• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*****مزایده یک دستگاه ipad 1 3g wifi 64gb در حد ******

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
من هم انصراف میدم 830

دوستان عزیز لطفا وقتی پیشنهاد بدین که واقعا خریدار هستین، اینطوری که میایید و پیشنهاد میدین و ۲ ساعت بعد پشیمون میشین نظم تاپیک را به هم میزنید. لطفا خوب فکرهاتون را بکنید بعد پیشنهاد بدین که بعد پشیمون نشین!!

دوستان امشب ساعت ۹ پایان مزایده هستش
بالاترین پیشنهاد ۸۸۰

Last edited:

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
آقا قیمت آخر لطفا

عزیز مزایده هستش. شما پیشنهادتونو بدین اگر به حد نصاب برسه تقدیم میشه

دوستان عزیز چون خیلی از دوستان علاقه عجیبی به قیمت آخر دارند و حوصله مزایده را ندارند فقط برای امشب قیمت فروش فوری ۹۲۰ تومن هستش.
دوستان تاکید میکنم فردا قیمت ممکنه عوض بشه

قیمت فروش فوری به تاپیک اضافه شد

Last edited:

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
دوستان عزیز چون خیلی از دوستان علاقه عجیبی به قیمت آخر دارند و حوصله مزایده را ندارند فقط برای امشب قیمت فروش فوری ۹۲۰ تومن هستش.
دوستان تاکید میکنم فردا قیمت ممکنه عوض بشه
قیمت فروش فوری به تاپیک اضافه شد[/QUOTE]

با اینکه من خریدار نیستم فقط خواستم بگم که !
ممنون بابت پیشنهادات شما
پایان مزایده فردا چهارشنبه شب هست و پنج شنبه صبح به برنده مزایده تقدیم میشه.

پس فک نکنم دیگه فردایی وجود داشته باشه تا قیمت عوض بشه !!!

و اگه تا 23:59 کسی پیشنهادی نده به همون قیمت 880 به یوزر : bl4ck3urn باید فروخته شه ( این اصلش هست )
قصدم این بود که موضوع رو شفاف کنم
ممنون

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
خوب دوستان از اونجایی که بعضی از بچه ها جنبه مزایده را نداشتند و الان یک قیمت اعلام میکردند و 2 ساعت بعد انصراف میدادند، و دوستی که بالاترین پیشنهاد را داده بود ازش خبری نشد تصمیم گرفتم مزایده را به فروش تبدیل کنم. قیمت فروش به پست اول اضافه شد.

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
خیلی جالبه

قیمت فروش فوری دیروز 920 بود امروز پایه 980 :thumbsdow

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی جالبه

قیمت فروش فوری دیروز 920 بود امروز پایه 980 :thumbsdow

عزیزم شما ۲ تا پست بالاتر را نگاه کنی میبینی که گفته بودم فروش فوری ۹۲۰ چون امروز پولشو احتیاج داشتم حالا که فروش نرفت تخفیف برداشته شده و صبر میکنم تا مشتری واقعی پیدا بشه و به قیمت بفروشم...

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
تعویض با پرادا 3 + پول / خواستی تو یاهو بیا بحرفیم !!

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
طبق عرف و با توجه به تاریخ و ساعت اعلام شده و پستها ، برنده مزایده من بودم و هستم
حالا اگه مایل به معامله هستید PM کنید و یا علی...

اگه که نه تاپیکتونو ادامه بدید
فقط به من اطلاع بدید
در ضمن دوستانی که قیمت پیشنهاد میکنن لطف کنن در همین تاپیک اعلام کنند که بدونیم چی به چیه
سپاس

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
تعویض با پرادا 3 + پول / خواستی تو یاهو بیا بحرفیم !!

ممنون از پیشنهادتون
تعویض فقط با ایپد ۲ یا نیو

طبق عرف و با توجه به تاریخ و ساعت اعلام شده و پستها ، برنده مزایده من بودم و هستم
حالا اگه مایل به معامله هستید PM کنید و یا علی...

اگه که نه تاپیکتونو ادامه بدید
فقط به من اطلاع بدید
در ضمن دوستانی که قیمت پیشنهاد میکنن لطف کنن در همین تاپیک اعلام کنند که بدونیم چی به چیه
سپاس

چه خوب شد شما تشریف اوردین پایان مزایده چهارشنبه ساعت ۹ شب بود عزیز الان پنچشنبه ساعت ۹ شب هستش!!!
حتی من همون چهارشنبه عصر برای شما پیام خصوصی زدم و گفتم دستگاه برای شماست ولی متاسفانه جواب ندادین.
اولین مطلب این هست که من توی شرایط مزایده نوشته بودم که باید به حد نصاب برسه شاید تو وقت مزایده بالاترین پیشنهاد ۷۵۰ بود یعنی شما میفرمایید من باید با هر پیشنهادی باید دستگاه را بدم بره؟ اگر دستگاه برای خودت بود اینکارو میکردی؟؟ واللا از قدیم خوب گفتند همیشه یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران...
من واقعا متاسفم که برای حرف خودتون هم ارزش قایل نشدید و حتی جواب پیام من را ندادید و الان اومدین اینجا مدعی برنده شده مزایده شدین؟؟؟!!
نه عزیز شما تو زمان مقرر باید معامله را انجام میدادین که اینکار را نکردین و حتی جواب پیام من را ندادین. الان هم شرایط فروش عوض شده

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
ممنون از پیشنهادتون
تعویض فقط با ایپد ۲ یا نیو

چه خوب شد شما تشریف اوردین پایان مزایده چهارشنبه ساعت ۹ شب بود عزیز الان پنچشنبه ساعت ۹ شب هستش!!!
حتی من همون چهارشنبه عصر برای شما پیام خصوصی زدم و گفتم دستگاه برای شماست ولی متاسفانه جواب ندادین.
اولین مطلب این هست که من توی شرایط مزایده نوشته بودم که باید به حد نصاب برسه شاید تو وقت مزایده بالاترین پیشنهاد ۷۵۰ بود یعنی شما میفرمایید من باید با هر پیشنهادی باید دستگاه را بدم بره؟ اگر دستگاه برای خودت بود اینکارو میکردی؟؟ واللا از قدیم خوب گفتند همیشه یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران...
من واقعا متاسفم که برای حرف خودتون هم ارزش قایل نشدید و حتی جواب پیام من را ندادید و الان اومدین اینجا مدعی برنده شده مزایده شدین؟؟؟!!
نه عزیز شما تو زمان مقرر باید معامله را انجام میدادین که اینکار را نکردین و حتی جواب پیام من را ندادین. الان هم شرایط فروش عوض شده

دوست عزیز لطفاً گازشو نگیرین
من بهتون عرض کردم نتم مشکل داره اگه پیامم سند نشده مشکل همین نت هست حتی میتونم اسم چندنفر از دوستانم رو که میدونستند نتم مشکل داره رو بهتون بدم (صرفاً به خاطر رفع اتهام)

http://overpic.net/viewer.php?file=xxj4yzef8yntoy1qegu5.jpg

اگه باور نمیکنید میتونم شماره تلفن ISP رو بدم
حالا جنس خودتونه و میل خودتون منم اصراری ندارم که حتماً باید به من بفروشید

شما ساعت 14:07 به من pm دادید بعد ساعت 21:29 میگید:"چه خوب شد شما تشریف اوردین پایان مزایده چهارشنبه ساعت ۹ شب بود عزیز الان پنچشنبه ساعت ۹ شب هستش!!! "

شما بعد مزایده دقیقاً ظهر امروز مایل به فروش بودی
دوباره نت من مشکل پیدا کرد تا ساعت 9
طوری حرف میزنی که انگار منو بعد از چند سال پیدا کردی و طلبتو میخوای بگیری

واسه همینه که همه انصراف میدن ....

در هر صورت طبق عرف تا الان من برنده مزایده هستم اگه مایل به فروش بودی PM بدین اگه هم مایل نبودی ... یا علی

Last edited:

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان دستگاه هنوز موجوده

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
650 بده آیپدت رو هم بده

IPAD 2 64 3G بهت تقدیم میکنم در حد نو (سفید)

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
ایول ب این مراقبت
آقا خوب بفروشی که واقعا حقت هست

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
650 بده آیپدت رو هم بده

IPAD 2 64 3G بهت تقدیم میکنم در حد نو (سفید)
دوست عزیز تعارف نکن اگر تنایل دارین ایشون هدیه بدن به شما آیپد رو یا شاید یه پولی هم سر گذاشتن و به خریدار محترم دادن!!!!

بالا