اروپا از ما می پرسد چطور توانستیم کرونا را اینطور جمع و جور کنیم.
از پیچیدگی های زبون فارسی یکی همین کلمه ترکیبی دوست عزیز هستش، از اون کلماتی که ظاهرا بسیار مودبانه است ولی میتونه معنی های متضادی داشته باشد مثلا:: دوست عزیز لطفا مزاحم نشوید و یا دوست عزیز لطفا نوبت را رعایت کنید ،کاملا مشخصه طرف مقابل حتی دوست شما نیست چه برسد به این که دوست عزیز هم باشد. ولی معنی نهفته دوست عزیز در این جمله بیشتر به بی شعور, نفهم, الاغ از این جور چیزها می خوره.چند سال عبارت دوست عزیز میون مردم مد شده بود که الان خیلی کمتره .احتمالا معادل فارسی dear friend که تو داستان های انگلیسی استفاده میشه.
طرف رو نه دیدم نه میشناسم به من میگه دوست عزیز.بچه چونی من چه دوستی با تو دارم؟
موافق نیستماز پیچیدگی های زبون فارسی یکی همین کلمه ترکیبی دوست عزیز هستش، از اون کلماتی که ظاهرا بسیار مودبانه است ولی میتونه معنی های متضادی داشته باشد مثلا:: دوست عزیز لطفا مزاحم نشوید و یا دوست عزیز لطفا نوبت را رعایت کنید ،کاملا مشخصه طرف مقابل حتی دوست شما نیست چه برسد به این که دوست عزیز هم باشد. ولی معنی نهفته دوست عزیز در این جمله بیشتر به بی شعور, نفهم, الاغ از این جور چیزها می خوره.
بسته به جایی که استفاده میشه دارای معنی نهفته هستموافق نیستم
دوست عزیز گفتن به کسی نشانه رعایت حرمت و حریم طرف مقابل و ابراز حسن نیته
حالا فرض کنید اون دوست عزیز دچار خطایی شده مثلا صداشو برده بالا.شما بهش میگید"دوست عزیز لطفا صداتونو بیارید پایین" این یعنی من ضمن اینکه برای تو حرمت قائلم ولی دارم درباره کار نادرستی که میکنی بهت تذکر میدم اونم محترمانه
چون من اصل رو بر محترم بودن تو گرفتم دوست عزیز
بعضی جاها رو موافقم مثلا "داور عزیزم دقت کن"بسته به جایی که استفاده میشه دارای معنی نهفته هست
معنی نهفته "دوست عزیز لطفا صداتونو بیارید پایین" همون خفه شو عامیانه اس
مثال دیگه آقای محترم هست مثلا وقتی میگیم آقای محترم لطفا نوبت را رعایت کنید یعنی "آدم عوضی بی شخصیت الدنگ بیا برو توی صف".
از پیچیدگی های زبون فارسی یکی همین کلمه ترکیبی دوست عزیز هستش، از اون کلماتی که ظاهرا بسیار مودبانه است ولی میتونه معنی های متضادی داشته باشد مثلا:: دوست عزیز لطفا مزاحم نشوید و یا دوست عزیز لطفا نوبت را رعایت کنید ،کاملا مشخصه طرف مقابل حتی دوست شما نیست چه برسد به این که دوست عزیز هم باشد. ولی معنی نهفته دوست عزیز در این جمله بیشتر به بی شعور, نفهم, الاغ از این جور چیزها می خوره.
موافق نیستم
دوست عزیز گفتن به کسی نشانه رعایت حرمت و حریم طرف مقابل و ابراز حسن نیته
حالا فرض کنید اون دوست عزیز دچار خطایی شده مثلا صداشو برده بالا.شما بهش میگید"دوست عزیز لطفا صداتونو بیارید پایین" این یعنی من ضمن اینکه برای تو حرمت قائلم ولی دارم درباره کار نادرستی که میکنی بهت تذکر میدم اونم محترمانه
چون من اصل رو بر محترم بودن تو گرفتم دوست عزیز
بسته به جایی که استفاده میشه دارای معنی نهفته هست
معنی نهفته "دوست عزیز لطفا صداتونو بیارید پایین" همون خفه شو عامیانه اس
مثال دیگه آقای محترم هست مثلا وقتی میگیم آقای محترم لطفا نوبت را رعایت کنید یعنی "آدم عوضی بی شخصیت الدنگ بیا برو توی صف".
دوست عزیز تقریبا معنی راننده فهیم و باشعور در بعضی جاها رو میده... ...