arash9675
Registered User
- نوشتهها
- 106
- لایکها
- 50
دقتتون اشتباه بود عکس تو اسپویلره من بود :دیدادا این عکس رو کافر گذاشته تو اسپویلر میشه عکسی که گذاشته شده تو اسپویلر رو گذاشت ؟ مشاهده پیوست 170712 دقت رو دارید مشاهده پیوست 170713
شیطونا همتون دقیقه 90 میزاریدا مشاهده پیوست 170714
البته اولش می خواستم همون عکس صدای زناشویی شما... رو بذارم، که باز هم یکی از بچه ها زحمت زودتر گذاشتن عکس مورد نظر بنده رو کشیدند!![]()
دادا این عکس رو کافر گذاشته تو اسپویلر میشه عکسی که گذاشته شده تو اسپویلر رو گذاشت ؟ مشاهده پیوست 170712 دقت رو دارید مشاهده پیوست 170713
شیطونا همتون دقیقه 90 میزاریدا مشاهده پیوست 170714
من اومدم فوحش ندینا مشاهده پیوست 169621
خوب می بینم که یه موضوعی گذاشته که هیچکی عکس نمیزاره مشاهده پیوست 169626 یا نکنه واسادین اخر سر همه رو ببینید یه چی بزارید اول شید مشاهده پیوست 169627
من یه عکس میزارم که وقتی دیدم یه ساعت خندیدم مشاهده پیوست 169628
مشاهده پیوست 169634
باز نگید متوجه نشدم قهر میکنما مشاهده پیوست 169629 میرم معتاد میشم مشاهده پیوست 169630
دوستون دارم شدید.مشاهده پیوست 169632
اینم از عکس من:
![]()
![]()
اینم اشانتیون !
![]()
امروز دوشنبست؟هممم پس هنوز میشه عکس گذاشت فکر کردم باز دیر رسیدم :دی
![]()
اون عکسی که دلم میخواست رو نتونستم پیدا کنم متاسفانه
این عکس پایینی رو که میبینین یه صدقه به یه امام زاده بوده که تمامی درخوسات هاش رو روی اسکناس نوشته
واسه راحتی کار زیر عکس متنی که نوشته رو هم میذارم
![]()
السلام علیک یا سلطان ابراهیم یا امامزاده سلطان ابراهیم اول سلامتی پدر و مادرم دوم اینکه تربیت معلم سال اول یعنی سال ۸۸ من و سارا قبول بشویم سال سوم متوسطه شاگرد اول شوم و معدل کتبی ام بالاتر از ۱۸ باشد آرزوی پدر و مادرم را که دوست دارند پسر داشته باشند برآورده کن دعای کوثر را مستجاب کن خاله فخری و الهام و عمه اکرم را خوشبخت کن ازدواج کنند آرزوی محسن را بر آورده کن مادرم را شفا بده زندگی پدر و مادر بزرگم را سر و سامان بده به مصطفی کمک کن که دانشگاه هر رشته ایی که می خواهد قبول شود عاطفه فائزه و زینب در درس موفق باشند و در آینده کاره ایی شوند یا سلطان ابراهیم دعاهای دایی مالک – ابوذر – رسول سلطان مادر بزرگ و پدر بزرگهایم زیبا – حکمت – علی – کرامت – ولی – صالح – مژگان – شیما – لیلا – اکرم – فرخنده – رعنا – مرضیه – مریم – زهرا – بصیر – مرضیه – صدیقه – ساهره – بهاره – سیمین – صدری – سمیه – سیما – شمایل – صفیه – خاور – مینا – عمه شاه گلی کسری – فروزان – معصومه – محسن – دایی صادق – هما – اکرم /
سلام بر دوستان عزیز
===========
نماز در مسجد جمکران:
هرکس دو رکعت نماز در این مکان (مسجد مقدس جمکران) بخواند، مانند آن است که دو رکعت نماز در مسجد خوانده باشد.
مشاهده پیوست 170604
دارندگان خودرو پراید با توجه به نقص سیستم قفل و بست خودرو پراید، بیش از همه در معرض سرقت میباشد. قفل پدال و فرمان فراموش نشود. اصلن چرا میخرین؟ - کلانتری ۱۱ مدرس
مشاهده پیوست 170601/SPOILER]
خب
باور کنید من خودم هم عکس نداشتم :دی
فقط همون دو تا عکسی که به عنوان مثال گذاشتم رو دیدم و گفتم این رو بزاریم موضوع
گفتم حتما عکس زیاده ولی الان که گشتم دیدم خیلی هم عکس زیاد نیست
با این حال من با این عکس شرکت میکنم:
مشاهده پیوست 170606
خوب تا کسی نمره نداده من سریع عکس خودم رو بذارم! :دی
البته اولش می خواستم همون عکس صدای زناشویی شما... رو بذارم، که باز هم یکی از بچه ها زحمت زودتر گذاشتن عکس مورد نظر بنده رو کشیدند!![]()
البته این هم خیلی قشنگ و باحاله! :دی
محمود جان عکست خیلی شبیه عکس سید هست
bitcomet : 1 ببخشید وحید جان، ولی از ایده طرف حالم به هم خورد! این همه مدته همه دارند میگن اینها حتی مریض هم نیستند، اون وقت ایشون رفته واسه خودش شر و ور درست کرده که اینا آدم نیستند؟
خواهش... خوب من گفتم عکس مفهومیه ولی این مفهومی که فکر میکنید اصلا نیست و کاملا برعکسه منظوره سازنده اینه که مهم این نیست که من یکی از گزینه های بالا هستم مهم اینه که من یک انسانم و باید بگم این اثر جالب در عرض یک ماه 3,736 لایک داشته اینم توضیحات اثر...
It doesn't matter if I'm ga..., straight, le..., bi, tran...l, panse.., or ase..... I'm human. That's all that should matter
اوووووه. من چقدر خنگ هستم!![]()