• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
داداش شما خودت این گوشی رو داری؟

1-کاملا ضد آبه (البته در صورت بسته بودن کامل پورت های موجود روی سطح گوشی مثل درپوش شارژر - هندزفری - درپوش سیم کارت و مموری !!)
اتفاقا همین دیروز هم امتحان کردم همه چی در سلامت کامله !
2-بله کاملا هم در وبگردی هم در منو هم در اس ام اس فارسی رو پشتیبانی میکنه !(برای اس ام اس هم یه برنامه صفحه کلید خوب نصب کنید که دیگه عالی میشه !)
3-جنس و کیفیت بدنه خیلی خوبه و بنده راضی ام ازش - قطعات بکار رفته هم یکی از دوستان گوشی رو کاملا باز کرده و با توجه به ظاهرش واقعا قطعات خوبی درش بکار رفته
4-بله دیگه - همون آندروید 4.0.4 رسمی خودش هست و هیچ مشکلی نداره و تمام برنامه ها رو کامل پشتیبانی میکنه ‍!

نه داداش ندارمش ولی تایپیکو دنبال کردم ظاهرا یکی از بچه ها انداخته بود توی آب از قسمت اسپیکر آب رفته بود توش و نیمسوز شده بود برای همین نوشتم مقاوم در برابر آب!
وقتی میگی کاملا ضد آبه آدم فک میکنه باهاش میتونه بره غواصی که اینطور نیست! برای همین باید منظورتونو دقیق بنویسید که اطلاعات غلط ندیم دست اونایی که میخوان بخرن
بقیه جوابهارو هم نوشتم که از دنبال کردن تایپیک این مواردو فهمیدم هر کدومم نمیدونستم صادقانه نوشتم که نمی دونم!
اگر خطایی از ما سر زده همینجا به ما بگو برادر! :D

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
نه داداش ندارمش ولی تایپیکو دنبال کردم ظاهرا یکی از بچه ها انداخته بود توی آب از قسمت اسپیکر آب رفته بود توش و نیمسوز شده بود برای همین نوشتم مقاوم در برابر آب!
وقتی میگی کاملا ضد آبه آدم فک میکنه باهاش میتونه بره غواصی که اینطور نیست! برای همین باید منظورتونو دقیق بنویسید که اطلاعات غلط ندیم دست اونایی که میخوان بخرن
بقیه جوابهارو هم نوشتم که از دنبال کردن تایپیک این مواردو فهمیدم هر کدومم نمیدونستم صادقانه نوشتم که نمی دونم!
اگر خطایی از ما سر زده همینجا به ما بگو برادر! :D

برادر خوبه جلو متن هم توضیح دادم که با چه شرایطی کاملا ضدآبه - کسی که میره قواصی والا به گوشی نیازی نداره چون نمیتونی از زیر آب با موبایل تماس برقرار کنه - این قابلیت ضدآب بودن هم صرفا برای این نیست که همش گوشی رو بندازی توو آب - اگه احیانا افتاد توو آب یا آب ریخت روش خراب نمیشه ! اون دوستمون احتمالا یه جای کارش مشکل داشته ! چون یکی از بچه ها این گوشی رو فک کنم 5 دیقه توو ظرف آب گذاشته بود و مشکلی پیش نیومده بود !
هرچیزی قوانین خودشو داره و خود شرکت تولید کننده میگه! اکسپریا زد که استاندارد ضدآبش ip67 هست هم حداکثر عمق فک کنم 1.5 متر میتونیست اونم به مدت محدود فشار آبو تحمل کنه ولی بنظرتون کسی توو عمق 1.5 متر غواصی میکنه؟
این استاندارد آی پی 54 داره و مقاوم در برابر فشار آب قوی هست و زیر آب هم مشکلی براش پیش نمیاد اگه همه چیز رعایت بشه !

من فقط خواستم بگم که جوری توضیح بدیم که خریدار و یا مصرف کننده به شک نیفته و از گوشیش دل زده نشه !!

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
حمیدرضا جان ممنون، نصب شد، خیلی عالی بود

تا حالا asphalt 7 + need for speed most wanted را نصب کردم و به خوبی جواب داده .

در حال حاضر در حال دانلود fifa 12 هستم

می خوام بدونم کدوم بازی قوی ترین گرافیک رو نیاز داره، که خیلی از گوشیها نمی تونن اجراش کنن؟؟؟؟
بازی سنگین هم که باشه خود گرافیک تعیین کیفیت میکنه اما بنظر من موست وانتد و گنگستر ای وی بالاترین کیفت هارو دارن
most wanted &gangster IV

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی می تواند رام 4.2 برای این گوشی پورت کنه ؟
این گوشی در بعضی از سایت ها که به فروش می رود با رام 4.2 می باشد یکی بتونه بخره و بک آپ آن را آپلود کنه تو سایت

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

اینو ندیده بودم چون تو قسمت انگلیسی همین سایت اثری ازش نیست. ظاهرا انحصارا گوشی هاشو برای بازار چین میزنه ...
ولی آخه چرا؟ گوشی به این خوبی، حیف نیست؟ :(

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
کسی می تواند رام 4.2 برای این گوشی پورت کنه ؟
این گوشی در بعضی از سایت ها که به فروش می رود با رام 4.2 می باشد یکی بتونه بخره و بک آپ آن را آپلود کنه تو سایت

اقا شما بخر ما هم شمارو حمایت میکنیم.بک اپشم برامون بذار:D

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
حمیدرضا جان ممنون، نصب شد، خیلی عالی بود

تا حالا asphalt 7 + need for speed most wanted را نصب کردم و به خوبی جواب داده .

در حال حاضر در حال دانلود fifa 12 هستم

می خوام بدونم کدوم بازی قوی ترین گرافیک رو نیاز داره، که خیلی از گوشیها نمی تونن اجراش کنن؟؟؟؟

من خودم به شخصه از بازی most wanted اصلا خوشم نمیاد و به نظر من گرافیک اون چنانی نداره.شما ماشین رو نگه دارید و محیط اطراف رو ببینید .اون گرافیکی هم که داره گرافیک کاذبی هست که هنگام حرکت ماشین مخصوصا با سرعت بالا ایجاد میشه
گرافیکی ترین بازی ها هم gangstar vegas و modern combat 4 update و The Dark knight Rises هست به نظر من که بتمن رو هنوز نتونستم اجرا کنم رو گوشی

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان چه لانچری نصب کنم فکر کنم لانچر go خیلی روی باطری اثر داره و مدام مصرف باطری را بالا می بره؟ چه لانچری نصب کنیم؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
برادر خوبه جلو متن هم توضیح دادم که با چه شرایطی کاملا ضدآبه - کسی که میره قواصی والا به گوشی نیازی نداره چون نمیتونی از زیر آب با موبایل تماس برقرار کنه - این قابلیت ضدآب بودن هم صرفا برای این نیست که همش گوشی رو بندازی توو آب - اگه احیانا افتاد توو آب یا آب ریخت روش خراب نمیشه ! اون دوستمون احتمالا یه جای کارش مشکل داشته ! چون یکی از بچه ها این گوشی رو فک کنم 5 دیقه توو ظرف آب گذاشته بود و مشکلی پیش نیومده بود !
هرچیزی قوانین خودشو داره و خود شرکت تولید کننده میگه! اکسپریا زد که استاندارد ضدآبش ip67 هست هم حداکثر عمق فک کنم 1.5 متر میتونیست اونم به مدت محدود فشار آبو تحمل کنه ولی بنظرتون کسی توو عمق 1.5 متر غواصی میکنه؟
این استاندارد آی پی 54 داره و مقاوم در برابر فشار آب قوی هست و زیر آب هم مشکلی براش پیش نمیاد اگه همه چیز رعایت بشه !

من فقط خواستم بگم که جوری توضیح بدیم که خریدار و یا مصرف کننده به شک نیفته و از گوشیش دل زده نشه !!

بله من زد داشتم و هر روز با آب میشستم گوشیو...هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومد..حالا از نظرات دوستان فهمیدم که اینم ضد آب هست ولی نه در حد زد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

بله قطعا کسی زیر آب مکالمه نمیکنه! :D
اون خاصیت برا عزیزانی هست که قصد عکاسی زیر آبو دارن که اونم چون عملکرد تاچ زیر آب بهم میریزه، برای گوشیهایی هست که دکمه ی ویژه ی عکاسی دارند...
ولی باهات موافقم خود همین مقاومت در برابر آبش هم خوبه. اگه احیانا کثیف بشه یا آدم بخواد یه خودی نشون بده جلوی گوشی های شاخ بقیه با رعایت موارد ایمنی براحتی میشه شستش که این یک امتیاز محسوب میشه ...

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
بله من زد داشتم و هر روز با آب میشستم گوشیو...هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومد..حالا از نظرات دوستان فهمیدم که اینم ضد آب هست ولی نه در حد زد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

دقیقا - ولی مدل 718 که خودم داشتم دقیقا استاندارد ضد آبش با اکسپریا زد یکی بود و واقعا توو آب قوی بود و تکون نمیخورد

بنده پیشنهاد میدم بخر و باهاش کار کن خودت متوجه میشی که واقعا ارزش این قیمت رو داره!!

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان شما هم تو فیلم برداری مشکل فوکوس دارین؟؟؟

گوشی من دائم در حال فوکوسه و ثابت نمیشه،با رام 4 اصلی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

من با رام اصلی فیلم برداری میکنم و کاملا فوکوس درست کار میکنه

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส

دوست عزیز شاید لنزش کثیف شده
وگرنه مگه اینکه خیلی محیط نورش تغییر کنه فوکوس ثابت نشه
به هر حال حتما با نرم افزار دیگه تست کن،نرم افزار خودش به نظرم زیاد جالب نیست

medza

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم...

1-حافظه داخلی گوشی دقیقا چقدر هست؟

2-تو رام 4.1 میزان دقیق رم چقدر هست؟(اگه هرکی میتونه یه عکس بزاره-خدا خیرتون بده)

3-باستفاده معمولی چند ساعت دووم میاره؟

4-با استفاده زیاد چند ساعت؟

5-چند ساعت طول میکشه فول شارژ شه؟

6- منظور از (RAM: 1GB(LPDDR2 چیه؟ LPDDR2 چی هست دقیقا؟

ممنون از همتون.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم...

1-حافظه داخلی گوشی دقیقا چقدر هست؟

2-تو رام 4.1 میزان دقیق رم چقدر هست؟(اگه هرکی میتونه یه عکس بزاره-خدا خیرتون بده)

3-باستفاده معمولی چند ساعت دووم میاره؟

4-با استفاده زیاد چند ساعت؟

5-چند ساعت طول میکشه فول شارژ شه؟

ممنون از همتون.
1-
4.83 در دسترس کاربر+1گیگ نصب برنامه اگه اشتباه نکرده باشم

3-تا الان که نشده معمولی استفاده ش کنم :D میشه گفت زنگ و اس م اس 1.5روز
1روز
2ساعت و 20دقیقه مال بنده،مال حمید،استارتر تاپیک 1ساعت و نیمه شارژ میشد!

بالا