• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزیت استفاده از ساب دامین چیست ؟ بررسی مزایا و معایب subdomain

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
یه سرچ کنی خالی از لطف نیست:general504:
نکته بعدی
سوالات ات رو واضج بپرس;)
اینطوری که تو گفتی، من نفهمیدم چی میگی:rolleyes:

ادرس دهی اینطوری میشه (برای مثال)
booksearch.mysite.ir/ebook/download
در واقع ادامه ادرس میشه عنوان مطلب و دسته بندی (بستگی به این داره که شما چطور تنظیم کنید)

از سایت دیگه ای منو راهنمایی میکنن الان... فعلا به اینجا رسیدم که وقتی ساب دامین ایجاد میکنم یه فولدر اتومات تو پاپلیک ایجاد میشه باید برم تو اون فولدر فایل html رو پاک کنم و فایل جایگزینشو بزارم
حالا فقط سوال این هستش که چجوری مطالب مثلا وبلاگ در وردپرس کلا مستقیم د blog.mysite.ir ایجاد بشه

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
من هنوز منتظر چند تا مثال از استفاده صحیح از ساب دامین هستم تو سایتهای ایرانی .... الان چند تا سایت خبری چک کردم هیچکدوم ندارن ساب دامین

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
از سایت دیگه ای منو راهنمایی میکنن الان... فعلا به اینجا رسیدم که وقتی ساب دامین ایجاد میکنم یه فولدر اتومات تو پاپلیک ایجاد میشه باید برم تو اون فولدر فایل html رو پاک کنم و فایل جایگزینشو بزارم
حالا فقط سوال این هستش که چجوری مطالب مثلا وبلاگ در وردپرس کلا مستقیم د blog.mysite.ir ایجاد بشه
درسته شما وقتی ساب دامین ایجاد میکنید ، یک پوشه براتون ساخته میشه، حالا اگر هر چی تو این پوشه نصب کنید بر روی این ساب دامین اجرا میشه، برای مثال شما یک دامین با آدرس site.com دارید حالا وقتی ساب دامین میسازید یک پوشه با نام ساب دامین براتون ساخته میشه
حالا توی این پوشه هر چی نصب کنید با ساب دامین بالا میاد ( چه وردپرس و چه اسکریپت های دیگه)
سوالی داشتید درخدمتم

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
درسته شما وقتی ساب دامین ایجاد میکنید ، یک پوشه براتون ساخته میشه، حالا اگر هر چی تو این پوشه نصب کنید بر روی این ساب دامین اجرا میشه، برای مثال شما یک دامین با آدرس site.com دارید حالا وقتی ساب دامین میسازید یک پوشه با نام ساب دامین براتون ساخته میشه
حالا توی این پوشه هر چی نصب کنید با ساب دامین بالا میاد ( چه وردپرس و چه اسکریپت های دیگه)
سوالی داشتید درخدمتم
آره رفیق ... الان از اون یکی اتاق فرمان گفتن باید وردپرس نصب کنی تو ساب دامین جدیدت ... پس باید قالب رسمی سایتمو هم از اول روش بریزم ؟؟؟درست مثل یک سایت کاملا مستقل باید برخورد کنم باهاش
برای مدیریتشم یعنی پنل جدا دارم دیگه? مثلا blog.mysite.ir/wp.login

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
آره رفیق ... الان از اون یکی اتاق فرمان گفتن باید وردپرس نصب کنی تو ساب دامین جدیدت ... پس باید قالب رسمی سایتمو هم از اول روش بریزم ؟؟؟درست مثل یک سایت کاملا مستقل باید برخورد کنم باهاش
برای مدیریتشم یعنی پنل جدا دارم دیگه? مثلا blog.mysite.ir/wp.login
دقیقا
ساب دامین، یجورایی یه دامین مستقل حساب میشه

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
بله دقیقا همین طور هست ، یک مسئله هم هست به اسم "وردپرس شبکه" که میتونید با نصب یک وردپرس بینهایت ساب دامین ایجاد کنید
0 در واقع وردپرس شبکه برای وبلاگدهی هستش اما میتونید به صورت شخصی ازش استفاده کنید
موفق باشید.

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
بله دقیقا همین طور هست ، یک مسئله هم هست به اسم "وردپرس شبکه" که میتونید با نصب یک وردپرس بینهایت ساب دامین ایجاد کنید
0 در واقع وردپرس شبکه برای وبلاگدهی هستش اما میتونید به صورت شخصی ازش استفاده کنید
موفق باشید.
پیشنهاد خوبیه

بالا