باندل رو با خریدارصحبت کردیم با توجه به خواسته هاش یه باندل دیگه برداشتن جای این خریدار رم هم در دو تاپیک پی دی پی دبه فرمودن و همچنان پرو وارانه برخورد میکننآقا تمدید نشد ؟
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
باندل رو با خریدارصحبت کردیم با توجه به خواسته هاش یه باندل دیگه برداشتن جای این خریدار رم هم در دو تاپیک پی دی پی دبه فرمودن و همچنان پرو وارانه برخورد میکننآقا تمدید نشد ؟
چشم دوستان اجازه بدین موجودی بزارم دوبارهمین و سیپییو اگه موجوده بنده خریدارم
مزایده کردم طرف دبه کرده نمبده شما همگفتم بیا ببر گفتی کلاس دارم و فلان برد رو هم از اقای بهاور وقتی تو تاپیکشون پیشنهاد فوری دادی تو تلگرام نوشته بودی که معلوم نیس تو مین و سی پی یو رو کمتر بده از تو بخرم و فلان همونجا هم بهت گفتم تو فوری پیشنهاد دادی بهشون زشته منصرف شدی بگو بهش منم با اقای بهاور صحبت کردم گفتم من برد ارزون نمیدم مجبور شه برد شما رو بخره همه پیام ها هم تلگرام دارم تو پشت تلگرام میایی دبه داداش اینم دبه میکنی بیانه دادی چی دادی ادعا داری تو هم گفتی صبح میام منم با چند نفر صحبت کردم گفتن باندل یکجا بفروش .... کاف همه را به کیش خود پندارت پیام های تلگرامت هست که داشتی مین اقای بهاور رو دبه کنی سر ده بیست تومن مین منو بگیریاین اقای به ظاهر محترم کلا معلوم نیست چیکار میکنه. سی پی یو رو به من فروخته بعد الان گذاشته تو تاپیکش!! به من گفته فردا بیا ببر. الان میگه مشورت کردم فلان شد بهمان شد. اینم از تاپیک مزایدش هست که سرو تهش معلوم نیست. جای تاسف داره. به خاطر ده بیست تومن خودتو خراب کنی. بعدم بیای پز بدی همشهری همشهری کنی تو فروم.
ما باهم چت کردیم و من حرفی به کسی نزدم. پول رو واریز کردم و مین رو از اقای بهاور خریدم.و هردومون راضی هستیم از معامله.دیگه بقیش به شما ربطی نداره .نمیدونم این حرفا رو از کجا در اوردی.مزایده کردم طرف دبه کرده نمبده شما همگفتم بیا ببر گفتی کلاس دارم و فلان برد رو هم از اقای بهاور وقتی تو تاپیکشون پیشنهاد فوری دادی تو تلگرام نوشته بودی که معلوم نیس تو مین و سی پی یو رو کمتر بده از تو بخرم و فلان همونجا هم بهت گفتم تو فوری پیشنهاد دادی بهشون زشته منصرف شدی بگو بهش منم با اقای بهاور صحبت کردم گفتم من برد ارزون نمیدم مجبور شه برد شما رو بخره همه پیام ها هم تلگرام دارم تو پشت تلگرام میایی دبه داداش اینم دبه میکنی بیانه دادی چی دادی ادعا داری تو هم گفتی صبح میام منم با چند نفر صحبت کردم گفتن باندل یکجا بفروش .... کاف همه را به کیش خود پندارت پیام های تلگرامت هست که داشتی مین اقای بهاور رو دبه کنی سر ده بیست تومن مین منو بگیری
یعنی تو نمیگفتی همه چی قطعی نشده و نگفتی مین خودتو اخر چند میدی اونو کنسل کنم ؟؟؟؟ما باهم چت کردیم و من حرفی به کسی نزدم. پول رو واریز کردم و مین رو از اقای بهاور خریدم.و هردومون راضی هستیم از معامله.دیگه بقیش به شما ربطی نداره .نمیدونم این حرفا رو از کجا در اوردی.
مین برد من چون قراره فردا برسه.گفتم فردا میام میبرم گفتی فردابیار واست خمیر خوبم بزنم... ببین از این بازی ها در نیار خودتو فقط خراب میکنی..خودتم میدونی داری بهونه در میاری. قولش رو به من داده بودی و ما همشهری هستیم. اومدی صحبت از بیانه میزنی؟ بیانیه خواستی ندادم؟! پولش رو هم میخواستی امروز میدادم بهت. و حساب رفاقت داشتم باهات.حرف زدیم قرار شد فردا بیام با خمیر بزنی رو بردم. دبه کردی کارت زشت بود. یادت باشه با ده بیست تومن پول اضافه به جایی نمیرسی. ولی با مرد بودن و زیر حرفت نزدن یه چنفر دورت جمع میکنی که فردا پس فردا یه جایی به دردت میخورن. بچه هستی و واست متاسفم.کارتم بلدی.زبون بازی. ضررشم میبینی.بای
گفتم که گفتم با تو چت کردم.معاملمو که با اون کنسل نکردم. هرچی دوست داری بزار. گذاشتن چتهای خصوصی تلگرام دو نفر کار درستی نیست.چتهای خودت هم هست که سی پی یو رو به من قولشو دادی. الانم تو تلگرام برگشتی گفتی که "دعا کن مین رو گرون بفروشم سی پی یو رو ارزون بدم به تو! "ملت که علاف شما نیستن.یعنی تو نمیگفتی همه چی قطعی نشده و نگفتی مین خودتو اخر چند میدی اونو کنسل کنم ؟؟؟؟
منم الکی میگم دیگه حرفی ندارم اخر شب عکس از تلگرام گذاشتم همه چی مشخص میشه
دوست عزیزمنگیر ۱۰ تومن پول بودم همون روز ۱۰ تومن کم میکردم که اونور دبه کنی در صورتی که من اطمینان دادم که قیمت کم نمیکنم والله من عجله ندارم واسه فروشش شماهم اینقدرمیگی الاف نیستی خودتم بقیه رو الاف نکنگفتم که گفتم با تو چت کردم.معاملمو که با اون کنسل نکردم. هرچی دوست داری بزار. گذاشتن چتهای خصوصی تلگرام دو نفر کار درستی نیست.چتهای خودت هم هست که سی پی یو رو به من قولشو دادی. الانم تو تلگرام برگشتی گفتی که "دعا کن مین رو گرون بفروشم سی پی یو رو ارزون بدم به تو! "ملت که علاف شما نیستن.
گفتم الان کجایی بیام بببرم خندیدی! مسخره کردی مارو رسما..یه درصد مرام اگه داشتی اینکارو نمیکردی.دیگه حرفی باهات ندارم.
دوست عزیزمنگیر ۱۰ تومن پول بودم همون روز ۱۰ تومن کم میکردم که اونور دبه کنی در صورتی که من اطمینان دادم که قیمت کم نمیکنم والله من عجله ندارم واسه فروشش شماهم اینقدرمیگی الاف نیستی خودتم بقیه رو الاف نکن
یه ربع دیگه چت تلگرام میزارم تصمیم با بقیهچتهای تلگرامت چیز دیگه ای میگن! میگن ک گیر ده بیست تومنی..اینقد بحثو به حاشیه نکشون. چجوری الاف کرد م شمارو گرامی؟!!همین الانم میگم کجایی بیام ببرم سی پی یو رو تا روت کم شه. گفتم بردم فردا میرسه گفتی اشکال نداره بردتو بیار خمیر هم میزنم برات.
دیگه بهونه کردی ب کنار.. گفتی داری ضرر میکنی نگفتی؟ همین چند دقیقه پیش تو تلگرام گفتی. پس بهونه نیار..رو من هم اسم نذار. کم کاری دبه و زیر حرف زدن از شما بود. خودت هم میدونی.
بزار منم میذارم تا همه بشناسنت.یه ربع دیگه چت تلگرام میزارم تصمیم با بقیه
مرتضی بچه بازی در نیار یک هفتس میخوای مین عوض کنی هی میگی صب کن صب کن اینم همین میشد بیخیال اقا بیخیال بیش از این نه خودتو ناراحت کن نه منو من اگه باعث دلخوریت شدم شرمنده تو خودت مشورت میکنی میپرسی منم پرسیدم ببخشید اگه دو سه ساعت دیرتر گفتمخب که چی؟! تو که خودت اینارو بلدی زبون بازی. خودت یکم عمل کن بهش.ایتا چه ربطی به معالمه منو تو داره؟ م
اینم حرفای تو که کاملا با اون چیزی که تو تاپیک میگی متناقضه!
طلبکارم شدیم... سر صحبت من اینه که زیر حرفت میزنی بعد منو از تلگرام بلاک میکنی بعد اینجا هم ی رفتار دیگه نشون میدی.. میای عکس تلگراممون رو میذاری اینجا.. کارت خیلی زشت بود.. ازت انتظار نداشتم.چون روت حساب رفاقت باز کرده بودم.ولی خوب شناختمت.خدانگهدارمرتضی بچه بازی در نیار یک هفتس میخوای مین عوض کنی هی میگی صب کن صب کن اینم همین میشد بیخیال اقا بیخیال بیش از این نه خودتو ناراحت کن نه منو من اگه باعث دلخوریت شدم شرمنده تو خودت مشورت میکنی میپرسی منم پرسیدم ببخشید اگه دو سه ساعت دیرتر گفتم
بازم معذرت میخوام بهت گفتم یک هفتس قرار بود خبر بدی گفتم اینم اینجور میشه اقا بیخیال دیگه مین برد مشتری داشت با قیمت عالی میدم بهت از دلت در ادطلبکارم شدیم... سر صحبت من اینه که زیر حرفت میزنی بعد منو از تلگرام بلاک میکنی بعد اینجا هم ی رفتار دیگه نشون میدی.. میای عکس تلگراممون رو میذاری اینجا.. کارت خیلی زشت بود.. ازت انتظار نداشتم.چون روت حساب رفاقت باز کرده بودم.ولی خوب شناختمت.خدانگهدار
پیام های تلگرامتم پاک کردم شب خوشطلبکارم شدیم... سر صحبت من اینه که زیر حرفت میزنی بعد منو از تلگرام بلاک میکنی بعد اینجا هم ی رفتار دیگه نشون میدی.. میای عکس تلگراممون رو میذاری اینجا.. کارت خیلی زشت بود.. ازت انتظار نداشتم.چون روت حساب رفاقت باز کرده بودم.ولی خوب شناختمت.خدانگهدار
این اقای به ظاهر محترم کلا معلوم نیست چیکار میکنه. سی پی یو رو به من فروخته بعد الان گذاشته تو تاپیکش!! به من گفته فردا بیا ببر. الان میگه مشورت کردم فلان شد بهمان شد. اینم از تاپیک مزایدش هست که سرو تهش معلوم نیست. جای تاسف داره. به خاطر ده بیست تومن خودتو خراب کنی. بعدم بیای پز بدی همشهری همشهری کنی تو فروم.