• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
مبیشه کاری کرد صدا به جای اسپیکر از ایرفون درآد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان متخصص

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مبیشه کاری کرد صدا به جای اسپیکر از ایرفون درآد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان متخصص

سلام دوست..

بله میشه... شما باید برنامه زیر رو تو نت پیدا کنی و
Wi-Fi_Talk
رو گوشیت بنصبی....
بعد برنامه رو باز کنی و رو اسم گوشی دو بار کلیک کنی و گزینه Call رو بزنی وبه بعدش گوشیت زنگ میخوره باز کن هم صدای خودت هم هر صدای که از گوشیت پخش بشه می تونی از ایرفون بشنوی.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام دوست..

بله میشه... شما باید برنامه زیر رو تو نت پیدا کنی و
Wi-Fi_Talk
رو گوشیت بنصبی....
بعد برنامه رو باز کنی و رو اسم گوشی دو بار کلیک کنی و گزینه Call رو بزنی وبه بعدش گوشیت زنگ میخوره باز کن هم صدای خودت هم هر صدای که از گوشیت پخش بشه می تونی از ایرفون بشنوی.

.... تونستی عملی کنی

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
کسی جلدی کیفی محافظی چیزی برای این گوشی سراغ داره؟؟

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
من یدونه دارم بعد این که شارژش دفعه اول تموم شد دیگه روشن نشد به شارژ هم میزنی چراغ قرمزش چشمک میزنه ولی شارژ نمیشه وقتی هم دکمه ولوم رو میگیری آیکون باتری به صورت آبی میاد که باتری روش برف نشست :دی و یه علامت خظر مثلث با علامت تعجب میشه کاریش کرد ؟ اگه نمیشه که به عنوان اوراقی بدیمش بره

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان کسی بر چسب و گارد هایر 910 نداره؟؟
برچسبکه بهش بخوره کسی سراغ نداره؟؟

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
من یدونه دارم بعد این که شارژش دفعه اول تموم شد دیگه روشن نشد به شارژ هم میزنی چراغ قرمزش چشمک میزنه ولی شارژ نمیشه وقتی هم دکمه ولوم رو میگیری آیکون باتری به صورت آبی میاد که باتری روش برف نشست :دی و یه علامت خظر مثلث با علامت تعجب میشه کاریش کرد ؟ اگه نمیشه که به عنوان اوراقی بدیمش بره
سلام
واسه منم دفعه اول که باتریش تموم شدگوشی خاموش شدفکرکردم گوشیم به فنارفته ولی وقتی به شارزوصل کردم دوباره مثله اولش شارزشد!
وامروزبازهم اون قضیه تکرارشدیعنی دوباره گوشیم دراثرتموم شدن باتری خاموش شدکه فکرکردم ایندفعه دیگه100درصدافقی شده! ولی وقتی به برق زدم دوباره مثله روزاولش شارزشدبدون هیچ مشکلی!..
به نظرتون احتمال داره این اتفاقی که برادوستمون افتاده برامنم پیش بیاد؟چونکه تاحالادوبارکاملاباتری گوشیم خالی شده ولی دوباره شارزشده بدون مشکل...

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68

اگه گوشی موقع اتصال به برق عکسل العملی نشون نمیده ولوم بالا و پاورو چندثانیه نگه دار بعد بزن به برق، نشد بزن به برق و این عملو تکرار کن ولی اگه پاورو میزنی صفحه روشن میشه و اخطار میاد میشه امیدوار بود که مشکل نرم افزاریه شاید بتونی رام بک آپ دوستان تو پست دوهمین تاپیک رو روش بزنی شاید درست شد
مسولیت تمامی تست ها با خودته!

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
واسه منم دفعه اول که باتریش تموم شدگوشی خاموش شدفکرکردم گوشیم به فنارفته ولی وقتی به شارزوصل کردم دوباره مثله اولش شارزشد!
وامروزبازهم اون قضیه تکرارشدیعنی دوباره گوشیم دراثرتموم شدن باتری خاموش شدکه فکرکردم ایندفعه دیگه100درصدافقی شده! ولی وقتی به برق زدم دوباره مثله روزاولش شارزشدبدون هیچ مشکلی!..
به نظرتون احتمال داره این اتفاقی که برادوستمون افتاده برامنم پیش بیاد؟چونکه تاحالادوبارکاملاباتری گوشیم خالی شده ولی دوباره شارزشده بدون مشکل...

خیلی بعیده
گوشی اگه تا 1 ماه رو بگذرونه و ایرادی پیدا نکنه دیگه بعیده کلا مشکلی براش پیش بیاد
باتری گوشی هم باتری خوبیه اون دوستمون هم بد شانسی آورده
پیشنهاد میشه کسانی که مشکل باتری دارند گوشی رو باز کنن و باتری و خود گوشی رو ببرند طبقه دوم علا الدین شاید اونها بتونن براش باتری بسازند..

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
اگه گوشی موقع اتصال به برق عکسل العملی نشون نمیده ولوم بالا و پاورو چندثانیه نگه دار بعد بزن به برق، نشد بزن به برق و این عملو تکرار کن ولی اگه پاورو میزنی صفحه روشن میشه و اخطار میاد میشه امیدوار بود که مشکل نرم افزاریه شاید بتونی رام بک آپ دوستان تو پست دوهمین تاپیک رو روش بزنی شاید درست شد
مسولیت تمامی تست ها با خودته!

مرسی از راهنمایی
وقتی میزنم به برق فقط چراغ قرمز روشن و خاموش میشه
وقتی تو برق هست و پاور رو میگیرم علامت باتری میاد که خالیه خالیه
وقتی تو برق هست و پاور رو با ولوم بالا میگیرم ویبره میخوره چند بار ولی اتفاقی نمیفته
وقتی به برق میزنم و دکمه پایین ولوم رو میزنم میره تو فست بوت ولی هیچ کاری با هیچ کدوم از دکمه ها نمیشه کارد و همچنان نوشته اسم گوشی رو صفحه میمونه
در تمام حالت ها به محض کشیدن از برق خاموش میشه
نظری دارید ؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
یه گوشی هم من دارم دقیقا همین مشکلات رو داره... عینا همین موارد. دوستان اگر کسی نظری داره بفرمایید

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من اولين نفر فكر كنم اين مشكل واسم پيش اومد
مشكل از فلتيه كه رابط بين باتري و برد گوشي هستش
من دسترسي به تهران ندارم اگه كسي ميتونه يه چكي بكنه ببينه ميتونن بسازن
من اينجا خيلي روش كار كردم اما به نتيجه نرسيدم
اين مشكل ربطي به خالي بودن باتري نداره من حدود ٤٠درصد باتري داشت و خاموش شد
امكان داره واسه خيليا به مرور پيش بياد حتما به فكرش باشيد

Sent from my ME-701 using Tapatalk 4

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
منم همین مشکل رو داشتم
فرستادم برای اقا امین تو کرج پاساژ کیش مشکل از ای سی شارژر هست ایشون برام درست کردند
منم وقتی میزدم به شارژ فقط چراغ قرمز چشمک میزد
شما هم بدین اقا امین براتون درست میکنه
موفق باشدی

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من قبلا زنگ زدم گفتن تموم كردن متاسفانه
چندتايي داشتن
البته گفتن بازم ميارن

Sent from my ME-701 using Tapatalk 4

Last edited: