• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزاید فروش لپ تاپ HP4530s پروبوک کانفی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
برا پاسخ به این دوستمون باید بگم من برا همین تاپیک عضو شدم و فروشنده نیستم بخوام قیمتو ببرم بالا گفتم این قیمتو بدم کسی دیگه چیزی نگه. من خریدار حتمی این کامپیوترم. حالا اگه هم میدونین من دروغ میگم دیگه قیمت ندید ببنین راست میگم یا دروغ. من عاشق این لب تاپ شدم دیگه پول ندارم چیزه دیگه ای بخرم آخه گرافیکش برا کارم خیلی خوب و مناسبه . خواهشا بچه ها اگه زیاد به کارتون نمیاد بزارید من بخرمش چون پولم کمه. اینم به درد من می خوره. آقا من 1070 می خواهم تمام. فقط مطمئن از همه چیز باشم. آخه من وضع مالیم آنقدر خوب نیست که اگه مشکل پش بیاد بگم اشکال نداره. از شما می خوام یه جوری بهتون اطمینان کنم. پولم نره تو جوب!!
بسیار خوب ، بهترین اعتماد سازی رو براتون توی پ.خ کردم .دی ، عرض شود که بهتر مزایده رو تموم کنیم ؟ 1070 برای شما؟البته به شرط قبول شرایط ،منتظر پاسخ ...اگر احیانا مشکلی بود ادامه میدیم.....

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
1085000
:blush:
یک میلیونو هشتادو پنج هزار تومان

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
استارتر رفتارتون واقعا" زشت بود اینهمه آدم مضحکه دست شما نیستند !!!!

خیلی جالب بود دستتون درد نکنه

من تا 1150 هم خریدار بودم و منتظر پایان مزایده و پیشنهادهای دوستان ولی شما به همه چی پشت پا زدی !!!

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
نه مشکلی نیست با همین قیمت تمام می کنیم. فقط شرایط رو پ خ کنید برام .مرسی از فروشتون

داداش من خریدم رفت. دیر رسیدی ته دیگشو هم خوردیم

اگه خریدید که مبارکتون باشه
من فک کردم مزایده است و تا 12 امشب که پیشنهاد دادم

البته خب شما زیاد جدی نگیر خریدتون این مزایده همچنان ادامه داره:D:cool:;)

ufont

لایک‌ها
4,086
استارتر رفتارتون واقعا" زشت بود اینهمه آدم مضحکه دست شما نیستند !!!! خیلی جالب بود دستتون درد نکنه من تا 1150 هم خریدار بودم و منتظر پایان مزایده و پیشنهادهای دوستان ولی شما به همه چی پشت پا زدی !!!
داداش من پشت پا به چی ؟ من که بعد از پایان مزایده علامت (؟) گذاشتم ؟؟؟دارم سوال میپرسم ای بابا ....

ahmad_m1338

Registered User
لایک‌ها
26
HP6.jpg
کسی قیمت بده امتیاز منفی بهش میدم حقشم هست چون مشتری پروپاقرص رو میپرونه

بر طبق این گفته خودت امتیاز منفی فقط و فقط برازنده خود شماست البته قابل پیش بینی هم بود چون سابقه فروش اکسپریا اس و دبه کردن رو هم داشتید

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
داداش من پشت پا به چی ؟ من که بعد از پایان مزایده علامت (؟) گذاشتم ؟؟؟دارم سوال میپرسم ای بابا ....

اقا مهدی اگه فروختی که ما وقتمونو تلف نکنیم
اگرم نه که اعلام کنید تا مزایده را تا همون 12 ادامه بدیم به قیمت اخر تو تاپیک بفروشید

در هر صورت لبتاب خودتون صاحب اختیارید من همون دیشبم خدمتتون عرض کردم من برای قیمت حرفی ندارم هر قیمتی خودتون می خواید تعیین کنید

یا به بودجه من میخوره میخرمش یا هم بودجم نمی رسه به طالبش می رسه

ufont

لایک‌ها
4,086
ahmad_m1338 شما ده تا امتیاز منفی بده ، ولی باید دلیلشو توجیح کنید، خدای سر شاهده مشتری نقد همین اصفهان بصورت حضوری داشتم انصافا خودش بگه بهش گفتم بزار مزایده ادامه پیدا کنه به ولله فقط برای احترام به شرکت کننده ها بپرسید ازش بهش چی گفتم :::آقا حتما بگو در جواب اینکه گفتی بگو فوری فروحتی چی گفتم ، الانم مزایده رو سوال پرسیدم که اگر موافقید تموم کنیم ، نیستید ؟ چه بهتر ، ادامه میدیم ،جمع هم بستم ، خوب پیشنهاد نمیداد کسی چرا شما که طالبید ؟؟

zodiack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من اینو لازم دارم الان هم پولو ریختم به حساب آقا مهدی. ناراحت نشید . این به خاطر این بود که من بهش فشار دادم

آقا من پولو ریختم به حساب. من مهدی رو بهش فشار آوردم وگرنه این جور نمیشد . از جمع معضرت

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
بچه ها من اینو لازم دارم الان هم پولو ریختم به حساب آقا مهدی. ناراحت نشید . این به خاطر این بود که من بهش فشار دادم

آقا من پولو ریختم به حساب. من مهدی رو بهش فشار آوردم وگرنه این جور نمیشد . از جمع معضرت

توی این مملکت "مظلوم نمایی" همیشه جواب داده و خواهد داد !!!

موفق و پیروز باشید

ufont

لایک‌ها
4,086
مزایده ادامه دارد 1085 اخرین پیشنهاد، زودیاک تایپیک خراب نکن...

zodiack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
10100 ادامه ندید ارزش این لپ تاپ اینقدرا نیس بخدا...:(

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
والا ما اخرش نفهمیدیم بالاخره فروخته شده یا مزایده ادامه داره :lol:

اگرچه تا 12 شبم چیزی نمونده

تازه داره تاپیک جالب میشه صاحب مال کسه دیگه ایه یکی دیگه مدعی شده :lol: