hamidreza722
Registered User
میگم شما یه کاری بکنبچه ها باتریشو نمیشه برداشت یا عوض کرد؟!
یه نمونه از این گوشی واسه خودت بگیر همه چیز دستت میاد
باتریش مثل n8 نمیشه بیرون اوردش
میگم شما یه کاری بکنبچه ها باتریشو نمیشه برداشت یا عوض کرد؟!
میگم شما یه کاری بکن
یه نمونه از این گوشی واسه خودت بگیر همه چیز دستت میاد
باتریش مثل n8 نمیشه بیرون اوردش
سلام
سرویس منو برای تست گوشی کار میکنه؟
با چه کدی؟
دوستان آخر فهمیدین این گوشی های آقای alinana ، سریال گوشی با جعبه می خونه یا نه؟؟؟
سرویس منو ندارهکسی نمیدونه
lمرسی بابت زحمتی که کشیدیبا سلام خدمت دوستان
بالاخره یک نسخه از رام رسمی این گوشی!!
(دانلود کرنل رسمی بصورت مجزا)
داداش ممنون از زحمتی که کشیدی همشو باهات موافقم به جز یکیش!
من نمیدونم چه مشکلی با نور صفحه اش دارین!!من اکسپریا پی هم دارم ومیدونید که روشنایی اکسپریا پی بین همه گوشی ها از همه بیشتر هست و به 1000 نیت هم میرسه!
ولی من هایر رو نورشو ته اخر زیاد میکنم فقط یه کم از پی کمتره.یعنی واقعا من نورشو اخر میزارم چشام کور میشه!کلا من همه جوره صفحه نمایششو از نظر عمق رنگ مشکی-زنده بودن رنگ ها-غلظت رنگ-زاویه دید-روشنایی و کنتراست همه جوره تاییدش میکنم.و اینم بدونید که تو دنیا هیچ کس اندازه من رو کیفیت صفحه گوشی حساس نیست پس من اگه این حرف رو میزنم بدونید که با یه پنل خیلی شاخ طرف هستید.
دوربینشم عین سونی پی هست از همه نظر فقط نویز عکسای هایر کمتره.در کل گوشی همه چی تمومه وبه نظر من ضعفش همون درپوش هاش هست که اونم خیلی بد به نظر نمیان.اینقدری خوب هستن که بتونید گوشی رو با خیال راحت بندازینش تو تشت اب.
هدفوناش هم اصلا خوب نیستواصلا بیس نداره.صداش خیلی زیره.ولی خروجی صدای خود گوشی خیلی خوبه.و وقتی من هدفونای سونی پی رو بهش وصل کردم کاملا کف کردم.
در نهایت اینکه بخرید عاقا بخرید.این گوشی از وان اس با چیپ اسنپدراگون اس4 هم قویتره.
کد تست *#*#197328640#*#*
تست سیگنال
*#*#0283#*#*
تست ال سی دی
*#*#0*#*#*
ورژن صفحه لمسی
*#*#2663#*#*
تست ویبره و نور صفحه کلید
*#*#0842#*#*
تست صفحه لمسی
*#*#2664#*#*
تست سنسور مجاورت
*#*#0588#*#*
نمایش ورژن رم
*#*#3264#*#*
تست صدای زنگ
*#*#0673#*#* *#*#0289#*#*
از دوستان کسی برای بهینه کردن مصرف باطری نرم افزاری تست کرده
قاب ژله ای برای هایر 910 به همراه محافظ صفحه مخصوص گوشی
سلام خدمت دوستان
ارزیابی جهت خرید قاب ژله ای برای هایر 910 انجام شد
Remax w910 phone case haier w910 mobile phone super w910 case protective case shell-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
این سایت قرار شده به عنوان واسطه ثبت سفارش انجام بده
http://forum.ramsinghexpress.com
کارمزدش از همه پایین تر بود
بر حسب محاسبات ایشون هر قاب ژله ای رو با تعداد 20تایی که من سفارش دادم هر عدد 20تومان ثبت سفارش میکنه
پست تا ایران رایگانه حدود 1ماهه میرسه
از اینجا به بعد گمرک و هزینه ی پست روی قاب ها اعمال میشه
احتمالا 20تومن پست اضافه بگیره و گمرک بین20 تا 50هزارتومان شایدم بیشتر اصلا مشخص نیست
قاب تا به دست شما برسه و براتون پست بشه بین 25تا 35هزار تومان در میاد،
اگر مایل به خرید هستید مبلغ 35تومن برای من واریز کنید،هرچی اضافه اومد بهتون برمیگردونم
در صورت تمایل اعلام کنید شماره کارت بهتون بدم
در غیر این صورت هرکس میتونه خودش خریدش رو انجام بده
قاب ها در دو رنگ سفید و شفاف و کدر موجوده و طبق صحبت هایی که با فروشنده کردم از هررنگی بخواین میتونید سفارش بدین
یک عدد محافظ صفحه ی با کیفیت هم مخصوص گوشی داخل بسته موجوده
سایت هم کاملا معتبره،فقط گمرک ایران نامعتبره که نمیشه برآورد دقیق هزینه کرد . . .!
ممنون داداش - یعنی 35 تومن کل هزینه میشه؟ یعنی : سفارش + ارسال به ایران + گمرک + پست = برسه دستمون میشه 35 درسته؟
توو پک همین قاب ژله ای محافظ صفحه هم داره؟ بنظرت چه رنگی بخریم واسه مشکی؟ سفیدش خیلی زود کثیف میشه درسته؟ من نظرم روی آبی هست
پ.ن : الان که لینکو باز کردم دیدم اون قاب ژله ای های اوندفعه نیست که معرفی کردی و بیشتر شبیه گاردهای گریفین هست
واسه رنگ مشکی هایر بنظر خودت چه رنگی سفارش بدیم؟
lمرسی بابت زحمتی که کشیدی
حالا کرنل رسمی به چه دردی میخوره؟
لااقل یه کم کلاک سی پی یو رو میاوردی پایین یه تغییری میدادی
حالا یه سوال پیش میاد،کرنل کاستوم اگه کسی درست کرد رو چطوری میخوای فلش بزنی ؟
نرم افزار فلشر که نداره،فک میکنی با فست بوت بزنیم گوشی نمیترکه؟
خُب بزنی 8 ساعت ضرری نداره...! اما نزنی شاید ضرر داشته باشهسلام دوستان من این گوشی تازه دستم رسید آیا درسته که8 ساعت باید بزنیم به شارژ اولیه یا نه؟؟ چون باتریش هم قابل تعویض نیست خیلی مهمه
بعضی سایتا نوشتن که لازم نیست ولی بعضی سایتا گفتن باید 8ساعت بمونه نظر شما چیه؟؟