F.B.I govi
Registered User
- نوشتهها
- 3,466
- لایکها
- 212
جناب قیمت آخر چند ؟
والله من نمیدونم کی به شما گفته که فروختمش؟ هست آقا هنوز فروخته نشده.من که نفهمیدم اخرش فروختین یا نه
چون اخرین بار بهم گفتین فروختین اگه اشتباه نکنم
خلاصه الان اخرین قیمت که مایل به فروشش هستین چنده ؟
دوست عزیز در مزایده فعلا بالاترین پیشنهاد 890 بوده850 بنده
آخرین قیمت پیشنهادی در مزایده 890 بوده. همیشه در مزایده شما قیمت آخر رو تعیین میکنید. من که نباید قیمت بگم چون مزایدسجناب قیمت آخر چند ؟
سلام دوست عزیز به اون دوستی که 890 پیشنهاد دادن بگین بیان تو تاپیک هم اعلام کنن چون اینجوری روال مزایده بهم میخوره و معمولا اولویت با پیشنهادات داخل تاپیک هست البته شما صاحب اختیار جنستون هستینوالله من نمیدونم کی به شما گفته که فروختمش؟ هست آقا هنوز فروخته نشده.
دوست عزیز در مزایده فعلا بالاترین پیشنهاد 890 بوده
آخرین قیمت پیشنهادی در مزایده 890 بوده. همیشه در مزایده شما قیمت آخر رو تعیین میکنید. من که نباید قیمت بگم چون مزایدس
دوست عزیز دقیقا حق با شماست.سلام دوست عزیز به اون دوستی که 890 پیشنهاد دادن بگین بیان تو تاپیک هم اعلام کنن چون اینجوری روال مزایده بهم میخوره و معمولا اولویت با پیشنهادات داخل تاپیک هست البته شما صاحب اختیار جنستون هستین+ یه آپ فعلا تو تاپیک 860 پیشنهاد بنده بوده اون دوستمون بیان بگن تا بدونیم چکار کنیم با تشکر![]()
دوست عزیز متاسفم مغازه دار قیمت بالاتری پیشنهاد داده.رفیق ما هنوز بیگوشیما ... اگه زیر 900 مقدور بود پ.خ کن برام ... ممنون
دوست عزیز متاسفم مغازه دار قیمت بالاتری پیشنهاد داده.
دوست عزیز سپاسگذارم از بابت UPمغازه دار که امکان نداره همچین قیمتی بده! چون مغازه دار دنبال بز خری و فروش جنس به قیمت خیلی بالاتره! (تجربه داشتیم که میگیمااا)
قیمت مصرف کننده قائدتا با مغازه دار متفاوته.
امیدوارم خوب بفروشین! (راستی مزایده 3 روزه بود یه کم کــــــــــــــش دار نشد؟ :دی)
آااااااپ... آاااااااپ...
قیمت پیشنهادی؟دوست عزیز بازم اگر اول ارسال بعد واریز دارین بنده خریدارم ...
دوست عزیز سپاسگذارم از بابت UP
اگر کسی بالاتر نخواست من حتما از مغازه دار رسید میگیرم و خدمت همه ی عزیزان ارائه میدم تا همه بدونن.
6 تا مغازه بردم 4 تا 900 کفتن 2 تا 910
دوست عزیز 920 قیمت پیشنهادی یکی از مراجعین انجمن بود نه مغازه دار.
متاسفانه دوربین دم دستم نیست. تنها چیزی که مهمه عکس اون 2 تا خط پشته که مشخص بجز اون دقیقا با آک برابری میکنه.سلام
عکسها که اصلا خوب نیستند
عکس خوب بزارید
با نوکیا C7 تعویض میکنید؟
امیدوارم مجبور نشم به مغازه دارها بفروشم ولی اگر فروختم حتما فاکتور خرید رو ارائه میدم اینجا.امکان نداره بابا
عزیزانی که میگفتن غیر ممکنه s II G رو مغازه دار 900 تومن بخره این مدرک فروشش کارت مربوط به مغازه ای هست بین فلکه ی اول آریاشهر و 4 راه خسرو:امکان نداره بابا