مشاهده پیوست 457021
پیرو پ.ن جناب محمود
قرار نیس به کسی تو هین بشه
اینجا دنبال کسی سیب قرمز نمی فرستن که تشریف بیارن
در مورد نیومدن هم مدیریت مسئول بودن که به عده ای محض دوستی رفاقت یا هر عنوان دیگه ای بیش ار حد بها دادن
ما هم مدیر بودیم وهستیم در انجمن سایت های دیگه ای
اکثر بچه های مدیر بعد از مدتی دیگه نمیان بنا به هر دلیلی و همین تازه وارد ها میشن کاربر فعال و همکار و مدیر
فکر نکنم زمان بخواد بایسته!!!
اینم عکس من برا این هفته ماهی جان حداکثر ابعاد عکس باید چه قدر باشه حجمشو 400 میدونم ولی طول عرضش حداکثر چند پیکسل باید باشه عکسم بزرگ بود کوچیکش کردم اگه بزرگه باز گوچیکتر کنم
تو دوتا اپلود سنتر هم اپ کردم :
![]()
اگه احیانا کسی عکس رو ندید رو این کلیک کنه دیگه گفتم زیاد اشغال نشه صفحه ماهی دعوام نکونه :blush:
یه پ.ن دوس دارم بگم : مدیر وقتی برخوردش محترمانه باشه حتی اگه بد اخلاق باشه ادم خوشش میاد شخصیت خیلی مهمه اخلاق همه یکی نیست یکی بد اخلاق یکی شوخ یکی خوش اخلاق ولی دو جور ادمه یکی بی شخصیت یکی با شخصیت من هرچند که ادم خیلی شوخیم ولی ترجیح میدم با بد اخلاقی ماهی کنار بیام چون خیلی باشخصیته اسم مدیر هیا بد نمیارم ولی مهدی مدرن یانی و sir vahid و همین ماهی دمشون گرم ..... درضمن دسمال کشم خودتونید
OVERPIC.net � Image Hosting
قدیما یادش بخیر .... وقتی بهترین اسباب بازی هامون، لوکس یا خریدنی نبود ...
وقتی یه دوچرخه کهنه که صدا میداد و خر خر میکرد رو داشتیم، تمام روزمون رو پر از شادی و شور و نشاط میکرد... .
گاهی با تعجب از خودم می پرسم اون روزها کجا رفت ....
هنوز باورم نمیشه اون روزها دیگه بر نمیگرده ...
![]()
عکس من این!
![]()
سلام بر همه
===========![]()
درسال ۱۹۱۴ آغاز جنگ جهانی اول این سرباز پیش از آنکه به صحنه جنگ برود برای پیشگیری از دزدی، دو چرخه خودرا به درخت کوچک خانه قفل میکند. سرباز هیچگاه به خانه باز نگشت. خانواده او برای یاد بود فرزند دو چرخه را از درخت جدا نکردند.۹۵ سال پس از آن این تندیس بوجود آمد.
شروع سال تحصیلی جدید رو به تمام جویندگان راه علم تبریک میگم D:
من هم به Emerald عزیز اولین بردشون رو تبریک میگم و به نظرم با وجود اینکه تازه وارد هستن خلاقیت خوبی در انتخاب عکساشون دارن
مشاهده پیوست 457643
و نیز ما
![]()
معرفی میکنم:
ایشون انیشتین هستن :هه
عکس من:
![]()
تصویر متعلق به دختر کوچکیه که در یکی از شهرهای سوریه دوچرخه سواری می کنه (البته از دوستان خواهش می کنم از بحث سیا30 خودداری کنند).