• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همه...هایر من وای فایش رو وقتی روشن میکنم در حالت turn on میمونه و روشن نمیشه...کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوشی رو به تنظیمات کارخانه هم برگردوندم بازم نشد...

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
آقا گوشیم دیگه بالا نمیاد تو قسمت haier-w910 میمونه...

لطفا یکی کمک کنه...

....................................................

گوشی رو با بک آپ رسمی خودش که در پست 1 گذاشته شده بالاآوردم ولی بازم وای فایش نمیاد...

اون برنامه بک آپ که پایینش نوشته شده مرجع گوشی های چینی رو چیجوری باید پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

yas114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها گوشیم هایر 910 .چهار ماه دارمش خیلی هم ازش راضی ام ولی تازگی یه مشکلی برام پیش اومده ....راهنماییم کنید ممنون میشم قبلا هر برنامه رو که توی app بود رو به راحتی میتونستم نصبش کنم ولی نمیدونم حالا چی شده که پیغام میده " برنامه کاربردی نصب نشد " د رحالی که حافظه زیاد دارم..یادم نمیاد با تنظیماتش کاری کردم که اینطوری شده یا نه ....

Majid OC

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان کسی تونسته هم رایتل رو استفاده کنه هم سیم اصلی خودش روی این گوشی ..؟

دیروز یکی از بچه ها دیدیم رایتل رو توی یه گوشی اگه اشتباه نکنم یه گوشی جاوا قدیمی سونی ایریکسون بود که 3G ساپورت میکرد گذاشته
بلوتوثش روشن میکرد و اکسپرا Z خودش رو با بلوتوث به اون ارتباط داده بود درواقع اون گوشی میشد مودم 3G برای اکسپرا Z خیلی جالب بود
هر موقع نت کار داشت گوشی اصلی به اون وصل مید وصفحات رو مثل برق باز میکرد !!سیم کارت خودشم که زنگ میخورد کار میکرد ..

میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه این قابلیت رو تست کنه ؟رو این گوشی ببینیم جواب میده ؟ تا من مدل دقیق اون سونی قدیمی رو هم
بپرسم ولی فکر کنم Sony W910بود

با تشکر
مجید

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آقا اینا رو حذفش کنید....

Last edited:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام دوستان

هاير 910 رو تازه گرفتم

حروف فارسي نداره ، عربي هست چطور حروف فارسي رو اضافه كنم

هنگام فيلم ديدن زير نويس فارسي رو جابجا نشان ميده فقط انگليسي و عربي رو مياره شما هم همين مشكل رو داريد ؟ چطور رفعش كنم چه نرم افزاري نصب كنم كه براي

ديدن زير نويس فيلم مشكلي نداشته باشم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوستان

هاير 910 رو تازه گرفتم

هنگام فيلم ديدن زير نويس فارسي رو جابجا نشان ميده فقط انگليسي و عربي رو مياره شما هم همين مشكل رو داريد ؟ چطور رفعش كنم چه نرم افزاري نصب كنم كه براي

برای حروف فارسی google keyboard و برا فیلم دیدن mx player رو نصب کنید

Sent from my Haier HW-W910

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام دوستان

هاير 910 رو تازه گرفتم

به نظر من بهترین کیبود با پشتیبانی زبان فارسی.. SwiftKey

و بهترین پلیر diceplayer هستن

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
به نظر من بهترین کیبود با پشتیبانی زبان فارسی.. SwiftKey

و بهترین پلیر diceplayer هستن

سوئیفت کی که هیچی ولی دایس رو یه تفعلی میزنم ببینم در مقابل ام ایکس چطوره.تو کیبوردا همشونو تست کردم فقط گوگل کیبورد بهم چسبید...البته سلیقه ای هست.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
مرسي رفقا mx player رو نصب كردم از قبل باز هم بعضي وقتا فيلم و زير نويس همخواني ندارند ، كي برد هم دانلودش كردم امتحانش ميكنم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سوئیفت کی که هیچی ولی دایس رو یه تفعلی میزنم ببینم در مقابل ام ایکس چطوره.تو کیبوردا همشونو تست کردم فقط گوگل کیبورد بهم چسبید...البته سلیقه ای هست.

از همه نظر diceplayer بهترینه... تاحالا فایلی نشده که نتونم باهاش باز کنم یا اینکه لک بزنه
مصرف باطری هم نسبت به mx بهتره.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
از همه نظر diceplayer بهترینه... تاحالا فایلی نشده که نتونم باهاش باز کنم یا اینکه لک بزنه
مصرف باطری هم نسبت به mx بهتره.

نصبش کردم. از نظر کیفیت پخش که فرقی با mx نداشت. از نظر مصرف باتری هم مشابه بودند. دو تا خاصیتش بنظرم جالب بودن، یکی امکان تغییر سرعت پخش بود. دومی امکان پخش ویدئو در حالت کوچک شده و زمانی که داری تو منو کارای دیگه انجام میدی که بنظرم خلاقانه بود. ایرادی هم که توش دیدم و خیلی رو اعصاب بودش این بود که وقتی نور صفحه رو زیاد میکنی توش و میری ویدئوی بعدی نور صفحه به پیشفرض بر میگردونه که اصلا جالب نیست. در مجموع جفتشون لازمند! :D

Last edited:

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همه...هایر من وای فایش رو وقتی روشن میکنم در حالت turn on میمونه و روشن نمیشه...کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوشی رو به تنظیمات کارخانه هم برگردوندم بازم نشد...

آقا یکی هم بیاد به من کمک کنه...:eek:

آخرین رام 4.1.2 رو ریختم الان دیگه به کامپیوتر وصل نمیشه...فکر کنم سریال گوشی پریده...:eek:

...میشه یه جوری سریال گوشی رو وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
آقا یکی هم بیاد به من کمک کنه...:eek:

آخرین رام 4.1.2 رو ریختم الان دیگه به کامپیوتر وصل نمیشه...فکر کنم سریال گوشی پریده...:eek:

...میشه یه جوری سریال گوشی رو وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

داداش شما کانکشن درست کرده بودی؟ وقتی وای فای رو روشن میکنی برا اولین بار و کنار یه منبع وای فای جدید هستی باید بری از توی setting توی تنظیمات وای فای. اونجا کانکشن جدید رو اضافه کنی و پسورد اگه داره بدی بهش و ذخیره کنی. بعد دیگه وصل میشه. شما اینکارارو کرده بودی و جواب نگرفته بودی؟

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی این 2تا مشگلو تونسته حل کن.1.تو رام 4.1.2 وقتی تو زبان en رادیو موجارو سرچ میکن و پیدا میکن.ولی بغیر از صدای وز وز هیچ صدایی پخش نمیشه-مشگل2..ساعت گوشی وقتی گوشی خاموش زنگ نمیزن-کسی از دوستان این مشگلاتو داشته و تونسته حل کن؟

بالا