دوستان یک دستگاه ایپاد 4 اپگرید شده به ورژن 6.1 اماده فروشه و جیلبریک شده
باتوجه به قیمت 920 تومنیش تو بازار ازاد و کسر 30 درصد قیمت ازش که میشه 640 تومن ولی ما قیمت پایه رو حدود 140 تومن پایین تر میزاریم با توجه به ویژگی هایی که داره(بعدا میگم) واقعا قیمت مناسبیه
اول ازهمه راجع به ایپادم بگم حدودا یه سال کار کرده به جز یکی دو تا خش واقعا پشتش تمیزه به نسبت سایر ایپادها چون از اولش توی قاب ژله ایه 50تومنیش (الان بیشتره البته!!که اونم تقدیمتون میشه) گذاشتمش.
اما چیزهای خاصی ایپاد من داره؟اره
1-ibluever ondemand
یکی از اساسی ترین مشکلات ایپاد دارها نداشتن نت با اون هست، که با ایپاد من این مشکلو نخواهید داشت چرا که با این توییک می تونید از هر دیوایس بلوتوث داری (فقط سیم کارت داشته باشه و بلوتوث همین!)اینترنت جی پی ار اس یا 3 جی بگیرید
2-airblue sharing
بلوتوث به هر دیوایسی اندرویدی سیمبیان ویندوز فون و......
3-pwn tunes
وقتی که یه ایپاد نو بخرید و به پی سی وصل کنید متوجه میشید که مثل سایر دیوایس ها به صورت رم بالا نمیاد بلکه به صورت دوربین بالا میاد!!یعنی به جز ایتونز با چیزی نمیتونین فایل بهش انتقال بدین
البه با این توییک من این مشکلو حل کردم
هزینه خرید تمام این توییکها الان بالغ بر 50تومن میشه که من خریدم و اپدیتهاشم تا این ورژن ساپورت شده
ولی من این رو هم جزء تخیف حساب میکنم پس تا اینجا 50+140+50(قاب)=240تومن تخفیف
هنوز تموم نشده !اون مجموعه نرم افزار و بازی اپل که دیدید قیمتش 23 تومنه و من حاظرم یه کپی از 11 دی وی دیش رو هم بهتون بدم
امیدوارم تو سر مال نزنید
با تشکر از دوستان
قیمت پایه 500
فروش فوری 600
پایان مزایده انتهای هفته
اگه آیپاد 5 یا آیفون هم واسه تعویض داشتید اعلام کنید!
Last edited: