خریدارم و وایستادم تا 5 شنبه شب
اینا کین 350 و 380 نظر میدن
پست هاشونو ریپرت کن حامد جان
این خلاف قوانینه که یکی قیمت بالا تر بده بگه باز دو نفر دیگه بیان پایین تر بگن
گرچه خودشونو خسته کردن