mojtabak2
Registered User
من هم انصراف میدم 830
من هم انصراف میدم 830
آقا قیمت آخر لطفا
قیمت فروش فوری به تاپیک اضافه شد[/QUOTE]دوستان تاکید میکنم فردا قیمت ممکنه عوض بشه
ممنون بابت پیشنهادات شما
پایان مزایده فردا چهارشنبه شب هست و پنج شنبه صبح به برنده مزایده تقدیم میشه.
خیلی جالبه
قیمت فروش فوری دیروز 920 بود امروز پایه 980 :thumbsdow
قیمت آخر چند؟ خرید فوری...........
تعویض با پرادا 3 + پول / خواستی تو یاهو بیا بحرفیم !!
طبق عرف و با توجه به تاریخ و ساعت اعلام شده و پستها ، برنده مزایده من بودم و هستم
حالا اگه مایل به معامله هستید PM کنید و یا علی...
اگه که نه تاپیکتونو ادامه بدید
فقط به من اطلاع بدید
در ضمن دوستانی که قیمت پیشنهاد میکنن لطف کنن در همین تاپیک اعلام کنند که بدونیم چی به چیه
سپاس
ممنون از پیشنهادتون
تعویض فقط با ایپد ۲ یا نیو
چه خوب شد شما تشریف اوردین پایان مزایده چهارشنبه ساعت ۹ شب بود عزیز الان پنچشنبه ساعت ۹ شب هستش!!!
حتی من همون چهارشنبه عصر برای شما پیام خصوصی زدم و گفتم دستگاه برای شماست ولی متاسفانه جواب ندادین.
اولین مطلب این هست که من توی شرایط مزایده نوشته بودم که باید به حد نصاب برسه شاید تو وقت مزایده بالاترین پیشنهاد ۷۵۰ بود یعنی شما میفرمایید من باید با هر پیشنهادی باید دستگاه را بدم بره؟ اگر دستگاه برای خودت بود اینکارو میکردی؟؟ واللا از قدیم خوب گفتند همیشه یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران...
من واقعا متاسفم که برای حرف خودتون هم ارزش قایل نشدید و حتی جواب پیام من را ندادید و الان اومدین اینجا مدعی برنده شده مزایده شدین؟؟؟!!
نه عزیز شما تو زمان مقرر باید معامله را انجام میدادین که اینکار را نکردین و حتی جواب پیام من را ندادین. الان هم شرایط فروش عوض شده
دوست عزیز تعارف نکن اگر تنایل دارین ایشون هدیه بدن به شما آیپد رو یا شاید یه پولی هم سر گذاشتن و به خریدار محترم دادن!!!!650 بده آیپدت رو هم بده
IPAD 2 64 3G بهت تقدیم میکنم در حد نو (سفید)