سلام و درود منم پخ دادم خدمتشون اگه ارائه بشه من بشخصه استقبال میکنم و هزینشم هرچقدر بشه تقبل میکنمسلا م به همه دوستان
جناب digikish.net زحمت کشیدن رام 4.4 کیت کت رو برای هایر نوشتن
خواهشا درخواست بدید برای رام تا تعداد بالا نره اراءه و عرضه نمیشه هرکی میخواد بگه
بسم اله
من خودم اولیش
آقای digikish.net
لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااً
داداش باتری هایر داریچه قطعه ای لازم دارید درخدمتمیه مقدار از اوراقیها
مشاهده پیوست 802275 مشاهده پیوست 802276 مشاهده پیوست 802278 مشاهده پیوست 802279
بله موجوده ۵۰تومن خواستید پخ بدیناقا یکی جواب مارو بده باتری گوشی پوکیده کسی نداره:general107::general107::general107::general107::general306::general306::general306::general612::general612::general612:
دوست عزیز از برنامه استفاده کنید بهتره . تو صفحه اول آموزش انتقال دیتا های تمام بازی ها و برنامه ها به مموری خارجی رو آموزش دادم تصویری.از اون روش استفاده کنیدبابا توروخدا یکی کمکم کنه.کلافه شدم.یکی بگه چه جوری رم داخلی رو بارم خارجی عوض کنم.هر راهی که فکربکنید رفتم.ولی درست نشد که نشد.چندتا برنامه میریزی زود رمش پرمیشه.حتی جانیست یه بازی نصب کنم.هرکی بلد هست عملی انجام داده.منوراهنمایی کنه.ممنون
بازهم هم تو همون صفحه اول آموزش تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم رو ببینیدبابا نمیشه منظور من رم خارجی به عنوان رم داخلی بشه جابه جا بشه
با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.
1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.
لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en
دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.
فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip