فرزاد این عکست مورد اخلاقی داره باید سانسور بشه منم عکسم مورد داشت نذاشتم![]()
شما که زنی نباید در مورد مورد ها حرف بزنی :دی
سلام به همگی.
منم بازی؟ یا بازی خراب! :دی
اینم عکس من، اشانتم دور قبل دیدم گویا موقع امتیاز دادن میذارن. منم همون موقع میذارم...
مشاهده پیوست 186369
ل و ل.... :lol:
مشاهده پیوست 186584
مشاهده پیوست 186690
آدم می تونه خیلی بدشانس باشه که وقتی از سرکار بخونه برمیگرده همه اعضای خانوادش دیگه پیشش نباشن !
مردی که تمام تلاشش برای اینکه بتونه خودش و خانوادش لحاظات خوشی رو کنار هم داشته باشن وقتی صحنه مرگ نزدیکانش رو می بینه ...
کشوری به نام ایران یا بهتر بگم جمهوری اسلامی (!) ایران به همراه رسانه ای که لحظات غم و شادی ملتش رو تشخیص نمی ده کافیه برای اینکه
مردمش احساس بدبختی و بدبیاری (!) کنن و به خودشون بگن که چرا باید از بین میلیون ها انسان موجود در کره زمین من اینجا باشم...
![]()
بزن به سلامتی..![]()
![]()
آخر بد شانسی
![]()
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه:دی![]()
مشاهده پیوست 187552
آخه یکی نیست بهش بگه برو یه گوشه دیگه کارت رو انجام بده![]()
درود
من این دوره رو فقط دلی شرکت میکنم و حتی اگه همه نمره هام 1 باشه هم برام قابل قبوله :دی
بدشانسی معمولا وقتی معنی پیدا میکنه که همه چیز طبق برنامه ات باشه و یهو یه عامل بیرونی حالا چه شناخته شده و چه شناخته نشده بیاد و همه چی رو خراب کنه.
تو راه رفتن تو درس خواندن تو رانندگی تو مسافرت و .... و جایی که خیلی شاید کاربرد داره توی ورزش هست و چون شخصا خیلی فوتبال دوستم همیشه حس میکنم که شانس یه پایه ثابت هست و یه جایی توی زمین وجود داره هرچند اگه دیده نشه و خودشو نشون نده! (یاد اون نوشته خودم تو مجله بخیر :دی) بگذریم.
بنا به علاقه ام باید از بدشانسی های دلپیرو رو میکردم ولی این روبی باجوی محبوب بدشانسی آورد که سالهاست از مخ من نمیره و دلم براش کبابه بیشتر از اون جامی که دست پرید.
حتما صحنه برای همه آشناست ولی برای کسانی که نمیدونند عرض میکنم.
پنالتی آخر ؛ فینال 1994 جام جهانی ؛ ایتالیا و برزیل. روبی باجو به عنوان بهترین و پر امید ترین ایتالیایی میره پشت این توپ لعنتی و در حالی که یه متخصص توی کاشته زدن و پنالتی زدن محسوب میشه توپ رو میفرسته اون بالا و با این ضربه که گل نشد برزیل قهرمان شد. اوج تخصص این بازیکن رو باید اونقدر دونست که مثلا دلپیرو که خودش از استادهای کاشته زدن بود و هست توی مصاحبه ای میگه: من از باجو دو چیز مهم یاد گرفتم یکی اخلاق و دیگری تبدیل یه ضربه ایستگاهی به گلی زیبا.... // باجو محبوب و هست حتی با اون ضربه که امید یه ملت رو حسرت کرد ولی خودش واقعا عذاب کشید بخاطرش/ وقتی هر فوتبال دوستی این صحنه رو بیاد بیاره مطمئنا اولین چیزی که به زبون میاره همون موضوع مسابقه هست.
موفق باشید دوستان.
درود
امیدوارم قبول باشه.یه چند دقیقه ای تاخیر داره
![]()
کاوه جان من الان دارم میرم مسافرت و یه خورده ای ضیق وقت دارم، ولی چون گفتی عکس بذار من این عکس توی ذهنم اومد که گذاشتم. از عکس های نسبتا معروف هم هست:
الان واقعا وقت نمی کنم امتیاز هم بدم، ولی لطفا یکی از بچه ها که دقتش بیشتره اول امتیاز بده که بچه ها هم از روش لیست اسامی رو بنویسند و امتیاز بدن. در مقصد به احتمال زیاد به اینترنت دسترسی خواهم داشت و خدمت تان خوام رسید جهت امتیازدهی و گذاشتن جدول.![]()
با قطار هم دارم میرم و احتمال مردنم خیلی زیاد نیست، وگرنه حلالیت هم می طلبیدم ازتون.![]()
من دیشب می خواستم یه عکسی پیدا کنم و بذارم، ولی از بس خسته بودم زود خوابم برد!![]()
توی امتیازدهی حتما خودم هم شرکت خواهم کرد.![]()
ولی لطفا یکی از بچه ها که دقتش بیشتره اول امتیاز بده که بچه ها هم از روش لیست اسامی رو بنویسند و امتیاز بدن