• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزاید فروش لپ تاپ HP4530s پروبوک کانفی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
HP1.jpg
HP2.jpg
HP3.jpg
HP4.jpg
HP5.jpg
تنها مشکل:اون بالا پی تی ببینید نوشته خوش آمدید ( , )این علامت رو نصفش کنید قدر نصفش سلول هاش سوخته که اصلا مشخص نیس و حتی میتونستم نگم ،به بالاترین پیشنهاد راستی این کانفیگ هستش : CPU:core i3 HDD:640 6'15 LCD مزایده تا سه شنبه...گام افزایشی:دلخواه

tondar900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
قیمت پایه ؟؟مدت کارکرد؟؟ گارانتی؟؟وضعیت باتری؟؟تمیزی؟؟

ufont

لایک‌ها
4,086
م ز ا ی د ه ::::: یعنی قیمت از شما ، الان تو پخ 1 تومن خریدار داره ... شما پیشنهاد بدید... تر تمیزیش هم که تو عکس سومی و اولی مشخصه از زبون خودمم که تضمین میکنمش اگر خریدار از تمیزیش راضی نبود پس میگیرم تنها دلیل فروش خرید یه لپ تاپ دیگس ...مدت کارکرد کمتر از یک سال تازه نصفه و نیمه،وضعیت باطری (سبز)

tondar900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
ببخشید دوست من ولی خودتونم میدونید قیمتی معتبر هست که در تاپیک باشه :blush: ولی من 900 هستم برای اولین پیشنهاد!!

ufont

لایک‌ها
4,086
درسته ، دوستانی که پخ دادن خواهشا توی مزایده شرکت کنن،،،،

ufont

لایک‌ها
4,086
رم 4 گیگ تاکید میکنم هارد 640 فقط یه کانفیگ 4530 اس هست که سی پی یو i3 و هاردش 640 هستش ،، یوقت با مدل های مشابه اشتباه گرفته نشه ، گرافیک هم ATI HD مدلشو یادم نیس کارتنشم دم دست نیس 6490 یه همچین چیزی بود ساپورتشم تو ادونس گرافیک 3 گیگ هست

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
مدل دقیق cpu رو میفرمایید؟

یه لینک از دستگاه قرار بدید اگه ممکنه

ضمنا" اگر امکانش هست یه عکس در تابلوترین حالت ممکن از پیکسلهای سوخته قرار بدید

با تشکر فراوان

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
940 پیشناد من
تعویض هم داشتید دو مورد هست

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
تعویض هم میکنید با امضام ؟

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
۱ میلیون وجه رایج مملکت خریدارم

لطف کنید به دوستانی که در پخ پیغام میدند هم بفرمایید در تاپیک هم پیشنهادشون رو ارائه کنند

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
HP6.jpg
این بدبینانه ترین زاویه است (پیکسل سوخته)اینو با دوربین سونی اکسپریا اس گرفتم نهایت نزدیک دیگه از دور اصلا معلوم نیست مگه بکش سفید باشه و دقت کنید مشخصه ، خوشبختانه هم حالت پیش رونده نداره و سایزش از اول همین بوده با نمایندگی هم تماس گرفتم گفتن 60% خودش درست میشه از این بابت خیالتون تخت تخت ،راستی دوستان خواهش میکنم قیمتهای الکی نگید و اگر گفتید 1 تومن مثلا واقعا خریدار باشید خواهش میکنم ازتون اگر دیدم سرکاری کسی قیمت بده امتیاز منفی بهش میدم حقشم هست چون مشتری پروپاقرص رو میپرونه

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
HP6.jpg
این بدبینانه ترین زاویه است (پیکسل سوخته)اینو با دوربین سونی اکسپریا اس گرفتم نهایت نزدیک دیگه از دور اصلا معلوم نیست مگه بکش سفید باشه و دقت کنید مشخصه ، خوشبختانه هم حالت پیش رونده نداره و سایزش از اول همین بوده با نمایندگی هم تماس گرفتم گفتن 60% خودش درست میشه از این بابت خیالتون تخت تخت ،راستی دوستان خواهش میکنم قیمتهای الکی نگید و اگر گفتید 1 تومن مثلا واقعا خریدار باشید خواهش میکنم ازتون اگر دیدم سرکاری کسی قیمت بده امتیاز منفی بهش میدم حقشم هست چون مشتری پروپاقرص رو میپرونه

تذکرتون کاملا" بجا هست بنده کماکان یک میلیون تومان خریدارم

بابت عکس هم بینهایت ممنونم

ufont

لایک‌ها
4,086
تذکرتون کاملا" بجا هست بنده کماکان یک میلیون تومان خریدارم بابت عکس هم بینهایت ممنونم
من چیکارم که تذکر بدم فقط یه خواهش دوستانه بود، ممنون داشم ، داداش مزایده قیمت آخر رو شما تایین میکنید گام افزایش هم که کاستم هست فکر کنم عالی باشه .دی البته آخرای مزایده گام افزایش مشخص میشه ...

tondar900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اگه تهران تشریف دارید و امکان معامله حضوری هست 1010000 هستم!!

بالا