بنظر من دوام باطريش هم از هم رده هاش بهتره هم از بالا دستي هاش مثل اكسپريا پي و اكسپريا sp ,سامسونگ اس تري ميني
مشاهده پیوست 436930
راجع به اين پست و در مورد برنامه
ram booster چند نفر پي ام دادن با اجازه اساتيد يه آموزش كوچيك بدم
ميزان رم آزاد شده رو يه مقدار جزئي با گوشي متفاوت نشون ميده كه من فكر ميكردم كاربرد نداره ولي كارايي برام روشن شد
1- فايل زير رو دانلود كنيد -از حالت فشرده خارج كرده و نصب كنيد
2-برنامه رو اجرا كنيد يه صفحه باز ميشه كه يه دايره توشه زيرش رو گزينه setting كليك كنيد تو پنجره باز شده قسمت overlay widget setting كليك كنيد وگزينه show overlay widget رو تيك بزنيد
3-با بك برگردين تو page قبلي و حالا auto boost setting رو انتخاب كرده و مثل صفحه زير دو تا تيك رو بزنيد و بعد با بك دوبار برگردين و از

قسمت ram threshold Mb عددي كه ميخواين رمتونو تا اون حد خالي كنه بهش بدين و بياين بيرون
با اين تنظيمات اين اتفاقات از اين به بعد مي افته :
1- يه تصوير كوچيك شبيه باطري بالاي صفحتون هميشه هست (حتي تو بازيها)كه كاربرد خوبي داره مثلا وقتي شما داري يه بازي سنگين اجرا ميكني و بعد نيم ساعت برنامه داره سنگين تر ميشه وحس ميكنين سرعت گوشي داره مياد پايين فقط كافيه يه ضربه كوچيك به اون تصوير وارد كنين (بدون اينكه بازي رو ببندين يا برنامه رو از جاي ديگه اجرا كنين)اونوقت ميبينين كه يه فضايي از رم رو آزاد ميكنه و سرعت بهينه ميشه و شما ميتونيد به ادامه بازيتون بپردازين بدون اينكه بخواين بياين بيرون يا بازي رو ببندين .
2- دومين اتفاق جالبي كه براي گوشي مي افته اينه كه وقتي برنامه هارو ميبندين و ديگه با گوشي كاري ندارين ميبينين كه اون علامت شبيه باطري نشون ميده رمتون اشغاله ،هيچ مشكلي نيست به محض اينكه از گوشي استفاده نكنين و برنامه ها بسته باشه و گوشي به حالت sleep mode بره دوباره از گوشي استفاده كنين مي بينين كه رمتون پاكسازي شده كه اين بخاطر اون تنظيمات auto ايي هست كه گفتم انجام دادين
نكته :تازماني كه گوشي خاموش نشده اين برنامه run هست ولي هروقت گوشي رو خاموش رو شن كردين برنامه غير فعال ميشه كه فقط كافيه يه بار برنامه رو اجرا كنين و ببندين و نياز به تنظيمات قبلي ديگه نيست همين
اميدوارم مفيد واقع بشه