اگه بگردی اموزش دانلود هستاین رام 4.1.2 دانلود نمیشه
تا 180 مگ رفت اما دیگه نشد
دوستان اگه میتونن یک جای دیگه آپ کنن تا بقیه هم دابل فول کیف بشن.
4shared میگی؟ سالمه. من با 350 تا دانلود دارم ازش
دوستانی که اقدام به معرفی rom می کنند در صورت امکان اطلاعات ذیل را نیز ارائه دهند :
- منبع اصلی یا لینکی که rom را معرفی کرده است
- android version
- baseband version
- build number
- رسمی بودن rom و زبانهای ارائه شده
dadash hamid reza lotfan in rome 4.1ham bezarid safe avval ba hame joziyatike ta in post barash matrah shod,chon soalate dustan hamash tekrariye va hich kudum ham zahmate khundane postaye gabloyo be khodeshun nemidanmamnun
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
حاجی گفتی با اسم میزاری دیگههنوز هیچ پیغامی از سوی احسان اقا مبنی بر قرار گرفتن این رام تو پست 2 دریافت نکردم.مشکل اینجاست تا قبول نکنند نمیذارم
هنوز هیچ پیغامی از سوی احسان اقا مبنی بر قرار گرفتن این رام تو پست 2 دریافت نکردم.مشکل اینجاست تا قبول نکنند نمیذارم
یه کدی گزاشتم چند صفحه قبل اون رو بزن تا حافظه دیفالت بشه sd . اگه اون رو بزنی دیتا رو میتونی بریزی تو sd. اگه نه که حافظه خود گوشی پیش فرض هست.سلام دوست عزيز
بابت رام و توضيحات ممنون من براحتي دان كردم .
چندتا سوال دارم ،
1-تو اين رام نرم افزارها بصورت پيش فرض رو مموري كارت نصب ميشن يا نه ؟اگه نه چطور بايد به اس دي كارت منتقل كرد،
2-راجع به بازيهاي ديتا دار هم توضيح بدين چطور بايد عمل كرد ممنون ميشم؟
3-تو تاپيك آموزشتون يه جا گفتين" همينجا بك آپ هم بگيريد" با همون روند ميشه يا قبلش نياز به روت داره؟
راستي سوال قبلمم كسي جواب نداد در مورد اينكه نوار آبي دور گوشي رنگش از اينايي كه زود ميره ؟و اينكه رنگ بندي داره يا نه
سپاس
یه کدی گزاشتم چند صفحه قبل اون رو بزن تا حافظه دیفالت بشه sd . اگه اون رو بزنی دیتا رو میتونی بریزی تو sd. اگه نه که حافظه خود گوشی پیش فرض هست.
دوست عزیز
اسکرین شات داره... نگاه کنید معلوم هست...
نوار دورش جنسش خوبه ولی زیاد تو جیب ساییده بشه مسلما میره! مثل بقیه گوشیا...
بچه ها دمتون گرم دست بچه های xda-developers رو از پشت بستین :دی
با این پشتیبانی و پیگیری آدم احساس میکنه نکسوس 4 دستشه :دی
بلاخره کسی از دوستان گوگل پلی دیوایسشو شناخته ؟ خصوصاً دوستانی که رام رو آپدیت کردن
ویژگی های رام 4.1.2 از دیدگاه خودم! :
1- سرعتی باور نکردنی (دو برابر رام رسمی)
2- کد 724 کار میکنه
3- رم خالی 460 مگابایتی
4- محیط دوربین و امکانات دوربین جدید و عالی
5- میشه با دکمه های ولوم عکس انداخت! (البته تو رسمی امتحان نکرده بودم،شاید 4.0.4 هم بشه)
6- ساپورت فارسی در مرورگر (منو فارسی نداره)
7- از همه مهم تر مصرف باتری به شکل محسوس کاهش پیدا کرده
8- بنچمارک 11400
9- نوتیفیکیشین بار جدید با امکانات عالی (دارای چراغ قوه)
معایب :
1- لانچر (با نصب لانچر هلو قابل حل است)
2- کیبورد (با نصب گو کیبورد قابل حل است)
3- موقع نصب نرم افزار یه سری اعداد کنار دکمه اینستال وجود داره (اصلا مهم نیست)
روش نصب به سفارش یکی از دوستان:
فایل زیپ رو به مموری منتقل کنید
وارد ریکاوری بشید
عملیات وایپ که تو آموزش رام قبلی گفتم رو انجام بدید
پنجمین گزینه از لیست ریکاوری رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده دنبال فایل زیپ بگردید و کلیک کنید
منتظر بمونید تا تموم شه!
اخه اصن نیاز نیست!!!بچه ها دمتون گرم دست بچه های xda-developers رو از پشت بستین :دی
با این پشتیبانی و پیگیری آدم احساس میکنه نکسوس 4 دستشه :دی
بلاخره کسی از دوستان گوگل پلی دیوایسشو شناخته ؟ خصوصاً دوستانی که رام رو آپدیت کردن