مال من جواب نداره؟داداش تعویض داری فروش ایفون4 لاک انلاک شده با گیوی - صفحه 4؟
مال من جواب نداره؟داداش تعویض داری فروش ایفون4 لاک انلاک شده با گیوی - صفحه 4؟
قربونت برم.وان اس بگیرم سرم بدم!!!:blink:فدات بشم وان اس به کارم نمیادسلام جناب با وان اس z520 تعویض دارین ؟؟ مبلغ جزیی سر گفته میشه ... خواستید پ.خ کنید
سلام دوست عزیز. تعویض با سونی اس؟ شرایط رو تو پ.خ بگید.
ممنون
نه با سونی اس تعویض ندارم.
شرمندتم داداش
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
اره درسته. حالا ما هی میگیم دوستان فکر میکنن با این قیمت که مفته داریم گرون میفروشیممتاسفانه گارانتی متفرقه ی این گوشی هم اومده باعث شده قیمت تفاوت پیدا کنه وگرنه شما ال دیجیتال که گارانتی اصلیه رو ببینید داره معمولیش رو 1480 میده، یا موبایل دات آی آر. اونی که توی موبایل دات آی آر پایین زده اصلا گارانتی نداره
پخ شد دوست عزیز1120...فوری فقط تا فردا
شرمنده داداش جواب دوستان و دادم کاری پیش اومد یادم رفتمال من جواب نداره؟
1070.اگر امکان معامله حضوری در تهران رو دارید و پیشنهاد تا زمانی برقراره که دلار زیره 3300 نیاد حالا ممکنه تا 20 فروردین باشه یا 4 روز دیگه![]()
داداش گلم پست بالای شما 1120 میخواد
شرمندتم و در ضمن 1070 خیلی کمه شما که تا دیروز 1100 میخاستین!
لطفا بحث دلار و .. اینجا مطرح نکنید دلار هی بالا پایین میشه
منم طبق ال دیجیتال که با گارانتی من میده 1485 گوشیم 1200 نهایت یکم کمتر میدم که قیمت خوبیم هست
خوب شما شرایط فروش رو عوض کردید و پایه رو گذاشتید 900
ضمنا پیشنهاد بنده رو که با سابقه هستم و نقدی-حضوری در تهران میخوام ازت بردارم با 1 کاربر new user که چند روزه عضو شده و 5 تا پست داره مقایسه نکنید
4x بدون گارانتی رو علائدین میتونید تا 1280 هم بخرید.کلا قیمت ها افت محسوسی داشته.الان s3 آکبند رو تو همین انجمن میتونید 1460 بخرید
به هر حال پیشنهاد من تا زمانی که دلار زیره 3300 نیومده پابرجاست![]()
علی جون یدونه باشه ...........:happy:یوزر با سابقه یوزر اصلی بنده بن شده الان مجبورم با این یوزر بیام فروم.
بنده یوزر mego هستم که بالای 70 تا امتیاز بازارچه دارم و فروشنده معتبرم هستم.
فکر کنم همه دوستان بنده رو بشناسند دیگه!!!
سلام درسته تو اون سایت هم گذاشتمو هر کجا که بالاترین قیمت خاستن میفروشم و تو ایسام هم مشکلی نیست شما از این بابت خیالت راحت باشهسلام دوست عزیز
جسارتاً من یه سوال داشتم: شما یه مزایده اینجا گذاشتید یه مزایده تو ایسام. مستقل دارید پیش میبرید. تا اینجاش اشکال نداره . ولی شما که نمیتونید به تعهدتون تو ایسام عمل نکنید. پس مزایدۀ اینجا چی میشه؟ ممنون میشم خودتون یه توضیح بدید.
پی نوشت: به نظر من چارۀ کار اینه که بچه های اینجا برن و تو مزایدۀ ایسام شرکت کنن. نمیدونم، راه دیگه ای به نظرم نمیرسه.
ممنون دوست عزیزقیمت ایشون کاملا مناسبه
خوب بفروشی
عزیز دلار 3300 باشه فرقی زیاد نمیکنه مگه اینکه خیلی بیاد پایین.اونطوری که شما می فرمایید نفروشم خیلی به نفعمه تا بفروشم.قیمت اخر 1190 هست و پایه 900 گذاشتم دوستان نظراتشونو لطف کنن بگن و دلیل نمیشه من گوشی رو با این قیمت کم بدم!!!خوب شما شرایط فروش رو عوض کردید و پایه رو گذاشتید 900
ضمنا پیشنهاد بنده رو که با سابقه هستم و نقدی-حضوری در تهران میخوام ازت بردارم با 1 کاربر new user که چند روزه عضو شده و 5 تا پست داره مقایسه نکنید
4x بدون گارانتی رو علائدین میتونید تا 1280 هم بخرید.کلا قیمت ها افت محسوسی داشته.الان s3 آکبند رو تو همین انجمن میتونید 1460 بخرید
به هر حال پیشنهاد من تا زمانی که دلار زیره 3300 نیومده پابرجاست![]()
سلام داداش با xperia ion تعویض دارید ...
دوست بنده افتخار اشنایی با شما رو نداشتم و خوشحال میشیم تریدی بیمون انجام شهیوزر با سابقه یوزر اصلی بنده بن شده الان مجبورم با این یوزر بیام فروم.
بنده یوزر mego هستم که بالای 70 تا امتیاز بازارچه دارم و فروشنده معتبرم هستم.
فکر کنم همه دوستان بنده رو بشناسند دیگه!!!
پخ شد دوست عزیزداداش قیمت آخرو پخ میکنید؟
من قیمت اخر براتو پخ میکنم دوست عزیزعلی جون یدونه باشه ...........:happy:
تو 70! اصلا 75 ...نه 85 . تو بالا! تو معتبر :دی ! ..........
شوخی داداش!
استارتر محترم من یدونه داشتم که به یکی از دوستان خوبم دادام! العان یکی از بچه های میخواد! شما تخفیف میدی ما ورش داریم واسه دوستمون! هم خودم هم کس دیگه خواستی واسطه میشه! چون نیو یوزز هست!
با ايكس پريا ايون ميزني؟؟؟
سلام داداش با xperia ion تعویض دارید ...
نوی گوشی من 1550 هستش و نوی گوشی شمارو 1480 در نظر گرفتم بنابراین 70 سر میگیرم (قیمت ها برای آل دیجیتال هستند)قربونت برم.وان اس بگیرم سرم بدم!!!:blink:فدات بشم وان اس به کارم نمیاد
دوست عزیز منظور من قدرت و برتری گوشی بود که 4 ایکس خیلی بهتر از وان اس هست قیمت درسته گوشیهای برندهای دیگه از برند الجی گرونترن حتی دو هسته ای شون(قصد بی احترامی و ... به شما و گوشیتون نداشتم)نوی گوشی من 1550 هستش و نوی گوشی شمارو 1480 در نظر گرفتم بنابراین 70 سر میگیرم (قیمت ها برای آل دیجیتال هستند)
نه عزیز قیمت نو رو ال دیجیتال میده 1485 منم 1190 میدم به نظر شما این زیاده؟داداش شما قیمت آک رو بالاترین چیزی که میفروشن در نظر میگیری؟
پخ شد براتوندوست عزیز قیمت با تخفیف چند میدین؟
متاسفانه به کارم نمیادداداش با اکسپریا اس نمیزنی؟
با این تعویض داری
http://forum.persiantools.com/t378749.html