• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
371265c2c354cfd31.jpg

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام بر همه
Safe6343206955901.jpg

درسال ۱۹۱۴ آغاز جنگ جهانی‌ اول این سرباز پیش از آنکه به صحنه جنگ برود برای پیشگیری از دزدی، دو چرخه خودرا به درخت کوچک خانه قفل می‌کند. سرباز هیچگاه به خانه باز نگشت. خانواده او برای یاد بود فرزند دو چرخه را از درخت جدا نکردند.۹۵ سال پس از آن این تندیس بوجود آمد.
===========
شروع سال تحصیلی جدید رو به تمام جویندگان راه علم تبریک میگم D:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
تبریک به Emerald عزیز به خاطر اولین پیروزیشون . امیدوارم این روند براشون تو هفته های آتی هم ادامه داشته باشه .

در مورد امتیازات از 1 تا 5 هم من از اول مخالف این نحوه امتیاز دهی بودم و درخواست تغییر به وضعیت قبلی از 1 تا 10 رو میدم .

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
من هم به Emerald عزیز اولین بردشون رو تبریک میگم و به نظرم با وجود اینکه تازه وارد هستن خلاقیت خوبی در انتخاب عکساشون دارن

zz.jpg

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
و نیز ما
einstein-bicycle2.jpg

معرفی میکنم:
ایشون انیشتین هستن :هه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب مهلت عکس گذاشتن تمومه و امتیازدهی آغاز میشه. لطفا مثل همیشه از روی اسپویلری که گذاشته میشه به عکس های دیگه امتیاز بدید، فقط مطلبی که زیر اسپویلر در مورد امتیازدهی می نویسم رو دقیقا بخونید لطفا. :)

مشاهده پیوست 457021

پیرو پ.ن جناب محمود
قرار نیس به کسی تو هین بشه
اینجا دنبال کسی سیب قرمز نمی فرستن که تشریف بیارن
در مورد نیومدن هم مدیریت مسئول بودن که به عده ای محض دوستی رفاقت یا هر عنوان دیگه ای بیش ار حد بها دادن
ما هم مدیر بودیم وهستیم در انجمن سایت های دیگه ای
اکثر بچه های مدیر بعد از مدتی دیگه نمیان بنا به هر دلیلی و همین تازه وارد ها میشن کاربر فعال و همکار و مدیر
فکر نکنم زمان بخواد بایسته!!!

اینم عکس من برا این هفته ماهی جان حداکثر ابعاد عکس باید چه قدر باشه حجمشو 400 میدونم ولی طول عرضش حداکثر چند پیکسل باید باشه عکسم بزرگ بود کوچیکش کردم اگه بزرگه باز گوچیکتر کنم

تو دوتا اپلود سنتر هم اپ کردم :

اگه احیانا کسی عکس رو ندید رو این کلیک کنه دیگه گفتم زیاد اشغال نشه صفحه ماهی دعوام نکونه :blush:

یه پ.ن دوس دارم بگم : مدیر وقتی برخوردش محترمانه باشه حتی اگه بد اخلاق باشه ادم خوشش میاد شخصیت خیلی مهمه اخلاق همه یکی نیست یکی بد اخلاق یکی شوخ یکی خوش اخلاق ولی دو جور ادمه یکی بی شخصیت یکی با شخصیت من هرچند که ادم خیلی شوخیم ولی ترجیح میدم با بد اخلاقی ماهی کنار بیام چون خیلی باشخصیته اسم مدیر هیا بد نمیارم ولی مهدی مدرن یانی و sir vahid و همین ماهی دمشون گرم ..... درضمن دسمال کشم خودتونید :D

OVERPIC.net � Image Hosting

قدیما یادش بخیر .... وقتی بهترین اسباب بازی هامون، لوکس یا خریدنی نبود ...

وقتی یه دوچرخه کهنه که صدا میداد و خر خر میکرد رو داشتیم، تمام روزمون رو پر از شادی و شور و نشاط میکرد... .

گاهی با تعجب از خودم می پرسم اون روزها کجا رفت ....
هنوز باورم نمیشه اون روزها دیگه بر نمیگرده ...

5.jpg

سلام بر همه
Safe6343206955901.jpg

درسال ۱۹۱۴ آغاز جنگ جهانی‌ اول این سرباز پیش از آنکه به صحنه جنگ برود برای پیشگیری از دزدی، دو چرخه خودرا به درخت کوچک خانه قفل می‌کند. سرباز هیچگاه به خانه باز نگشت. خانواده او برای یاد بود فرزند دو چرخه را از درخت جدا نکردند.۹۵ سال پس از آن این تندیس بوجود آمد.
===========
شروع سال تحصیلی جدید رو به تمام جویندگان راه علم تبریک میگم D:

این هم عکس انتخابی من برای شرکت در مسابقه

مشاهده پیوست 457598

من هم به Emerald عزیز اولین بردشون رو تبریک میگم و به نظرم با وجود اینکه تازه وارد هستن خلاقیت خوبی در انتخاب عکساشون دارن

مشاهده پیوست 457643

و نیز ما
einstein-bicycle2.jpg

معرفی میکنم:
ایشون انیشتین هستن :هه

بازگشت دوباره...Emerald عزيز تبريك ايشالا بتركوني...

مشاهده پیوست 458205

عکس من:

regional13-edit.jpg

تصویر متعلق به دختر کوچکیه که در یکی از شهرهای سوریه دوچرخه سواری می کنه (البته از دوستان خواهش می کنم از بحث سیا30 خودداری کنند).

----------------------------------------------------------------
تغییر مهم در سیستم امتیازدهی:

دوستان از این هفته به بعد امتیازدهی با استفاده از امکانات Google Docs و به شیوه جدیدی انجام میشه که چند مزیت مهم و کلیدی نسبت به سیستم قبلی داره:

1. امتیازدهی برای بچه ها راحت تر میشه و دیگه نیازی به کپی پیست کردن اسامی و... نیست. همچنین تهیه جدول و محاسبه نمرات برای من هم خیلی ساده تره.

2. امکان اشتباه در وارد کردن امتیازات و تعیین برنده به صفر می رسه.

3. یه مزیت مهم این روش هم اینه که بچه ها تا زمان تعیین برنده امتیاز داده شده توسط بقیه رو نمی بینند، و در نتیجه این احتمال که اگر کسی به یک عکس امتیاز پایینی داد طرف مقابل هم متقابلا امتیاز کمی بده (امتیازدهی انتقامی و ...) از بین میره.

----------------------------------------------------------------
روش امتیازدهی خیلی ساده است، به این ترتیب که وارد لینک زیر میشین:

https://docs.google.com/forms/d/1s2y5Fhp3KpOFSCnpY4idEEFPkEhpdKtedXpH-JL8C-w/viewform

به بچه های دیگه به ترتیب امتیاز میدین (مثل قبل به همه از 1 تا 5 و فقط به خودتون صفر)، بعد آی دی خودتون در پی تی رو پایین فرم وارد می کنید. در انتهای فرم از شما یک کلمه کد پرسیده میشه. کاربرد این کلمه اینه که من بدونم کسی که امتیازدهی رو انجام داده خود شما بودید. پس بنابراین یک کلمه (هر چیزی که دوست دارید) تایپ کنید و فقط بعد از این که امتیازدهی تون تموم شد حتما اون کلمه کد رو توی همین تاپیک بنویسید. یعنی مثلا یه پست بزنید و بنویسید:

من امتیازدهی رو همین الان انجام دادم. اسم کد انتخابی: فلان!

فقط لطفا در امتیازدهی دقت کنید، چون بعد از تایید نهایی فرم، امتیازاتی که دادید قابل تغییر و ویرایش نیست (البته اگر اشتباهی پیش اومد می تونید بگید من توی جدول نهایی اصلاح کنم).

اگر مشکل خاصی وجود داشته باشه می تونیم به سیستم قبلی برگردیم، هر چند که بعید می دونم مشکلی باشه. مدتها بود می خواستم این سیستم رو پیاده کنم، ولی وقت نداشتم که بشینم روی روش اجراش کار کنم. الان دیگه یه وقتی آزاد شد و استادش کردم. :دی

موفق باشید همگی. :)

بالا