داداش بز خری هم عالمی داره هاا ؟!؟!؟! دیزایر اچ دی برو با این قیمت بخر
داداش گوشی مطمئن باش بالای 550 میره و اصن از این قیمت پایینتر نده به هیچ وجه
برو سایت دیوار بفروش کسی نمیدونه این گوشی چقدر عالی هستش
من پول داشتم خودم میخریدمش ولی فعلا خریدار گوشی وایلد فایرم پیچید به بازی و 200 کم دارم
اگه فکر میکنید 550 میارزه که ایشون داره عالی میگه خوب بخرید ازشون ! شما نسبت به قیمتهای ایسام و فروم و ......... میگی ما نسبت به قیمت کارشناسی شده توی بازار , من کاری ندارم اما مغازه دار همچنی گوشی رو ممکنه 600 تومنم توی پاچه یه آدم همه جا بی خبر بکنه اما کسی که آگاهی داره هرگز اینقدر پول بالاش نمیده و میره یه گوشی از همه نظر قوی تر و آکبند و نو میخره مثل s2 plus که جوابشو پس داده و یک دهم گوشی های Htc سابقه تعمیر و خرابی ندارن
قانونی که بین تمام فروشنده ها و خریدارهای مطلع توی بازار و بخصوص تعمیرکارا رواج داره اینه :
جنس دست دوم خوب که خط و خش جزیی داشته باشه 70% آکش قیمت
از قیمت امروز میخوره , اگه آکش توی بازار نباشه به همرده هاش از نظر سخت افزاری نگاه میشه ,به قول اون دوستمون در حد که باشه 80% و اگه سابقه تعمیر داشته باشه از اونم میاد پایینتر ,,,
اینم یادتون باشه که هیچ خریدار عاقلی برای 10-15% هزینه کمتر نمیره جنس دست دوم بخره! خریدی که ریسک زیادی داره , اونم خرید اینترنتی که هیچی روش ننوشته و ممکنه کل پولت از بین بره , هیچ تعهدی توش نیست
من فکر میکنم پیشنهاد 400 تومن برای این گوشی با وجود سابقه تعمیرش اصلاً پیشنهاد بدی نیست , خودم هم نظرم رو میارم رو 400 , خواستی خبر بده برای برادرم