مبیشه کاری کرد صدا به جای اسپیکر از ایرفون درآد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان متخصص
سلام دوست..
بله میشه... شما باید برنامه زیر رو تو نت پیدا کنی و
Wi-Fi_Talk
رو گوشیت بنصبی....
بعد برنامه رو باز کنی و رو اسم گوشی دو بار کلیک کنی و گزینه Call رو بزنی وبه بعدش گوشیت زنگ میخوره باز کن هم صدای خودت هم هر صدای که از گوشیت پخش بشه می تونی از ایرفون بشنوی.
کسی جلدی کیفی محافظی چیزی برای این گوشی سراغ داره؟؟
.... تونستی عملی کنی
سلاممن یدونه دارم بعد این که شارژش دفعه اول تموم شد دیگه روشن نشد به شارژ هم میزنی چراغ قرمزش چشمک میزنه ولی شارژ نمیشه وقتی هم دکمه ولوم رو میگیری آیکون باتری به صورت آبی میاد که باتری روش برف نشست :دی و یه علامت خظر مثلث با علامت تعجب میشه کاریش کرد ؟ اگه نمیشه که به عنوان اوراقی بدیمش بره
من یدونه دارم بعد این که شارژش دفعه اول تموم شد دیگه روشن نشد به شارژ هم میزنی چراغ قرمزش چشمک میزنه ولی شارژ نمیشه وقتی هم دکمه ولوم رو میگیری آیکون باتری به صورت آبی میاد که باتری روش برف نشست :دی و یه علامت خظر مثلث با علامت تعجب میشه کاریش کرد ؟ اگه نمیشه که به عنوان اوراقی بدیمش بره
سلام
واسه منم دفعه اول که باتریش تموم شدگوشی خاموش شدفکرکردم گوشیم به فنارفته ولی وقتی به شارزوصل کردم دوباره مثله اولش شارزشد!
وامروزبازهم اون قضیه تکرارشدیعنی دوباره گوشیم دراثرتموم شدن باتری خاموش شدکه فکرکردم ایندفعه دیگه100درصدافقی شده! ولی وقتی به برق زدم دوباره مثله روزاولش شارزشدبدون هیچ مشکلی!..
به نظرتون احتمال داره این اتفاقی که برادوستمون افتاده برامنم پیش بیاد؟چونکه تاحالادوبارکاملاباتری گوشیم خالی شده ولی دوباره شارزشده بدون مشکل...
اگه گوشی موقع اتصال به برق عکسل العملی نشون نمیده ولوم بالا و پاورو چندثانیه نگه دار بعد بزن به برق، نشد بزن به برق و این عملو تکرار کن ولی اگه پاورو میزنی صفحه روشن میشه و اخطار میاد میشه امیدوار بود که مشکل نرم افزاریه شاید بتونی رام بک آپ دوستان تو پست دوهمین تاپیک رو روش بزنی شاید درست شد
مسولیت تمامی تست ها با خودته!
فردا حتما تستش میکنم
امیدوارم جواب بده
لینک دانلود داری؟؟؟
اسم دقیقش چیه؟؟