• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W718

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان من نمیخوام رام اصلی رو عوض کنم ولی یه مشکل دارم.
مثلا من Sygic برای جی پی اس نصب کرد با 600 مگ دیتا!!
خوب حافظه داخلیم پر شد.
چطور میتونم کاری کنم که دیتا ها رو روی رمز خارجی ازم بخواد و بریزم تو رمم؟ ( یعنی برنامه بره نقشه هاشو از توی رم خارجیم بخونه نه اینکه حافظه داخلی اشغال شه! )

منم قبلا از sygic استفاده میکردم ولی الان متوجه شدم google map خیلی بهتر و سبک تره... اولش فقط باید به انترنت ( وای فای یا جی پی آر اس ) وصل شی دو دقیقه ای نقشه شهر خودتو میگیره تموم... وقتی آفلاین هم داردش...

economist

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوستان.مىخام ابن گوشى رو بگىرم بعضى از دوستان مىگن تا2دو روز شارز نگه مىداره.کلا نظرتون راجب باترى چىه؟ و اىنکه دو سىم کارت همزمانه؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
من اول ورژن 3 رو نصب کردم......چون باگ داشت بعد ورژن 2.1 رو نصب کردم..........
ورژن 2.1 هیچ مشکلی با دیتا بازی نداره....من الان 2 تا بازی با دیتا نصب کردم و راحت اجرا کرد

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان.مىخام ابن گوشى رو بگىرم بعضى از دوستان مىگن تا2دو روز شارز نگه مىداره.کلا نظرتون راجب باترى چىه؟ و اىنکه دو سىم کارت همزمانه؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
باطریش فوق العادس

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان بدونن این گوشی بریک نمیشه مگه اینکه ایراد سخت افزاری پیدا کنه
این قابلیت قبلا رو گوشیهای موتورولا بود

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان بدونن این گوشی بریک نمیشه مگه اینکه ایراد سخت افزاری پیدا کنه
این قابلیت قبلا رو گوشیهای موتورولا بود

سیستمای اینجوری مشخصات خاصی دارن؟ از کجا میشه فهمید بریک نمیشه؟
دوستان در مورد مصرف باتریش اسن رام با اصلیش چه فرقی داره؟
اینکه کیبورد فارسی نداره :(

Last edited:

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون اموزش عوض کردن رامت خیلی عالی بود به راحتی عوض کردم
دوستان سی پی یو رو رو 1.2 تنظیم کنید بازی ها عاالی اجرا میشه
کسی این رام رو تست کرده چرا از طریق USB وصل نمیشه به کامپیوتر دوستان جوابشو پیدا کردم یکی از دوستان کمک کرد باید ممروی کارت تو گوشی باشه

Last edited:

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان اینم رام miui
لطفا در قسمت اول تاپیک قرار بدید من تا فردا تستش میکنم رام 4.0.4 هم تس کامل شد تا الان مشکلی ازش ندیدم سی پی یو هم گذاشتم رو 1.2 عالی شده دیگه وقتی یک سیم بندازی عکس دو تا انتن بالا نمیاد و عکس یکی میاد دو تا بندازی دو تا میاد اصلا نندازی هم نمیاد خیلی عالی شده دوستان حتما رام رو بریزید فقط یک چیزی که در اوزش تصویری دوست عزیزم اشتباه بود این بود که گفته بودن باطری رو بگذارید و رام رو فلش بزنید در این صورت رام فلش نمیشه و رو 0 درصد میمونه باید باطری را در بیارید وو از قبل کلید دانلود رو بزنید و بعد کابل رو وصل کنید:D

CFW Vondroid Haier W718 v3.x (MIUI) | VonDroid

navid_8

Registered User
لایک‌ها
60
من تا چندروز پیش خیلی راحت از اینترنت استفاده میکردم ولی الان دیگه به اینترنت دسترسی ندارم. تنظیمات مربوط به اینترنت کاملا درسته. هیچکدوم از سیمکارتام به اینترنت متصل نمیشن.
فک میکنید مشکل از کجاست و چه جوری قابل حله؟

کسی نمیدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ :(

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون اموزش عوض کردن رامت خیلی عالی بود به راحتی عوض کردم
دوستان سی پی یو رو رو 1.2 تنظیم کنید بازی ها عاالی اجرا میشه
کسی این رام رو تست کرده چرا از طریق USB وصل نمیشه به کامپیوتر دوستان جوابشو پیدا کردم یکی از دوستان کمک کرد باید ممروی کارت تو گوشی باشه

خواهش میکنم داداش.من رام ورژن 2.1 رو نصب کردم و بنظرم عالیه - سرعت گوشی و مصرف باطری و همه چی عالیه - فقط من سی پی یو رو گذاشتم 1.2 گوشی جواب نداد و ریستارت شد (البته توو رام ورژن 2.1 ) - کلا این ورژن همینجوریه برای حفظ سرعت گوشی همه چیزها با رم امکان پذیره و وقتی رم توو گوشی باشه حافظه داخلی هم در دسترسه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان اینم رام miui
لطفا در قسمت اول تاپیک قرار بدید من تا فردا تستش میکنم رام 4.0.4 هم تس کامل شد تا الان مشکلی ازش ندیدم سی پی یو هم گذاشتم رو 1.2 عالی شده دیگه وقتی یک سیم بندازی عکس دو تا انتن بالا نمیاد و عکس یکی میاد دو تا بندازی دو تا میاد اصلا نندازی هم نمیاد خیلی عالی شده دوستان حتما رام رو بریزید فقط یک چیزی که در اوزش تصویری دوست عزیزم اشتباه بود این بود که گفته بودن باطری رو بگذارید و رام رو فلش بزنید در این صورت رام فلش نمیشه و رو 0 درصد میمونه باید باطری را در بیارید وو از قبل کلید دانلود رو بزنید و بعد کابل رو وصل کنید:D

CFW Vondroid Haier W718 v3.x (MIUI) | VonDroid

اتفاقا آقا مجتبی )nemo.367( توو آپلود باز گذاشتن واسمون - من توو خود سایت خوندم ظاهرا باگ زیاد داره و منتظریم ورژن جدیدش بیاد - بازم چشم - ورژن 3 رو هم تا بعد از ظهر با توضیحات اضافه میکنم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
کسی نمیدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ :(

احتمالا اپراتور مشکل داره - یکی از دوستان آموزشش رو گذاشته بود ولی یادم نیست کدوم صفحه از تاپیک فروش بود - من خودم چون با وای فای وصل میشم نیاز به تنظیمات سیم کارت ندارم ولی سعی میکنم پیداش کنم واستون

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
اتفاقا آقا مجتبی )nemo.367( توو آپلود باز گذاشتن واسمون - من توو خود سایت خوندم ظاهرا باگ زیاد داره و منتظریم ورژن جدیدش بیاد - بازم چشم - ورژن 3 رو هم تا بعد از ظهر با توضیحات اضافه میکنم
تا فردا قشنگ تستش میکنم راستی سی پی یو هم دقیق روو 1200 نزارید بزارید روی 1157 اینطوری ریستارت نمیشه بعد از گذاشتن apply رو بزنید و خارج بشید

دوستان نسخه اسفالت 7 همونی که رو این اجرا میشرو من دارم هر کس خواست بگه تا اموزشش و لینک دانلود هم بزارم همینجا

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
تا فردا قشنگ تستش میکنم راستی سی پی یو هم دقیق روو 1200 نزارید بزارید روی 1157 اینطوری ریستارت نمیشه بعد از گذاشتن apply رو بزنید و خارج بشید

دوستان نسخه اسفالت 7 همونی که رو این اجرا میشرو من دارم هر کس خواست بگه تا اموزشش و لینک دانلود هم بزارم همینجا
لطفا لینک آسفالت 7 رو اینجا قرار بده.....

limoo447

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لینک و اموزش رو بزار برادر ممنون

solaa

Registered User
لایک‌ها
85

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
با سلام اینم از رام MIUI با اجازه استارتر :

توضیحات

موارد کلی :
روت شده از نوع سوپر یوزر
دارای ریکاوری
اضافه شدن نرم افزار های گوگل
مارکت کامل
نرم افزار های نصبی : Maps, ES File Explorer, Calendar, Gmail, Flashplayer,...
پشتیبانی از Init.d
پشتیبانی از Busybox
بوت انیمیشن زیبای Vondroid ( چیزی که موقع روشن شدن گوشی به نمایش در میاد)
بهینه سازی Build.prop
اضافه شدن ماژول (مدل) های جدید (Tun.ko, cifs.ko,...)

موارد تست شده

رادیو
فلش در جست و جو

موارد اضافه شده

اضافه شدن زبان های مختلف
اپدیت نرم افزار ها (یوتیوب)
مارکت miui بدون عیب و نقص

مواردی که به درستی کار نمیکنند

سیگنال های وای فای به درستی نمایش داده نمیشود
انتن ثابت نیست و به درستی نمایش داده نمیشود
مدل دستگاه در در باره ی تلفن JY-G2 نمایش دااده میشود (مهم نیست)

تصاویر رام

screenshot_2013-05-20-00-39-32-png.2667
screenshot_2013-05-20-00-39-39-png.2668
screenshot_2013-05-20-00-39-53-png.2669
screenshot_2013-05-20-00-39-58-png.2670
screenshot_2013-05-20-00-40-08-png.2671
screenshot_2013-05-20-00-40-32-png.2672
screenshot_2013-05-20-00-40-37-png.2673
screenshot_2013-05-20-00-40-44-png.2674
screenshot_2013-05-20-00-45-43-png.2679
screenshot_2013-05-20-00-55-05-png.2680

لینک دانلود : http://vondroid.com/resources/cfw-vondroid-haier-w718-v3-x-miui.196/download?version=232
فقط بی زحمت در سایتشون عضو یشید تا بتونید دانلود کنید

کوچیک همگیتونم

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
یه مشکل پنهان این رامها اینه که نمیدونم چرا تو کار سنسور مجاورت تداخل ایجاد میکنن! واسه من صفحه رو خاموش میکنه ولی روشن نمیکنه. تمیزش کردم درست شد ولی کالیبره ش باید کرد که نمیدونم چه جوریه! در مورد سیستمای گوشیای دیگه میدونم چطوری میشه ولی کد اینو بلد نیستم!!
تو ریکاوری هم تست میکنم خوب کار میکنه.

inoora

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستان
من یه مشکیشو خریدم
چون زیاد بلد نیستم ، تا دسته گلی به آب ندادم ، لطفا دوستان راهنمایی کنند که چکاری اول انجام دهم بهتره ( بک آپی ، کاری ، چیزی ) اگه راهنماییها کامل یا تصویری باشه ممنون میشم
ضمنا مسیج فارسی خوانا و خوب میاد ، ولی نمیدونم چطوری فارسی باید تایپ کنم و بفرستم ؟
ضمنا اگه کاری از بنده برای تاپیک برمیاد در مورد این گوشی ، با توضیحات بفرمایید ، روی چشمم
به نظرم دوستان لیستی از نرم افزارهای عمومی و پرکاربرد را که عملکرد گوشی را ارتقا میده و اپلیکیشنهای خوبی میتونه باشه را در همین تاپیک معرفی کنند تا همگی استفاده کنند(عیبی هم نداره اگه همه بدونند یا تکراری باشه)
اینجوری این تاپیک فعالتر شده و بهمدیگه کمک میتونیم بکنیم
خیلی مخلصیم
ممنون از همه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
با تشکر از کاربر solaa (شرمنده اسمتون رو نمیدونم) - رام ورژن 3 توو پست اول قرار گرفت (بیزحمت پستت رو ویرایش کن که حجم صفحات بالا نره داداش.ممنون.) - لینک مستقیم آپلود باز که آقا مجتبی زحمتش رو کشیده بودن

بالا