• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده ویژه فروش کروم بوک سامسونگ از 300 تومان !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bigkiller

Registered User
لایک‌ها
120
بابت حرف های قشنگتون ممنون ، اون قدر شعور دارم ، که با این حرف هاتون ، باز هم با احترام باتون حرف بزنم
جالبه که شما اصل مطلب رو نفهمیدین ، اگر نمی خواستین به این قیمت بفروشین ( مفت!!! ) لازم نبود پایه رو 300 بزنین!
مفت یعنی اینکه 100-170 دلار پول جنسه ( هندزفری امضام ) ، دارم 150 می فروشم!
ایشالله که خدا هم بتون پول بده ، هم درک و معرفت !
یا حق!
فروشنده این جنس درک و معرفت نداره. شما گل گفتی بخدا! من که اصلا فرستادمش تو لیست سیاه خدا رو شکر اصلا نمیتونم ببینم چی گفته به شما!
انقدر شعور نداره که میاد پیغام خصوصی رو میذاره همه ببینن. متاسفم برای امثال اینجور آدما که رنگ و لعاب و دروغ و ملوّن بودن براشون راحته. جالب اینجاست که 2 روز اول قیمت فروش فوریش بود 500 یهو کرد 600 بعدشم که زده بالای تاپیک و تو امضاش فروش کروم بوک با قیمت 300 تومن مفت!!! آخه تو که نمیخوای زیر 600 بدی مگه آزار داری مردم رو میذاری سر کار. زمان مزایده اش هم که 3 بار تغییر داد! کلا آدم خجسته ای هست ایشون!

polab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به سر وحید گزارش دادم . خودشون حتما بررسی میکنن اعلام میکنن. فکر نمیکنم با این همه بچه بازی که ایشون تو فروش کالاشون کردن دیگه جایی برای حرف باشه . دقیقا همه رو جیگر فرض کردن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا مدیریت رو درگیر نکنید،اگر مینید شرایط فروشنده ایراد داره و کارشون غلطه خرید جنسش رو تحریم کنید
به همین راحتی:)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
فروشنده این جنس درک و معرفت نداره. شما گل گفتی بخدا! من که اصلا فرستادمش تو لیست سیاه خدا رو شکر اصلا نمیتونم ببینم چی گفته به شما!
انقدر شعور نداره که میاد پیغام خصوصی رو میذاره همه ببینن. متاسفم برای امثال اینجور آدما که رنگ و لعاب و دروغ و ملوّن بودن براشون راحته. جالب اینجاست که 2 روز اول قیمت فروش فوریش بود 500 یهو کرد 600 بعدشم که زده بالای تاپیک و تو امضاش فروش کروم بوک با قیمت 300 تومن مفت!!! آخه تو که نمیخوای زیر 600 بدی مگه آزار داری مردم رو میذاری سر کار. زمان مزایده اش هم که 3 بار تغییر داد! کلا آدم خجسته ای هست ایشون!

ااا چه جالب تو که قهر کردی
اینجا چیکار می کنی پس
ااا پسر تو کم نیووردی؟!
حداقل شعورم از تو یکی بیشتره که سرعت اینترنت رو لگ می بینی و مشتری می پرونی :blink:بی سواد

من به سر وحید گزارش دادم . خودشون حتما بررسی میکنن اعلام میکنن. فکر نمیکنم با این همه بچه بازی که ایشون تو فروش کالاشون کردن دیگه جایی برای حرف باشه . دقیقا همه رو جیگر فرض کردن
................

آقا مدیریت رو درگیر نکنید،اگر مینید شرایط فروشنده ایراد داره و کارشون غلطه خرید جنسش رو تحریم کنید
به همین راحتی:)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

..................

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
موارد زیر جهت اطلاع تمام کاربران:
عدم رعایت قوانین فروم موجب بروز مشکل هم برای فروشنده و هم خریداران می شود.
در قوانین شرایط برگزاری مزایده به روشنی ذکر شده است و هر گونه تخلف از این قوانین موجب برخورد با شخص خاطی خواهد بود:
1- قیمت پایه: کمترین قیمت مد نظر فروشنده برای فروش این قیمت است و باید در پست اول درج شود. این به این معناست که اگر تا پایان مزایده حتی یک درحواست خرید قطعی با این قیمت ثبت شود فروشنده موظف به انجام فروش است و هر گونه کوتاهی در این مورد موجب اعمال قانون خواهد بود.
2- گام افزایش: مبلغی که برای افزایش قیمت توسط هر درخواست دهنده ای در مضرب صحیح باید اعمال شود و پیشنهادات خارج از گام قابل پذیرش نیست. همچنین پیشنهادات خارج از تاپیک به هر نحو قابل استناد نیست.
3- تاریخ و ساعت دقیق اتمام مزایده: این مورد به نحوی باید تعیین شود که پایان مزایده به ساعت دقیق برای تمام درخواست دهندگان روشن باشد به عنوان مثال شنبه 30 شهریور ساعت 23:45 دقیقه.
در صورتیکه در فاصله زمان قانونی برگزاری مزایده پیشنهاد قابل قبول در موضوع اعلام شود، فروشنده به هیچ عنوان اجازه تمدید مزایده را ندارد.
همچنین هر گونه تغییر در قیمت پایه و گام افزایش هم در طول برگزاری مزایده غیر قابل قبول است.
بنابراین فروشندگان محترم در موقع تعیین قیمت پایه دقت کافی داشته باشند.
همچنین در هر موضوعی مشاهده شود دو قیمت تحت عناوینی مثل قیمت پایه و فروش فوری و از این قبیل درج شده باشد، فروش به صورت مزایده ای تلقی می شود. بنابراین اگر قصد برگزاری مزایده ندارید فقط و فقط یک قیمت درج کنید.
ارسال اسپم و توهین در پست ها هم خلاف بوده و برابر مقررات برخورد خواهد شد.
این موضوع، تا رسیدگی دقیق تر مسدود می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا