تبریک به داش جواد خودم
اصن من این موضوع رو مختص خودت انتخاب کرده بودم :دی
حالا تو یه موضوع مختص من انتخاب کن :دی
پس جمع نمرات من چی شد؟؟؟؟؟
منم تبریک میگم به JVD ....![]()
دستت درست محمود جان برای جمع بندی.خوب همونطور که دوستان می بینند من و جواد در امتیاز 138 با هم برابر بودیم که در اینجا طبق قانونی که خودم در آوردم به نتیجه بازی مستقیم نگاه می کنیم، که چون جواد به من 8 داده و من (یه غلطی کردم و) به جواد 10 دادم، و به نوعی من بیشتر عکس اون رو قبول داشتم پس برنده این هفته رو جواد عزیز اعلام می کنم. خودم کردم که لعنت بر خودم باد!![]()
ضمن تبریک (و در ضمن به قول فرزاد آرزوی گرفتن شاقولوس) از ایشون درخواست می کنم موضوع هفته دیگه رو تا آخر روز شنبه بذارند.
از شوخی گذشته عکس جواد خیلی جالب و زیبا بود و یه جورایی از همون اول که دیدمش گفتم: "کاشکی این عکس اول بشه"!![]()
اون اسمایلیه من هستم؟ پس تو هم این هستی:![]()
دو تامون با همدیگه:![]()
تبریک به جواد عزیز مشاهده پیوست 113811
بیا جلو تر ببینم کی هستی** تبریکات فراوان به جواد عزیز و تشکرات ویجه با سس فراوان خدمت حاج محمود عزیز :happy: **
مرسی حسین جان/تبریک میگم به هر دو برنده(اصلی و فرعی) :دی
و تشکر میکنم از محمود عزیز که با این وضعیت اقتصادی باز هم دنبال راه انداختن کار ملت هست.واقعا" قبولت دارم محمود.من اگر بودم تا پول رو نمیگرفتم کاری نمیکردم![]()
مرسی یوسف جون. چاکرخواتمتبریک به داش جواد خودم
تنک یــو رفیق.پس جمع نمرات من چی شد؟؟؟؟؟
سپاس عزیز.
تشکر میکنم از سید جان :دیتبریک میگم جواد جان
پ.ن: ما راست قامتان جاودان تاریخیم !
![]()
عمرا! مگه از روی جنازه من رد شی!ایشالله بزودی موضوع قرار میگیره و ماهم اول میشیم :دی
تشکرات و قابلی نداشت های فراوان با سس ویجه هم خدمت داداش فرزاد گل.** تبریکات فراوان به جواد عزیز و تشکرات ویجه با سس فراوان خدمت حاج محمود عزیز :happy: **
قربون تو. البته من هم شیرینی و زیرمیزی برای دستکاری امتیازات قبول می کنم بعضی موقع ها، ولی سعی می کنم منصفانه باشه که یه وقت مال حروم وارد زندگیم نشه!تبریک میگم به هر دو برنده(اصلی و فرعی) :دی
و تشکر میکنم از محمود عزیز که با این وضعیت اقتصادی باز هم دنبال راه انداختن کار ملت هست.واقعا" قبولت دارم محمود.من اگر بودم تا پول رو نمیگرفتم کاری نمیکردم![]()
جمع نمراتت هست که! من این پست رو دیدم کلی جا خوردم و گفتم نکنه اشتب کرده باشم در جمع زدن نمرات!پس جمع نمرات من چی شد؟؟؟؟؟
چی چیو باطل عزیز من؟ اولا که انقدر با این اندک آبروی من بازی نکن! دوما هم که اگر من نتایج این مسابقه رو باطل اعلام می کردم عین دیکتاتوری بود!جمع امتیازات شما 116 شده
پ.ن : خواستم یه حمله ای به محمود عزیز بکنم و بگم که بیا رای این دوستمون رو پس بده که ضایع شدم , نشد که بشه
آخر سر هم میخواستم نتایج رو باطل اعلام کنم![]()
سلام
دستت درست محمود جان برای جمع بندی.
حاجی این قانون بوی قوانینی به سبک یوسف رو میده غلط نکنم :دی![]()
الان تریپ شب عملیات و گذشت و فداکاری میشه ولی خب من بخاطر زحمات شما این اسکار و جایزه رو تقدیم خودت میکنم.جدی میگم.![]()
![]()
تو این لحظه احتمال میدم که اشک تو چشمای سید جمع بشه :دی
همینکه دوستان به حاجی زرافشان لطف داشتند برای من بینهایت ارزشمنده و خدا رو شکر که ادمهای خوب هنوز دیده میشن. این نمرات مال ایشون هست و خوشحالم که یادش رو اینجا زنده کردیم.
دم همه گرم.
محمود جان موضوع رو رد بیاد که ملت منتظرن.![]()
پ.ن: محمود شما پست قبلی رو جدی بگیر داداش.
هر کجا هر جدولی باشه و مسابقه ای باشه .یوونتوسی ها در صدر اون ایستادن....![]()
درود بر خودت و علی و باتی گل هر سه. جمیعا و لا تفرقوا.منم تبریک میگم به جواد عزیز
جواد جان دعات موثر واقع شد
انشاا... بازم برنده بشی !
مرسی فرزاد جانسلام
عزیز یوونتوسی تبریک میگم برادر....
مرسی علی جانتبریک به هر دو عزیز،آقا جواد و آقا محمود(الان پست ها رو دیدم اسمتون رو بلد شدم:دی )مشاهده پیوست 113945
ایشالا برید واسه لیگ قهرمانان و برای این پی تی افتخار کسب کنید.مشاهده پیوست 113946
همونطور که قبلا گفتم تیم ما بعده ماها به لیگ برتر صعود کِرده بود.ما از بچه ها هیچ توقعی نِداشتیم.اما خداوکیل عکس جواد پِنالت نِبود.با ناداوری قِهرمان شدن. :دی
لایک محمود جان / موضوع عالیه.موضوع هفته بعد: شکار لحظه