قیمت شما برای من یوزر خوبه و من هم در این مورد نظری نداشتم، قصد من بد نبود
به هر حال من طبق این تاپیک
http://forum.persiantools.com/t375646.html
به دنبال گرافیکم منتها از نوع کوادروش برای کارهای 3d
ولی اگه پیدا نکنم اولین اولویتم کارتی مشابه کارت شماست
امیدوارم به بهترین قیمت بفروشید
لینکی دارید که نشون دهنده تفاوت فدرت این کارت در مفابل ورژه اورکلاک نشده اش باشه؟
تجربه ای در مورد کار با نرم افزارهای 3 بعدی دارید ازش؟
همان طور که می دانید این کارت و همه کارتهای مناسب بازی دیگر اگرچه هر کدام هسته مشابهی با یکی از مدلهای Quardo دارند در سطح firmware و driver برای DirectX بهینه شده اند و تا جایی که من خبر دارم بر خلاف برخی نمونه های قدیمیتر امکان تعویض ارتقای نرم افزاری آنها به Quadro معادل نیست. پیشتر در همین تاپیک نوشتم که از کارکرد این کارت در کاربریهای OpenGL راضی نبودم. نتایج بنچمارک Unigine Heaven را روی کامپیوتر خودم با ترکیب Linux+OpenGL با نتایج منتشر شده روی وب برای همین بنچمارک با ترکیب Windows+DirectX مقایسه کردم. تفاوت کاملاً جدی بود. برای همین به جای این یک کارت از خانواده FirePro (سری کارتهای ورک استیشن/حرفه ای AMD/ATI) تهیه کردم.
اغلب نرم افزارهای سه بعدی حرفه ای چه در حوزه مدلسازی سه بعدی چه در حوزه CAD/CAM برای شتابدهی کارکرد خود به OpenGL (و حتی توسعه های اختصاصی تولید کنندگان روی OpenGL مانند NVIDIA ARB) نیاز دارند که این کارت و مشابه آن برای این منظور بهینه نشده اند. در مقابل برنامه های ویرایش ویدیو مانند Adobe Premiere هستند که می توانند از هسته های CUDA روی همین کارت استفاده کنند و در مرحله راندو تا اندازه ای به کار شتاب دهند.
در مورد کارتهای ورک استیشن/حرفه ای باید توجه داشته باشید کارت نسل OpenGL مورد نظر شما را پشتیبانی کند و حتماً پیگیر بررسیهای منتشر شده روی وب (از چند منبع مختلف) باشید. کف قیمتهای نمونه های مناسب کار امروزی این کارتها از سقف قیمت کارتهای بازی شروع می شود. یعنی خرید چنین کارتی سرمایه گذاری بزرگی است که باید برای شما توجیه اقتصادی داشته باشد. گاهی ممکن است به نمونه های قدیمی این کارتها به قیمتهای پایین بربخورید. این نمونه ها قابل استفاده برای بهبود کارکرد نرم افزارهای جدید نیستند. پیشنهاد می کنم برای کارتهای Quadro تماسی با آلبالو کامپیوتر داشته باشید. احتمال دارد روی قیمتهای سرسام آور این کارتها تخفیف خوبی بدهند. من در موارد دیگری با ایشان تعامل داشته ام و عملکردشان پذیرفتنی بوده است.
مقایسه تفصیلی همه کارتهای رایج خانواده GTX 560 Ti از جمله EVGA و مدل اورکلاک MSI TwinFrozr/OC II (که غیر از سری Hawk است و قیمت آن از EVGA و مدل MSI Hawk بالاتر است) را اینجا ببینید:
Hunter Squad: Nvidia GeForce GTX 560 Ti Overclocked Roundup. Page 12 - X-bit labs