Persian-Masoud
کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
دوست عزیز عباس برای کارت شماره ۱۱
دوستان عزیز در صورت تمایل پیغام بدید برای خرید
عزیز تکلیف ما کی مشخص میشه؟
دوست عزیز عباس برای کارت شماره ۱۱
دوستان عزیز در صورت تمایل پیغام بدید برای خرید
بزارید 24 ساعت از پیشنهادتون بگذره بنده هم منتظر یه معامله هستم ممکنه شرکت کنم توی مزایده اون 5700عزیز تکلیف ما کی مشخص میشه؟
کارت شماره یک تا ساعت ۱۰ شب پیشنهاد نبود خدمت شما کم گذاشتم زمان را راضی باشیدمثلا کارت شماره ایکس یک ماهه کسی پیشنهاد نداده تا میگم میخوامش 10 نفر میریزن سرش!
آقا شماره یک مال من - پرداخت با تتر
هرکی دست روش بذاره .. است
دستت درد نکنهکارت شماره یک تا ساعت ۱۰ شب پیشنهاد نبود خدمت شما کم گذاشتم زمان را راضی باشید
8 +1 گام
و 11 برای من
اگه اولویت با خرید بیشتره
پرداخت هم نقدی
منتظر پرداخت تا 10 امشب فقط23 پایه
نحوه واریز کارت به کارت
اگر اين دوستان نخواستن من ميتونم كارتم رو عوض كنم؟ يعني اگه تا ١٠ واريز نكردن من براي كارتشون واريز كنم؟منتظر پرداخت تا 10 امشب فقط
پلمب ها را کسی بقیه را کلی خواسته ولی با فن تعویضی ها امکانپذیرهاگر اين دوستان نخواستن من ميتونم كارتم رو عوض كنم؟ يعني اگه تا ١٠ واريز نكردن من براي كارتشون واريز كنم؟
خب ساعت 10 شد، من بجای 1 شماره 23 رو برمیدارم.پلمب ها را کسی بقیه را کلی خواسته ولی با فن تعویضی ها امکانپذیره
عذرخواهی 23 را دوست عزیزمون پیغام دادن که ظاهرا جایی که هستن نت و خودپرداز قطع هست تا فردا گفتن واریز میکنن از دوستان گل هست قبلا خرید کردنخب ساعت 10 شد، من بجای 1 شماره 23 رو برمیدارم.
آدرس تتر بستر bep20 رو برام پی وی کن.
هیچ مشکلی نیست.عذرخواهی 23 را دوست عزیزمون پیغام دادن که ظاهرا جایی که هستن نت و خودپرداز قطع هست تا فردا گفتن واریز میکنن از دوستان گل هست قبلا خرید کردن
شرایط کارتها تقریبا تفاوتی ندارن دوست عزیز
داداش چی شد ؟ شماره حساب بفرستیدکارت شماره ۲۷ تا فردا صبح ساعت ۱۱ بسته میشه
عرض سلامسلام ، کدوم شهر هستید.؟
عرض سلامسلام شماره ۸ برای بنده