• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
لطفا لینک دانلودشو با لینک برنامه ای که باهاش میشه رام هایرو تعویض کرد بده ممنون

صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنین همه چیز توضیح داده شده.
راستی رام 2.1 هم که به اعتقاد بیشتر دوستان بهترین رامه هم جوری که از اسکرین شاتهاش مشخصه منوی فارسی داره.
از این رام هم میتونین استفاده کنین.

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یعنی من همون رام تو پست اولی که 320 مگ هستو دان کنم حله بعد با چه نرم افزاری فلش بزنم

بله همون رام 2.1 رو دانلود کنین.
من خودم از روش منوی ریکاوری(پست 17) رام رو عوض کردم ولی با نرم افزار فلش تولز هم میشه رام عوض کرد.
روش پست 17 راحتتره به نظر من.

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
با عذرخواهی از استارتر دوستانی که 718 دارن به نظرتون از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با عذرخواهی از استارتر دوستانی که 718 دارن به نظرتون از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام.
بعید میدونم آکش رو بشه پیدا کرد.
نظرتون واسه خریدش چقدره؟البته دست دوم تمیز(گوشی خودم منظورمه)
پ.خ هم دادم خدمتتون

spark.m

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان یدونه از این گوشی فوق العاده تمیز مشکی. بدون حتی یک خط دارم . اگه کسی خریداره بگه. قیمت از خودتون. فقط بگم ویبرش اتصالی داره. (می دونم نسوخته گویا سوکتش نیمه وصله) وسایلش هم تکمیله تکمیله

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
ورژن دو هسته ایش اومده با قیمت بسیار مفت که دارن میارن

Sent from my W910 using Tapatalk 4

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ورژن دو هسته ایش اومده با قیمت بسیار مفت که دارن میارن

اون 2 هسته ای کجا و این کجا

این از ترگا 3 هم قوی تره کریت هت

مگه همه 2 هسته ای ها مثل هم دیگه هستند ؟!؟

یه نگاه به gpu بنداز ببین ادرنو225 کجا و پاور وی ار 531

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
اون 2 هسته ای کجا و این کجا

این از ترگا 3 هم قوی تره کریت هت

مگه همه 2 هسته ای ها مثل هم دیگه هستند ؟!؟

یه نگاه به gpu بنداز ببین ادرنو225 کجا و پاور وی ار 531

حاجی تاپیک 718هستش!با 910اشتباه گرفتی!
هر دو مدل 718چیپ میدیا تک هستش!این جدیده دو هسته ای!
خیلی وقته کارم این چیزاست...

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
اساتید من تو این کارا خیلی وارد نیستم میخوام بدونم آیا میشه رام اصلی 718 جدید رو که اندروید 4.2 هست روی 718 قبلی (تک هسته ای) نصبید؟

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
اساتید من تو این کارا خیلی وارد نیستم میخوام بدونم آیا میشه رام اصلی 718 جدید رو که اندروید 4.2 هست روی 718 قبلی (تک هسته ای) نصبید؟

منم همين سوال رو دارم.

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
سلام خدمت دوستان و بزرگواران گرامی
من یکی ازین 718 های دو هسته ای گرفتم با توجه به این که یه عده از دوستان فرمودن این گوشی کپی هست و اصل نیست باید خدمدتون عرض کنم که عجب کپی ای زده لامصب! فول کپیه! های کپیه! من که راضیم از خریدم. به نظرم حتی تاچش هم از اصلش سریعتر و روونتر کار میکنه
تنها ایرادی که نسبت به اصلش میشه بهش گرفت اینه که کیفیت دوربینش یه مقدار ضعیفتر شده و از بالا وپایین زاویه دیدش خیلی جالب نیست. اما این دو تا ضعف کوچیک نسبت به 718 قبلی به این خاطر که اولین مواردی هست که معمولا در تست گوشی امتحان میشه لذا خیلی ها و مخصوصا اونایی که اصلیش رو داشتن سریعا نسبت به این گوشی جبهه گرفتن
اما در موارد دیگه به غیر از این دو مورد میتونم بگم حتی از اصلش چند پله بالاتره!:D
و در آخر به نظر من بعد از اینکه شرکت هایر تولید 718 رو متوقف کرد قاب هایی که ازین گوشی اضافه اومده رو به یه شرکت دیگه فروخته و اونا این گوشی رو تولید کردن چون از لحاظ جنس و ظاهر بدنه دقیقا همون قبلیه!:p

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام خدمت دوستان و بزرگواران گرامی
من یکی ازین 718 های دو هسته ای گرفتم با توجه به این که یه عده از دوستان فرمودن این گوشی کپی هست و اصل نیست باید خدمدتون عرض کنم که عجب کپی ای زده لامصب! فول کپیه! های کپیه! من که راضیم از خریدم. به نظرم حتی تاچش هم از اصلش سریعتر و روونتر کار میکنه
تنها ایرادی که نسبت به اصلش میشه بهش گرفت اینه که کیفیت دوربینش یه مقدار ضعیفتر شده و از بالا وپایین زاویه دیدش خیلی جالب نیست. اما این دو تا ضعف کوچیک نسبت به 718 قبلی به این خاطر که اولین مواردی هست که معمولا در تست گوشی امتحان میشه لذا خیلی ها و مخصوصا اونایی که اصلیش رو داشتن سریعا نسبت به این گوشی جبهه گرفتن
اما در موارد دیگه به غیر از این دو مورد میتونم بگم حتی از اصلش چند پله بالاتره!:D
و در آخر به نظر من بعد از اینکه شرکت هایر تولید 718 رو متوقف کرد قاب هایی که ازین گوشی اضافه اومده رو به یه شرکت دیگه فروخته و اونا این گوشی رو تولید کردن چون از لحاظ جنس و ظاهر بدنه دقیقا همون قبلیه!:p

بله دقیقا حق با شماست.پست هایی رو که من در رابطه با این گوشی جدید 2 هسته ای داده بودم تو تاپیک فروشش رو زدند پاک کردند.ولی خوشبختانه ثابت شد که این گوشی به هیچ وجه ساخت شرکت هایر نیست
البته اینم بگم که 718 اصلی تا حدود 320 مگ رم خالی میکرد ولی این گوشی به زور تا 220 مگ رم خالی میکنه که اصلا این مقدار رم برای اجرای بازی های سنگین کارایی نداره
همچنین حافظه داخلی 718 اصلی حدود 1.5 گیگ بود ولی این تقلبیه حدود 1.3 .دوربین فوق العاده افتضاح همچنین جنس خود گوشی که به راحتی کسانی که 718 اصلی رو دارند مثل خود من با اولین نگاه متوجه تمام تغییرات این گوشی میشوند
بزرگترین دلیل هم که میگم ساخت هایر نیست اینه که تو سایت هایر هیچ اسمی از این گوشی اورده نشده
اینم لینک سایت بخش موبایل هاش
http://www.haier.com/cn/consumer/digital/3Gsj
حالا جالب اینجاس کسانی که گفتند این گوشی اصل هایر هست هیچ کدومشون هایر 718 اصلی رو نداشتند
به هر حال مشک ان است که ببوید نه ان که عطار بگوید

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
به هیچ عنوان،کرنل هاش هم خونی ندارند و احتمال هارد بریک شدن خیلی خیلی زیاده

shm744

Registered User
لایک‌ها
168
آقایون محترم ...
من این گوشی رو تهیه کردم و به یه نتایجی رسیدم نسبت به صحبت های دوستان...
این گوشی اصلا هایر اصل نیست !!!!
طبق گفته دوستان فقط قابش هایره اما سخت افزار هایر نیست بلکه این گوشی رو به اسم ABROAD می شناسه !!!
سی پی یو فوق العاده بالایی داره اندرویدش هم 4.2.2 که خودش مایه تعجبه !!!
تو سایت ها همه جا به نام Haier w718 معرفی شده اما خود هایر این گوشی رو تو سایتش نداره !!!
خلاصه اینکه واقعا مثل اینکه قابهاش اضافه اومده ودادن یه شرکت دیگه واسش گوشی طراحی کردن ...
به هرحال فعلا تو مسئله روت این گوشی موندم اگه کسی روشی برای روت کردنش داره بگه تا حداقل بتونیم نرم افزارها رو روی رم نصب کنیم به جای رام چون رام اصلا جایی برای این کارا نداره ...
وقتی هم که با روشهای تقلبی روت می کنی گوشی رو با یه ریست ناقابل روت می پره و خداحافظ شما ...
دوستانی که گوشی رو خریدن لطفا بررسی کنن و اطلاع بدن با تشکر ...

اضافه :
1ـ تو سایت ها فرکانس سی پی یو هایر جدید رو دوال 1 گیگا هرتز زده درصورتی که سی پی یو این گوشی ها دوال 1.3 گیگاهرتزه ...البته هیچ کدوم تو سایت هایر نیست !!!
2ـ GPU هایر دوال کور اینه :OpenGL ES 2.0 PowerVR SGX 531 درصورتی که GPU هایری که به دستم رسیده Mali400 !!!
3ـ دوربین جلوی گوشی های هایر باید 0.3 مگا پیکسل باشه که تو این گوشی که بدستم رسیده 0.5 مگا پیکسله !!!
4- امتیازی که من با Antutu گرفتم شد 10654 !!!
5- این فریمور گوشیه SW_97718A_ABROAD_V005_M20_W
تو سایت های خارجی این رو پیدا کردم :
Firmware version Firmware SW_97718A_ABROAD_V005_M20_W completely Russified, Russian everywhere, including in the body. Book search for a normal Russian, and everywhere all at the Russian
اینم لینک ترجمه شده اش از زبان روسی :
http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fforum.china-iphone.ru%2Fhaier-w718-ip67-t30928.html&act=url

نکته آخر :
بالاخره تونستم گوشی رو روت کنم ...
البته برای کسایی جواب می ده که فریمورشون این فریمور باشه :
SW_97718A_ABROAD_V005_M20_W
از این نرم افزار استفاده کنین کلا حل می شه
البته یه مقدار بد قلقه اما حل می شه اساسی !!!
http://www.srsroot.com/

Last edited:

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127

shm744

Registered User
لایک‌ها
168
اتفاقا فوق العاده گوشی قوی از نظر سخت افزاریه و کاملا ارزش خرید رو داره ...
شما هدفت خرید گوشی چینیه پس چه چینی هایر باشه چه های کپی هایر باشه !!! فرقی نمی کنه اتفاقا پیشنهاد می کنم این گوشی رو حتما تهیه کنین چون از نظر سخت افزاری عالی عالیه ...
اتفاقا فوق العاده راضیم از خرید ...
بازی Need For Speed Most Wanted رو که دیتاش 1.8 گیگ بود رو به راحتی اجرا کردم و بدون لک بازی کردم الان دارم بازی Real Racing 3 رو که دیتاش حدود 4گیگه ارو نصب می کنم خودش تازه 1 گیگ آپدیت داره ...
خبرش رو می دم که چطور اجرا می کنه ...

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
اتفاقا فوق العاده گوشی قوی از نظر سخت افزاریه و کاملا ارزش خرید رو داره ...
شما هدفت خرید گوشی چینیه پس چه چینی هایر باشه چه های کپی هایر باشه !!! فرقی نمی کنه اتفاقا پیشنهاد می کنم این گوشی رو حتما تهیه کنین چون از نظر سخت افزاری عالی عالیه ...
اتفاقا فوق العاده راضیم از خرید ...
بازی Need For Speed Most Wanted رو که دیتاش 1.8 گیگ بود رو به راحتی اجرا کردم و بدون لک بازی کردم الان دارم بازی Real Racing 3 رو که دیتاش حدود 4گیگه ارو نصب می کنم خودش تازه 1 گیگ آپدیت داره ...
خبرش رو می دم که چطور اجرا می کنه ...
منظور از کالای چینی خوب جنس اصل و با کیفیت است
تو تاپیک فروش بچه ها گفتن کیفیت صفحه نمایش و دوربینش خوب نیست و ظاهرآ هنگی هم داره

بالا