از دوستان Yousef ؛ ya_ali_mavla ؛ T R A N C E؛ mahi58 و p30room یک امتیاز کم کردم چون به نظر منم اینا جزو راهنمایی و رانندگی نمیشه![]()
امتیازت رو ادیت کردم. آخه چرا Thumbnail گذاشته بودی، نه واقعا آخه چرا؟ کی تو مسابقه عکس بندانگشتی گذاشته تا حالا؟محمود.من بیچاره کامی خراب بود نمیتونستم عکس خوب بذارم روش کلیک میکردی بزرگ میشد دیگه بلت نیستی .حئاقل میگفتی عکسمو دوز نداشتی بهتر از این بود که بگی کوچیکه![]()
تمام احساساتم خدشه دار شد
اینو خوب اومدی!یه بار دیگه با دقت نگاه کنید![]()
![]()
این تابلوها مال راهنمایی رانندگیه بعضی از تابلوهایی که دوستان گذاشتن مال شهرداریه
امتیازت رو ادیت کردم. آخه چرا Thumbnail گذاشته بودی، نه واقعا آخه چرا؟ کی تو مسابقه عکس بندانگشتی گذاشته تا حالا؟
امیدوارم به زودی کامپیوترت سالم بشه که دیگه عکس بندانگشتی نذاری!![]()
اینو خوب اومدی!![]()
آقای مدیر از اونجایی ک بنده فهمیدم ایشون نمیتونن امتیاز بدن! چون توی مسابقه شرکت نکردن ک امتیاز بدن!!! ( پس امتیازات ایشون نباید محاسبه بشن! تا نه سیخ بسوزه نه ...)و اما امتیازات بنده :worried:
bitcomet : 10
ARMIN-F4 : 3 که چی ؟ خوب اسم یه منطقه است دیگه نکنه شما معنی ... رو در نظر داری که توهین به مردم اونجا می شه یه جورایی
xxninaxx : 9
seashore : 8
ARSIAN : 6
p30room : 10 دمت گرم
mahi58: 10 کاری به راهنمایی رانندگی ندارم ولی حقیقت بودددددددد
T R A N C E : 10
hoorsa : 10
omid0 : 6
ya_ali_mavla : 8
Yousef : 8
FERI KHAN : 8
Sawyer2010 : 8
آقای مدیر از اونجایی ک بنده فهمیدم ایشون نمیتونن امتیاز بدن! چون توی مسابقه شرکت نکردن ک امتیاز بدن!!!
یه بار دیگه با دقت نگاه کنید![]()
![]()
این تابلوها مال راهنمایی رانندگیه بعضی از تابلوهایی که دوستان گذاشتن مال شهرداریه
اینو خوب اومدی!![]()
بله کوچیکه ولی من یادمه یه جایی بزرگشو دیده بودم ....حیف که چی وحید کوشولوهه؟
آقای مدیر که نداریم، یه خانوم مدیر داریم و یه آقای همکار (آقای مدیر از اونجایی ک بنده فهمیدم ایشون نمیتونن امتیاز بدن! چون توی مسابقه شرکت نکردن ک امتیاز بدن!!! ( پس امتیازات ایشون نباید محاسبه بشن! تا نه سیخ بسوزه نه ...)
فعلا در حال حاضر قانونی بر علیه این قضیه تو این مسابقه نیست و می تونند امتیاز بدند.زمان گذاشتن عکس از مدیر پرسیدم گفت تو قوانین ذکر نشده که کسی که شرکت نکرده نمی تونه امتیاز بده از این رو من می تونستم امتیاز بدم![]()
که چی :hmm:؟؟؟ گفتی که امتیازت رو بیشتر کنم؟؟؟ یا سوتی منو بگیری؟؟؟
..........
که چی :hmm:؟؟؟ گفتی که امتیازت رو بیشتر کنم؟؟؟ یا سوتی منو بگیری؟؟؟
![]()
خوب امتیازش رو بیشتر کن دیگه! چی میشه؟ گناه داره، عکسش رو ببین چه بچه ماهیه:![]()
از شوخی گذشته اگه اشتباها به این خاطر نمره اش رو کم دادی می تونی ادیت کنی. مشکلی نداره.![]()
اول از همه از لی لی خانم و محمود جوون (:دی ) معذرت میخوام پست اضافه میدم ولی اگه نمیگفتم تو دلم میموند که خدای نکرده xxninaxx عزیز و گرامی ناراحت بشن![]()
نه والله گفتم بگم که مال من تابلوی راهنمایی رانندگی بوده . امتیازی هم که دادید خیلی خوبه در هر حال اگه ناراحت شدید از صمیم قلب ازتون معذرت میخوام![]()
آره محمود من گناه دارم بچه مظلومی ام![]()
خودت که میدونی من به امتیازات زیاد حساس نیستم بچه ها هر چی بدن قبوله
خوب امتیازش رو بیشتر کن دیگه! چی میشه؟ گناه داره، عکسش رو ببین چه بچه ماهیه:![]()
از شوخی گذشته اگه اشتباها به این خاطر نمره اش رو کم دادی می تونی ادیت کنی. مشکلی نداره.![]()