كاش قتل بود كاش غارت بود شما شاخ غول شكستيد :ديتبریک به برنده عزیز
===========
مرسی از همه
باو یه جوری نمره دادین انگار قتل انجام دادم!!!!!
ها؟ امرتون ؟!!!
عزيز جان عزيزت اين فونت رو درست كن چيه اين خط كوفيه ۀ :دي
خوب دیگه اینم اخرین پست من تو پی تی تا اخر اموزشی اگرم انلاین بشم خودم نیستم پسورد اکانتمو دادم مهندس خانزاده لازم باشه پست یک تاپیک فروش رو اپدیت کنن
گفتیم اخرین پست اینجا بزاریم
چون نیستم برای امتیاز دهی اگر قبول کنه ماهی امتیازامو بشمره من به همه دوستان امتیاز 10 میدم به دوستمون R.nasriامتیاز 2 میدم دلیل دو هم اینه که اولا با اینجور حرکت مخالفم هیچ کاری ندارم ولی اینجور تصاویر اصلا نباید اینجوری قرار داده بشه مثل تصاویر بالا 18 و...
همینا هم مورد هایی داره ولی نمیدونم فقط چرا محدودیت ها برای ما ج.ن.س.ی هست و خشونت و خون ایناش سانسور نمیشه
اگرم قابلش شمارش نبود که هیچ دیگه ما عادت داریم همتون شاد خوش باشید بدرود تا 2 ماه دیگه که برگردم پیشتون )
من نیازی به امتیاز شما ندارم ...نیازی به توضیح وتفسیر که دو یا هر عددی دیگه بدین هم ندارم دادا....شما خوشتون بیاد یا نیاد یه چیزی هست که تو زندگی ما ایرانیا هست...قربانی کردن و.....
من خیلی وقته تواین مسابقه شرکت نمیکنم....یا حداقل اینکه شرکتم کنم امتیاز نمیدم....برا بنده مثل شما وبقیه برد وباخت اهمیت نداره....امیدوارم هیشکی توزندگی شخصیش نبازه...اینا همش بهانست....
عجب یه مسابقس به من امیتاز 2 یا 1 دادن اینجور از کوره در در نرفتم به نظر میاد به امتیازم نیاز داشتین که اینقدر قاطی کردین دوس عزیز
عزيز جان عزيزت اين فونت رو درست كن چيه اين خط كوفيه ۀ :دي
لبخند فراموش نشود!
مشاهده پیوست 472010
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست روز گذشته به اراک سفر کرد.
در اولین برنامه رسمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به کلانشهر اراک که در قالب کارگروه کاهش آلایندگی هوای این شهر برگزار شد تمام آنچه این سالها در دل تشکل های مردمی تلنبار شده بود بیرون ریخته شد تا رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور پی به عمق فاجعه آلایندگی هوای اراک ببرد.
در بدو ورود دکتر معصومه ابتکار به اراک در حالی که میزبانان قصد داشتند تا به افتخار ورود وی به این استان گوسفندی را قربانی کنند، وی مانع از این کار شد.
تبریک به مایکل عزیز....
داداش عجب موضوعی رو انتخاب کردی :دی
======================================
مسابقه دو ماراتون گوسفندی....:دی
به احترام تمام گوسفندان بی گناه و بی دفاعی که قربانی شده اند، یک دقیقه سکوت...!
اول تبریک به داش مایکل گلمون
از قیافش باید اونموقع یه عکس میگرفتید
میگی ای جانم؟؟؟؟؟ تو اون موقعیت قرار بگیری ای جانمو فراموش میکونی
برا همه سخته داش علی
محمود دادا نفرات دوم و سوم هم مشخص کن به خدا ضرر ندارهوحید قبلا مشخص میکرد اینجوری اونایی هم که دوم و سوم شده بودن قوت قلب میگرفتن
اخه مایکل من تو این خراب شده گوسفند از کوجا بیارم که ازش عسک بگیرمتو خوابمم نمیتونم پیدا کنم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب اینم عکس این هفته ی من:
مشاهده پیوست 472399
دوستان ما 1ساعت پاشدیم رفتم یه منظره پیدا کردیم بدش عکس گرفتیم
وگرنه منم میتونستم عکسهای با کیفیت از نت بزارم
دم داش یاشار گرم که عکسو خودش گرفت و همچنین pcmatin
منم این عکسو خودم گرفتم محرم پارسال .1391....البته الانم نزدیکه......دوسداشتم یه روز بزارمش تواین تاپیک که خداروشکر با موضوع خودش اومدواینکه اولویتم اینکه عکس از خودمون باشه......
پ.ن:به هیچ عنوان دوسندارم بابت این عکس به هیچ کسو هیچ چیز توهین بشه....خاهشا لطفا جدا......البته حجم واقعیش حدوده 6مگابایته.....
مشاهده پیوست 472545
تبریک به برنده عزیز
===========
مرسی از همه
باو یه جوری نمره دادین انگار قتل انجام دادم!!!!!
ها؟ امرتون ؟!!!
تبریک به برنده هفته پیش که با عنایت و درایت بی دریغ یارو یاور فقیران و مستمندان و آوارگان و در راه ماندگان با دید سخاوت مندانه مدبرانه مقتدرانه و بی مثال خویش پدرخوانده عزیز بزرگوار پیروز شده و پرچم را بالا نگاه داشتن .
اینم عکس این هفته :
مشاهده پیوست 473124
اینم عکس بنده
البته مردد بودم که جای اسپویلر رو با عکس عوض کنم
اگر محمود کبیر و ابر فاشیست دنیا مشکلی نداشته باشن این کارو میکنم
مشاهده پیوست 473440
اما عکس خفن امروز
بنده هم این هفته هستم، با این عکس:
سلام
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk 2