تا 4شنبه فرصت هست دیگه؟قوانین که مث قبله عوض نشده؟
ممنونم عزیزمتبریک فرشاد جان
میخواستم اینبار از عکسایی که خودم گرفتم استفاده کنم با این موضوع زیاد داشتم که بینشون اینو انتخاب کردم
------------------------
مـاسـولــه - آبــان 84
موضوع این هفته رو :گذری در پاییز انتخاب میکنم
خوب اول یه توضیحی در مورد پاییز از ویکی پدیا :
پاییز یا خَزان نام یکی از چهار فصل سال است.
پاییز از نظر ستارهشناختی بین دو نقطهٔ اعتدال پاییزی و انقلاب زمستانی است. از نظر گاهشماری هجری خورشیدی، در روز یکم مهر آغاز میشود و تا پایان آذر ادامه مییابد.
بر پایه تقویم میلادی فصل پاییز در اصل در نیمکره شمالی جهان در حدود ۲۳ سپتامبر(۱ مهر) و در نیمکره جنوبی پیرامون ۲۱ مارس (۱ فروردین) آغاز میشود. زمان پایان آن در نیمکره شمالی ۲۱ دسامبر (۳۰ آذر) و در نیمکره جنوبی ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) است.
هرچند بهخاطر مسائل عملی آغاز پاییز را در تقویمها اول سپتامبر در نیمکره شمالی و اول مارس در نیمکره جنوبی قرار دادهاند. پایان آن را نیز به ترتیب اول دسامبر و اولژوئن مقرر کردهاند.
به هنگام پاییز بسیاری از انواع گیاهان برگهای خود را از دست میدهند و بهاصطلاح خزان میکنند. دمای هوا نیز در فصل پاییز تا اندازه زیادی پایینتر از تابستان است. در پاییز، روزها کوتاه تر و شبها طولانی تر میشوند. در بخشهایی از جهان در این فصل میزان بارش زیاد تر میشود.
کلمه انگلیسی autumn (پاییز) از کلمه فرانسوی "automne" گرفته شدهاست و استفاده از آن برای نام این فصل از قرن شانزدهم میلادی رایج شد. نام fall هم که در آمریکای شمالی برای این فصل استفاده میشود احتمالاً از عبارت fall of the leaves (برگ ریزان) گرفته و خلاصه شدهاست.
واژه پادیز (پادێز pādēz) در پارسی میانه به معنی پاییز بوده که آنرا به زمستان و یا خرمن مربوط دانستهاند.[SUP][۱][/SUP]
روز اعتدال پاییزی را در ایران از دیرباز جشن میگرفتهاند. این جشن که در روز مهر از ماه مهر برگزار میشود جشن مهرگان نام دارد.
بعدش یه توضیحی در مورد موضوع :راه یا جاده ای که در پاییز باشد حتما یه راه یا گذر یا جاده در عکس باشد
*****************************************************************************************
مشاهده پیوست 475405
تبریک به برنده مشاهده پیوست 475416و خوش امد میگم به محسن که تو این چند وقت اصلان حال هوا خوبی نبود بدون اون .
فرشاد دستهایه پینه پسته پدر خوانده را ببوس که با لطف و بزرگی اون تو الان اینجا هستی .
عسک من
مهم نیست چه رنگ باشی... سبز که نباشی با هر باد پاییزی فرو می افتی...!
ساملیکم خدمت بچه های گل
اول اینکه ببخشید که امتیاز ندادم چون کاری پیش اومد مجبور شدم برم سفر
دوم تبریک به فرشاد عجیج بابت بردش تو این مسابقه
-----------------------------------------------------------------
میرم سر موضوع این هفته:
برگ از درخت خسته میشه پاییز همش بهونست
مشاهده پیوست 475591
فرشاد جوون دادا بهت تبریک میگم
ایشالله همیشه برنده باشی تو زندگیت
/////////////////////////////////////////
دوستان شرمنده عکسم خیلی باکیفیته من اپ کردم تا لوود بشه شاید طول بکشه :blush:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاییز دلگیر نیست ، دلم گیرِ پاییز است …
/دیدم همه راهها شبیه همه وعکسا شبیه هم شده بخاطر همین جابجایی صورت دادم:blush:
دیدم توی نت چیزی که فراوونه عکس جاده و پاییزه همشونم حرفه ای و قشنگن
خواستم نوآوری کنم و با عکسی شرکت کنم که خودم گرفتم
مکان: دانشگاه محل تحصیلم
زمان: اواخر ابان ماه پارسال
هنرمند عکاس: ...NOOSHIN...
تبریک به (نا)برنده عزیز این هفته
موضوع خوبیه ولی خیلی عکسا شبیه هم میشه
=============
==========================
کاری که wonnin با محمود کرد
جعفر با زدبازی نکرد :دی
تبریک فرشاد جان
میخواستم اینبار از عکسایی که خودم گرفتم استفاده کنم با این موضوع زیاد داشتم که بینشون اینو انتخاب کردم
------------------------
مـاسـولــه - آبــان 84
اینم مشخصات فنی عکس:
مشاهده پیوست 476790
مشاهده پیوست 476844
اینم عسک من با وضوه بالا
پ.ن: اسپویلر این هفته بصورت پ.خ به دو نفر فرستاده شده
به دلیل موارد بووووق از گذاشتن در تایپیک معذوریم
تبریک به فرشاد عزیز بابت اول شدنش.....
.............................
اینم از عسک ما...
مشاهده پیوست 476934
دوستان گلم، گفتم بعد یه مدت منم شرکت کنم (البته اگه کسی منو یادش باشه )
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:
تا آخر روز پنجشنبه امتیازدهی تون رو انجام بدید ای عجیجان!
چون هنوز کسی امتیاز نداده بود عکس تون رو اضافه کردم. سعی کنید هفته های دیگه تا آخر سه شنبه عکس تون رو بگذارید.ااا، شرمنده
من صفحه رو خیلی وقت بود رفرش نکرده بودم ...
پست شما رو ندیدم