• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
هر دم از این باغ بری میرسد...

حمید خوب بش بگو اصفهان رایتل نداره بزار بمون بخندن:D

پ.ن:اپراتور تو نمایشگاه گفت سه ماه دیگه اصفهان ساپورت میشه

من که گوشی نگرفتم منتظرم شما otg را حل کنید اگه اوکی شد میخرم

علی باطری دست ساز چه جورشه؟آموزش ساختشو بزار تا باطری هایر درست کنیم بفرستیم چین بازارشو قبضه کنیم:D

اولا که خدا نکنه گوشی دوستان خراب شه
دوما اگه شد اوکیش میکنیم شک نکنید
کاری نیس که بر نیاد بالخره اوکی میشه
ارادتمند

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان این گوشی با رم Apacer مشکل داره؟؟؟؟ کسی رمش Apacer هست که تست کنه؟

عزیزان رام اصلی گوشی در بعضی از گوشیها با رم مشکل داره حالا هر رمی میخواد باشه. ایراد از گوشی یا رم نیست ، بهتره ارتقا بدین به 4.1.2 تا این مشکلات حل بشه

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153

دوستان عزیز
اونایی که به رام 4.1 رفتن.................آیا ارزششو داره نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که به اصلی برگشتن دلیلشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

db07

Registered User
لایک‌ها
30
آقا این قضیه video call چی شد آخر این گوشی داره یا نه؟

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
یه مرد، یه بزرگوار، یه با مرام، اگه پیدا بشه بنچمارک کامل این گوشیو بذاره عاشقان حضرتش را شاد خواهد کرد! ;)
با تشکر! :D

با توجه به تست بنچمارک توسط دوستان با انتتو 3.1.1 9600 که البته با رام 4.1 به 11000 میرسه;)
شاد باشی...

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
بنظر من دوام باطريش هم از هم رده هاش بهتره هم از بالا دستي هاش مثل اكسپريا پي و اكسپريا sp ,سامسونگ اس تري ميني

مشاهده پیوست 436930

راجع به اين پست و در مورد برنامه ram booster چند نفر پي ام دادن با اجازه اساتيد يه آموزش كوچيك بدم
ميزان رم آزاد شده رو يه مقدار جزئي با گوشي متفاوت نشون ميده كه من فكر ميكردم كاربرد نداره ولي كارايي برام روشن شد
1- فايل زير رو دانلود كنيد -از حالت فشرده خارج كرده و نصب كنيد
2-برنامه رو اجرا كنيد يه صفحه باز ميشه كه يه دايره توشه زيرش رو گزينه setting كليك كنيد تو پنجره باز شده قسمت overlay widget setting كليك كنيد وگزينه show overlay widget رو تيك بزنيد
3-با بك برگردين تو page قبلي و حالا auto boost setting رو انتخاب كرده و مثل صفحه زير دو تا تيك رو بزنيد و بعد با بك دوبار برگردين و از Screenshot_2013-08-22-08-53-36.jpg
قسمت ram threshold Mb عددي كه ميخواين رمتونو تا اون حد خالي كنه بهش بدين و بياين بيرون
با اين تنظيمات اين اتفاقات از اين به بعد مي افته :
1- يه تصوير كوچيك شبيه باطري بالاي صفحتون هميشه هست (حتي تو بازيها)كه كاربرد خوبي داره مثلا وقتي شما داري يه بازي سنگين اجرا ميكني و بعد نيم ساعت برنامه داره سنگين تر ميشه وحس ميكنين سرعت گوشي داره مياد پايين فقط كافيه يه ضربه كوچيك به اون تصوير وارد كنين (بدون اينكه بازي رو ببندين يا برنامه رو از جاي ديگه اجرا كنين)اونوقت ميبينين كه يه فضايي از رم رو آزاد ميكنه و سرعت بهينه ميشه و شما ميتونيد به ادامه بازيتون بپردازين بدون اينكه بخواين بياين بيرون يا بازي رو ببندين .
2- دومين اتفاق جالبي كه براي گوشي مي افته اينه كه وقتي برنامه هارو ميبندين و ديگه با گوشي كاري ندارين ميبينين كه اون علامت شبيه باطري نشون ميده رمتون اشغاله ،هيچ مشكلي نيست به محض اينكه از گوشي استفاده نكنين و برنامه ها بسته باشه و گوشي به حالت sleep mode بره دوباره از گوشي استفاده كنين مي بينين كه رمتون پاكسازي شده كه اين بخاطر اون تنظيمات auto ايي هست كه گفتم انجام دادين
نكته :تازماني كه گوشي خاموش نشده اين برنامه run هست ولي هروقت گوشي رو خاموش رو شن كردين برنامه غير فعال ميشه كه فقط كافيه يه بار برنامه رو اجرا كنين و ببندين و نياز به تنظيمات قبلي ديگه نيست همين
اميدوارم مفيد واقع بشه

فایل های ضمیمه

• Smart RAM Booster Pro v1.7_www.androidkade.com.rar
    811.4 KB · نمایش ها: 32
Last edited:

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان عزیز یه چندتا نکته بگم بهتون که شما مصرف کننده های عزیز بدونید بد نیست
این گوشی زده ضد اب:
اولا بنده میگم که برای تستش داخل اب نندازید به هیچ وجه
دوما بعضی از دوستان متاسفانه از حس کنجکاوی گوشی رو باز کردن و پشتشو دیدن
باید بگم به این دوستان که گوشیشون دیگه ضد اب نیس متاسفانه خودمم تست کردم 90 به 10 مطمعن هستم

باتری گوشی:
باتریش 1700 هستش ولی خب با یه سری کارها میشه باتریشو به 3000 نیز زیاد کرد و مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد
ولی یه نکته که قابل توجه هستش:
باتری که 3000 هستش باید هم اندازه 1700 باشه که مشکل اینه که نمیشه همینجوری باتری واسش ساخت
مثلا دوربین بنده d90 هستش {البته تا اونجایی که یادمه:دی} باتری خودش که به باد فنای ابدیت رفت ولی الان باتری گوشی سونی اریکسون روش انداختم
مزیتهای اینکار:
با انداختن این باتری دوربینم بجای 200 تا عکس با فلش 1000تا عکس میندازه با 1 ساعت شارژ باتری
فیلم برداری به جای 1ساعت 5 ساعت شده

ضعف این کار:
جای باتری این دوربین جوریه که فقط باتری خودش میره داخلش و باتری با قطر 1میلی متر بیشتر داخلش نمیره
اینم 1میلی متر بیشتر پس برای فرستادن داخل باید یکمی فشار داد

حالا نتیجه :دوستان هروقت خراب شد بگید به فکر پیدا کردن باشم نه الان که همه ی گوشیها داره کار میکنه و باتریهاشونم 100 درصد درسته
بعضی از دوستان پی ام دادن که جواب اونارو گفتم اینجا بنویسم دیگران استفاده کنن
ارادتمند

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
حالا ميخوام يه برنامه فوق العاده كاربردي و كم حجم براي دوربين بزارم(البته ظاهرا فقط عكاسيش كار ميكنه فيلم برداريش نه)
نرم افزار اصلي دوربين هنگام عكسبرداري بخوبي فوكوس نميكنه كه اين باعث عدم وضوح و شارپنس در عكس ميشه
همينطور تنظيماتي كه داره محدوده .
ولي تو نرم افزار زير شما تنظيمات زيادي داري منجمله اينكه مي تونين نقطه مورد نظر رو پيشفرض با انگشت فوكوس كنين و هنگام ثبت عكس هم مجدد فوكوس بعد ثبت
95 درصد تنظيمات يه دوربين رو دارين
كيفيت و وضوح تصاوير خيلي بهتر از نرم افزار اصلي دوربين ميشه
مود هاي عكاسي بيشتري هم داره مثل ورزشي ، وايد ، ماكرو .و....
فعلا ياعلي مدد

فایل های ضمیمه

• CameraPro_(CameraX)_2.0_v2.28_www.apktops.ir.rar
    574.9 KB · نمایش ها: 77

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
با توجه به تست بنچمارک توسط دوستان با انتتو 3.1.1 9600 که البته با رام 4.1 به 11000 میرسه;)
شاد باشی...

مرسی با مرام دمت گرم البته درستش این بود با v3.4 میزدی که آخرین ورژنه. اما خب لنگ کفشی در بیابان ... :D

xmanz

Registered User
لایک‌ها
107

دوستان عزیز
اونایی که به رام 4.1 رفتن.................آیا ارزششو داره نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که به اصلی برگشتن دلیلشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیز من الان یک هفته ای میشه روی رام کاستوم 4.1.2 هستم
و تا حالا با استفاده معمولی که داشتم
(نصب انواع بازی ها/دیدن انواع فیلم و گوش دادن موزیک/مکالمه و اس و ...)هیچ مشکلی تا الان برای من پیش نیومده
دوربینشم خیلی خوب داره کار میکنه و کیفیت خوبی داره
من پیشنهادم اینه 4.1.2 کنید.به نظرم از رسمی بهتره و باگ هایی مثل کار نکردم کدهایussd و مشکلات رم هم نداره
دوستان عزیز یه چندتا نکته بگم بهتون که شما مصرف کننده های عزیز بدونید بد نیست
این گوشی زده ضد اب:
اولا بنده میگم که برای تستش داخل اب نندازید به هیچ وجه
دوما بعضی از دوستان متاسفانه از حس کنجکاوی گوشی رو باز کردن و پشتشو دیدن
باید بگم به این دوستان که گوشیشون دیگه ضد اب نیس متاسفانه خودمم تست کردم 90 به 10 مطمعن هستم

باتری گوشی:
باتریش 1700 هستش ولی خب با یه سری کارها میشه باتریشو به 3000 نیز زیاد کرد و مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد
ولی یه نکته که قابل توجه هستش:
باتری که 3000 هستش باید هم اندازه 1700 باشه که مشکل اینه که نمیشه همینجوری باتری واسش ساخت
مثلا دوربین بنده d90 هستش {البته تا اونجایی که یادمه:دی} باتری خودش که به باد فنای ابدیت رفت ولی الان باتری گوشی سونی اریکسون روش انداختم
مزیتهای اینکار:
با انداختن این باتری دوربینم بجای 200 تا عکس با فلش 1000تا عکس میندازه با 1 ساعت شارژ باتری
فیلم برداری به جای 1ساعت 5 ساعت شده

ضعف این کار:
جای باتری این دوربین جوریه که فقط باتری خودش میره داخلش و باتری با قطر 1میلی متر بیشتر داخلش نمیره
اینم 1میلی متر بیشتر پس برای فرستادن داخل باید یکمی فشار داد

حالا نتیجه :دوستان هروقت خراب شد بگید به فکر پیدا کردن باشم نه الان که همه ی گوشیها داره کار میکنه و باتریهاشونم 100 درصد درسته
بعضی از دوستان پی ام دادن که جواب اونارو گفتم اینجا بنویسم دیگران استفاده کنن
ارادتمند

دوست عزیز این گوشی ضد اب هستش
خودم 3 بار به مدت 30 ثانیه انتداختم توی اب که کاملا گوشیو پوشنده بود
و اینکه 3 بار هم گوشیو شستم زیر شیر اب
یه نکته دیگه اینکه
بالای 5 بار با کلید محکم به صفحه این گوشی زدم و خط نیفتاد.
باطری این گوشی هم معمولی هست.نه ضعیفه نه قوی
در کل با این قیمت خوبه

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوست عزیز من الان یک هفته ای میشه روی رام کاستوم 4.1.2 هستم
و تا حالا با استفاده معمولی که داشتم
(نصب انواع بازی ها/دیدن انواع فیلم و گوش دادن موزیک/مکالمه و اس و ...)هیچ مشکلی تا الان برای من پیش نیومده
دوربینشم خیلی خوب داره کار میکنه و کیفیت خوبی داره
من پیشنهادم اینه 4.1.2 کنید.به نظرم از رسمی بهتره و باگ هایی مثل کار نکردم کدهایussd و مشکلات رم هم نداره

دوست عزیز این گوشی ضد اب هستش
خودم 3 بار به مدت 30 ثانیه انتداختم توی اب که کاملا گوشیو پوشنده بود
و اینکه 3 بار هم گوشیو شستم زیر شیر اب
یه نکته دیگه اینکه
بالای 5 بار با کلید محکم به صفحه این گوشی زدم و خط نیفتاد.
باطری این گوشی هم معمولی هست.نه ضعیفه نه قوی
در کل با این قیمت خوبه

داداش بي زحمت يه عكس از اين صفحه گوشيت برام ميزاري setting>app>run
راديو و جي پي اس و واي وايت مشكل نداره؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان عزیز..
من یه خرابکاری کردم در حد بنز..
امروز گوشی دستم رسید..
فکر میکردم سیم کارت میکرو میخوره..منم سیم کارتمو انداختم داخلش دیدم رفت تو..الانم هرکاری میکنم در نمیاد..انقدر باش ور رفتم که فکر کنم پایه سیمش هم خراب شد..
کسی میتونه راهنماییم کنه از دوستان؟؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان عزیز..
من یه خرابکاری کردم در حد بنز..
امروز گوشی دستم رسید..
فکر میکردم سیم کارت میکرو میخوره..منم سیم کارتمو انداختم داخلش دیدم رفت تو..الانم هرکاری میکنم در نمیاد..انقدر باش ور رفتم که فکر کنم پایه سیمش هم خراب شد..
کسی میتونه راهنماییم کنه از دوستان؟؟

داداش گوشي كه باز ميشد چرا با جاي سيمكارت ور رفتي

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

منم یه گوشی چینی داشتم رم گوشی اشتبهای رفت داخل جای سیم کارت.هرکاری کردم در نیومد تا اخر اسلاید و جای سیم کارت خراب شد رف پی کارش
ببین با سوزن میتونی در بیاری

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193

عزیز گوشی بازم که بشه فکر نکنم به سیم دسترسی داشته باشیم..از تو عکسایی که تو تاپیک دیدم فهمیدم
منم یه گوشی چینی داشتم رم گوشی اشتبهای رفت داخل جای سیم کارت.هرکاری کردم در نیومد تا اخر اسلاید و جای سیم کارت خراب شد رف پی کارش
ببین با سوزن میتونی در بیاری
بلاخره با چنگ و دندون درودمش..اولش پایه سیم کارت کار نمیکرد..یکم باهاش ور رفتم درست شد..امیدوارم هی آنتن نپره

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان کمک کنید لطفا بنده طبق گفته دوستمون در این لینک هم نوبار رو حذف کردم و تونستم اضافه کنم(تو این مشکلی نیس)
ولی آموزش بعدی که آموزش تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم رو انجام دادم حالا دیگه رمم رو نمیشناسه و رم رو حتی رو pc هم نمیاره رم دیگه هم انداختم نمیشناسه و جالب اینجاست که ریست هم کردم
و متاسفانه الان دکمه Backهم ندارم و بعد هر اشتباه در منو ریستارت میکنم:D :) الان که میرم تو فای
ل
vold.fstab تنظیمات اولیه هست و ویرایش نشده ولی بازم رم رو نمیشناسه . وقتی رم رو در میارم دوباره سرجاش میزارم مینویسه Sd Card Damaged Reformat it تو رو خدا یه راه حل بگید ممنون

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام دوستان کمک کنید لطفا بنده طبق گفته دوستمون در این لینک هم نوبار رو حذف کردم و تونستم اضافه کنم(تو این مشکلی نیس)
ولی آموزش بعدی که آموزش تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم رو انجام دادم حالا دیگه رمم رو نمیشناسه و رم رو حتی رو pc هم نمیاره رم دیگه هم انداختم نمیشناسه و جالب اینجاست که ریست هم کردم
و متاسفانه الان دکمه Backهم ندارم و بعد هر اشتباه در منو ریستارت میکنم:D :) الان که میرم تو فای
ل
vold.fstab تنظیمات اولیه هست و ویرایش نشده ولی بازم رم رو نمیشناسه . وقتی رم رو در میارم دوباره سرجاش میزارم مینویسه Sd Card Damaged Reformat it تو رو خدا یه راه حل بگید ممنون

بک اپ رو دانلود کن با ریکاوری راش بنداز
من صد بار گفتم از این روش های متفرقه استفاده نکنید.تبلت چندتا از بچه ها کاملا خاموش شده بود و به فنا رفته بود به خاطر استفاده از این روش
از نرم افزار های جانبی استفاده کن

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
سلام عزیزان
من به رام 4.1 ارتقا دادم اما بنا به دلایلی می خوام برگردم به رام قبلی
از سایت نید رام رام 4 رو دانلود کردم
وداخل مموری ریختم
اما گوشی نمیشناسدش
باید فایل به چه اسمی باشه
واینکه با ری استور نصب کنم یا مثل رام 4.1 با اینستال از مموری