درسته این مزایده نیست و شبه مزایدس!!نمیخوای تو مزایده شرکت کنید نهایت مبلغی رو که میتونید بپردازید توی تایپیک اعلام کنید اگر مدنظر منم. بود که تموم میشه و واگذار میشه به شماکاش لااقل یه زمانی واسه پایان مزایده میزاشتی ، اینجوری معلوم نیست اونیکه الان میخواد 1 ماه دیگم بخواد .
درسته این مزایده نیست و شبه مزایدس!!نمیخوای تو مزایده شرکت کنید نهایت مبلغی رو که میتونید بپردازید توی تایپیک اعلام کنید اگر مدنظر منم. بود که تموم میشه و واگذار میشه به شما
و اکر مدنظر من نیود این مزایده ادامه پیدا میکنه تا اگر از دوستان کسی بالاتر از مبلغ پیشنهادی شما خواست پیشنهاد بده
شما قیمتی رو که نهایت میتونید بپردازید اعلام کنید و لازم نیست حتما طبق مزایده بگیدچون قبلی ۶۲۰خولسته من بگم ۶۳۰(توی پست اول هم
به این موضوع اشاره کردم)
دوست عزیز جواب شما هم مثل جواب دوست بالایی هستاین که دیگه نشد مزایده شما میگی تا به قیمت مد نظرم برسه
شما قیمت مد نظرتو بگو خودتو و مارو راحت کن که ببنیم از چقدر باید شروع کرد؟
اره تقریبا!!صفر و یک که نیست که یا حتما باید مزایده باشه یا قیمت تعین کنم خودم!!یه چیزی بین این دوتاست!اوکی پس ژانر جدیدی به نام شبه مزایده بوجود آوردید !
نه برای چی ناراحت بشم؟!ولی خب تعویض نمیکنم چون فقط تعویض با تبلت ۸اینچی و ۸اینچ به بالا دارمناراحت نشو ولی اگر با امضام تعویض داشتی بگو
اره تقریبا!!صفر و یک که نیست که یا حتما باید مزایده باشه یا قیمت تعین کنم خودم!!یه چیزی بین این دوتاست!
شما میخواد پیشنهاد بدید
داداش پخ دادم خدمتتوندادا با آیفون 4 16گیگ مشکی آنلاک فکتوری با جعبه بدون خط وخش وتمییییز تعویض داری؟
دادا حوصله مزایده ندارم فقط بگو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخرش چقدر بریزم ب حساب ک الان معاملش کنیم؟
در حال مذاکره ی جدی با همشهريم اقا ميلاد هستم و به احتمال زیاد فردا بعد از ظهر با ایشون معامله میکنمدوستان قرار شده من عصری آیپدشونو ببینم و اگر شد ایشالا معاملش کنیم
دوستان بنده انصراف میدم از خریددر حال مذاکره ی جدی با همشهريم اقا ميلاد هستم و به احتمال زیاد فردا بعد از ظهر با ایشون معامله میکنم