بچه ها من بابت این مشکل و تاخیری که پیش اومد از همگی عذرخواهی می کنم. متاسفانه این اینترنت وایمکس عزیز من هر چند وقت یه باری یه عرض اندام قشنگ می کنه و یه 3-2 روزی ما رو سر کار می ذاره! من از پنجشنبه بعداز ظهر تا حالا اینترنت نداشتم!
یه تشکر حسابی من بکنم از وحید عزیز که زحمت جدول این هفته رو کشید و برنده رو که خود اینجانب باشم مشخص کرد. پس بنابراین با توجه به قهرمان شدن تیم ما قبل از هر چیز، طبق روال معمول خدمت تون عارضم که: ورزشکاران، دلاوران، نام آوران!
موضوع مسابقه هفته بعد رو تا ساعت 12 شنبه برنده وقت داره تعیین کنه، که حتما تا اون ساعت موضوع رو میگم.
------------------------------------------
در مورد پیشنهاد مطرح شده توسط چند تا از دوستان:
این پیشنهاد قبلا هم مطرح شده بود. میشه مثل هر پیشنهاد دیگه ای هم به رای گیری گذاشتش، ولی فقط چند تا مساله داره:
- یکی این که من یه خورده ای با ایجاد تغییرات عمده و بزرگ توی تاپیک راحت نیستم. این تاپیک در حال حاضر روند خوبی داره و هم بازدید خوبی داره، هم فان و جالبه، و هم عمدتا جو دوستانه ای داره. یه خورده ای من فکر می کنم اگر تغییرات بزرگی درش ایجاد کنیم ممکنه با رکود مواجه بشه. یعنی با توجه به دردسر و وقت گیر بودن پی ام ممکنه بعضی از شرکت کننده ها حوصله نداشته باشند (یا به هر دلیل دل شون نخواد) که هفته ای دو بار عکس ها و امتیازات رو با پی ام بفرستند.
- مساله دیگه این که همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند این تغییر ممکنه اداره کارهای تاپیک رو برای خود من خیلی سنگین کنه. اگر این طوری بخوایم کار کنیم من هفته ای حدود 50-40 تا پی ام باید بگیرم و یه خورده ای کار برای خودم سخت میشه. دوست عزیزمون Error73 که هفته قبل پیشنهاد دادند توی پی ام گفته بودند که اگر کار اضافه ای باشه خودشون همه اش رو انجام میدن، ولی خوب این جوری که من بخوام انجام بدم یه خورده ای با شرایط وقتی و زمانی الانم جور در نمیاد.
نظر من اینه که این تغییر رو + یه سری تغییرات دیگه ای که تو فکر خودم دارم بذاریم برای چند ماه دیگه. من از حدود مهر ماه یه خورده ای وقتم آزادتر میشه و فکر می کنم اون موقع راحت تر بتونم همچین قضیه ای رو اداره کنم. اون موقع بین بچه ها نظرسنجی می ذاریم و اگر رای آورد اجرا می کنیم. نظرتون چیه بر و بکس؟