sahandpersiantools
Registered User
ای بابا رو همشون وقت گذاشتن، وقت این لینکم تمومید ممنوناین لینک هم مشکل داره.یکی دیگه از adb برام گذاشتند بچه ها تا بعد از ظهر قرار میدم
ای بابا رو همشون وقت گذاشتن، وقت این لینکم تمومید ممنوناین لینک هم مشکل داره.یکی دیگه از adb برام گذاشتند بچه ها تا بعد از ظهر قرار میدم
ببین این بدردت میخوره داداش
[RECOVERY] CWM for Haier W910
دوستانی که خریدن لطفا اگه روت کردن نرم افزار های busybox و usb storage رو نصب کنن ببینن قضیه otg حل میشه یا نه؟! ممنون
دانلود busybox:
http://dl.androidkade.com/2013/janu...es/BusyBox Pro v9.7.1 www.androidkade.com.apk
دانلود usb storage :
http://play-store.ir/apk_detail.php?id=6487-wired.usbotg
دويتان عزيز ابن اندرويد ٤.١ رو امتحان كنيد تا ما هم بنصبيم
رام رسمی شو بک آپ گرفتم
به زودی آپلود رام رسمی +آموزش بک آپ گیری و نصب ریکاوری (البته به زبان چینی ولی قابلیت بک آپ و ریستور به راحتی)
خداییش چقدر بیکارم من نه؟
مثلا هفته دیگه کنکور دارم
خدا آخرشو بخیر کنه ) دیدی بعد یه ماه مثل نئو ال خاموش شد دیگه روشن نشد :lol: البته خدا اون روز رو نیارهههه ... :wacko:هر روزي كه ميگذره بيش تر بهش ايمان ميارم !! واقعا گوشي خريه
دوستا يه نگاهي به اين اسكرين شات ها كه از گوشي خودم انداختم بندازن
گوشي قوي تر از وان x با تقريبا يك سوم قيمت
خدا آخرشو بخیر کنه ) دیدی بعد یه ماه مثل نئو ال خاموش شد دیگه روشن نشد :lol: البته خدا اون روز رو نیارهههه ... :wacko:
نه خير خيلي هم گوشي خوبيه !!
قضيه نئو ال چيه ؟
نمیدونید؟! تقریبا یک سوم نئو ال هایی که اومده بازار بعد یه مدت خاموش میشده دیگه روشن نمیشده! یکیش ماله دوست خودم بود برده بود تعمیرگاه گفته بود آی سیش سوخته!
برید همین سایت موبایل.آی آر قسمت نظرات چند نفرم همین مشکلو نوشتن...
خدا آخرشو بخیر کنه ) دیدی بعد یه ماه مثل نئو ال خاموش شد دیگه روشن نشد :lol: البته خدا اون روز رو نیارهههه ... :wacko:
رام رسمی شو بک آپ گرفتم
به زودی آپلود رام رسمی +آموزش بک آپ گیری و نصب ریکاوری (البته به زبان چینی ولی قابلیت بک آپ و ریستور به راحتی)
خداییش چقدر بیکارم من نه؟
مثلا هفته دیگه کنکور دارم
اره حتما بک اپ بگیریددوستان عزیز سعی کنید اصلا کاستوم رام نصب نکنید مگر اینکه از طرف سازنده گوشی باشه .
اخه این گوشیا مثل htc ,sony , samsung کوکر درست و حسابی ندارن .
سعی کنید فقط ریکاوری رو نصب کنید یه بکاپ کامل بگیرید و بکاپ رو در هاردتون ذخیره کنید که اگر روزی رام کرش کرد بتونید بدون مشکل راحت ریستورش کنید.
اره حتما بک اپ بگیرید
خیلی ها برای مدل 718 رام نصب کردند بعدش رام اصلی خود گوشی رو پیدا نکرده بودند و بک اپ هم نگرفته بودند
یه چند ماهی همه الاف بودند برای رام اصلی که بالاخره یکی از بچه های اون تاپیک از رام اصلی خودش بک اپ گرفت و اپلود کرد
یه جورایی همون پیش گیری بهتر از درمان است خودمونه دیگه