• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
1463594_601442206569058_160363380_n.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

تبریک به برنده
موضوع خوبه :
عکس من :

1255439.jpg

HumBeh_img046.jpg

دوستان یه چیزی نظرمو جلب کرده اینجا شاید یکی مثل من دوربین نداشته باشه تا خودش عکس بگیره اونوقت حتما باید امتیاز بهش کم داده بشه ؟
یا من دوربین دارم و عکس میگیرم باید بهم امتیاز بیشتری داده بشه ؟
وای اگر بگندد نمک

عکس برتر سال 2009 با موضوع شادی در فقر

61609

موضع خیلی کلی هست و نمیدونم میخوره بهش یا نه(؟؟:D)

image___041.jpeg

مشاهده پیوست 480762

این عسک ملاله هستش
اینم حرفی که تویه un گفت: قلم قدرتمندترین سلاح بشری هست

انسان موجو عجیبیست ! که وقتی با دست سرنوشت هم دست میشود جهانی را حیرت زده میکند
کودک رنجور ، زشت و نحیف و. ........ امروز چه بسا همان کسی باشد که در آینده باعث حیرت جهان است
به کودکان بزرگی را بیاموزیم نه چگونه بزرگ شدن را

مشاهده پیوست 480809

ما دوباره برگشتيم...تبريك به برنده و تشكر به خاطر انتخاب موضوع خوبشون...اينم عكس من كه وضع حال جهان امروزه!!!

مشاهده پیوست 480845

مشاهده پیوست 480883
سلام به دوستان
تبريك به برنده اين هفته

سلام بچه ها

تبریک فراوان به داش مهدی گل
bad_boys_20.gif

اینم عکس این هفته ما:

مشاهده پیوست 481703

پ.ن: با وجود اینکه سرم خیلی شلوغه اما به خاطر این تاپیک و بچه های گل انجمن هم که شده هفته ای دوبار سر میزنم
10.gif

مخلصیم

کم مونده بود مسابقه رو از دست بدم :)

wonnin1_4512113836802372015.jpg

بنده هم این هفته هستم
در دقایق پایانی
با این عکس
عکس منتخب هفته در موضوع پرتره
عکاس : جان مولر هانسن (دانمارک)

12164004468898013584.jpg

لطفا شروع کنید به امتیاز دادن. تا آخر پنجشنبه شب هم می دونید که مهلت هست. :)

-----------------------------------------------
من از خانم سروناز واقعا عذرخواهی می کنم. متاسفانه عکس دومی هم که ایشون گذاشتند مشکل دار بود و هر کاری کردم که پاکش نکنم واقعا نمی شد... :(

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
امتیازات من :

farshad10 : 7
astanboos : 7
zgg123 : 5
Allone :7
AMD.POWER : 7
kyle : 5
Ar3f :10
gaara13 :5
takesh :5
ehsan329 : 5
orochimaru : 4
pcmatin : 4
Emerald1991 : 5
lord.2014 : 6
greywarden : 6
...NOOSHIN... : 5
SILENT_66A : 5
Scarer boy : 5
Mohammad Star : 6
H.T.C : 2
------------------------ :3
wonnin : 7
Sawyer2010 : 6
bitcomet : 8
mehrashkan : 7

Last edited:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
امتیازات من :

astanboos : 7
zgg123 : 5
kyle : 5
Ar3f :10
gaara13 :5
takesh :5
ehsan329 : 5
orochimaru : 4
SILENT_66A : 5
Scarer boy : 5
Mohammad Star : 6
H.T.C : 2
------------------------ :3
wonnin : 7
Sawyer2010 : 6
bitcomet : 8
mehrashkan : 7
دوست گرامي بهتون تبريك ميگم شما اگه امتيازي كه به خودتون دادين رو ويرايش نكنيد از مسابقه خذف ميشويد :دي

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
منم ميتونم امتياز بدم شركت نكردم ولي دوست دارم امتياز بدم :rolleyes:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منم ميتونم امتياز بدم شركت نكردم ولي دوست دارم امتياز بدم :rolleyes:
با اجازه محمود اگه اسپم ميكنم كه حذف كن
بله ميتونيد امتياز بديد ولي به حساب نمياد چون شما خودتون عكس نزاشتيد

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
دوست گرامي بهتون تبريك ميگم شما اگه امتيازي كه به خودتون دادين رو ويرايش نكنيد از مسابقه خذف ميشويد :دي

چیکارش داری؟! بزار حذف بشه! یک رقیب کمتر!
TTJ.png

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

astanboos :9
Allone : 9
zgg123 : 6
kyle : 6
Ar3f :6
gaara13 :7
takesh: 7
ehsan329 : 7
orochimaru : 7
pcmatin : 7
NOOSHIN... : 8
SILENT_66A : 8
Scarer boy : 7
Mohammad Star : 10
H.T.C : 3 عکس مشاهده نشد
------------------------ : مشاهده پیوست 482281
wonnin : 6
Sawyer2010 : 10
bitcomet : 7
9 : mehrashkan

Last edited:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان امتيازات اين هفته من :
farshad10 : 0
astanboos :5
Allone :7
zgg123 : 8
AMD.POWER :8
kyle : 8
Ar3f :7
gaara13 :1
takesh :7
ehsan329 : 3
orochimaru : 6
lord.2014 : 2
greywarden : 8
SILENT_66A :2
Scarer boy : 4
Mohammad Star : 7
H.T.C : 3
-------------------:----- :3
wonnin : 6
Sawyer2010 : 4
bitcomet :2
mehrashkan:2

دوستان طبق معمول عكسها رو ديدي زدم و امتيازات روزدم
وحيد از دستم ناراحت نباش عكس شما خيلي عالي بود و لي نه براي اين موضوع نميدونم چرا دختر ها فرشته و نجات دهنده شدن و جنس مذكر جهنمي و شهري ؟ چرا ؟
احمد به سوالم جواب ندادي نميدونم عكس تو كيه
بقيه دوستان هم ببخشيد اگه كم امتياز كم گرفتيد بسته به درك من از عكس شما امتياز دادم و رفات و غيره روهم قاطي نكردم
زير سيبيلي هم رد نكردم :دي

Last edited:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
آنگ سان سو چی (به برمه‌ای: ) (زاده ۱۹ ژوئن ۱۹۴۵) فعال سیاسی، مدافع حقوق بشر، از مخالفان حکومت نظامی برمه و برنده جایزه صلح نوبل است. در انتخابات عمومی سال ۱۹۹۰ اتحادیه ملی دموکراسی به ***** او توانست ۵۹ ٪ آرای ملی و ۸۱ ٪ کرسی‌های مجلس را از آن خود کند. او که پیش از این انتخابات نیز در بازداشت خانگی بود، مجموعاً ۱۵ سال از عمر خود را بین ژوئیه سال ۱۹۸۹ تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در حصر خانگی بسر برده است. او در سال ۱۹۹۱ جایزه صلح نوبل، در سال ۱۹۹۲ جایزه جواهر لعل نهرو را به منظور تفاهم بین‌المللی از دولت هند و جایزه بین‌المللی سیمون بولیوار را از دولت ونزوئلا دریافت کرد.
[h=2]محتویات[/h]

[h=2]زندگی[/h] وی در روز ۱۹ ژوئن ۱۹۴۵ در شهر رانگون پایتخت برمه متولد گردید. نام وی «آنگ سان سو چی» برهم‌نهاده‌ای‌ست از سه نام پدرش «آنگ سان»، «سو» مادر بزرگ پدری‌اش و «چی» مادرش. پدرش بنیانگذار ارتش نوین برمه و از مذاکره کنندگان استقلال برمه از انگلستان در سال ۱۹۴۷ بود. او در همان سال به دست رقیب خود کشته شد. مادرش که به عنوان یک چهره‌ی سیاسی در دولت جدید برمه حضور داشت به عنوان سفیر به هند و نپال اعزام شد و فرصتی فراهم آورد تا آنگسان در سال ۱۹۶۴ به تحصیل علوم سیاسی در دهلی بپردازد. او در ۱۹۶۹ دوره‌ی کارشناسی خود را در رشته‌های فلسفه، علوم سیاسی و اقتصاد در کالجی در آکسفورد به پایان رساند. سپس به مدت سه سال در نییورک زندگی کرد و در سازمان ملل به کار پرداخت. او همزمان مجبور بود برای تأمین مالی خود مطالبی برای مایکل اریس محقق فرهنگ تبت بنویسد. آن دو در ۱۹۷۲ با یکدیگر ازدواج کردند. او در ۱۹۸۵ دکترای خود را از دانشکده مطالعات مشرق‌زمین و آفریقا دانشگاه لندن دریافت کرد.
او در سال ۱۹۸۸ نه تنها برای نگهداری از مادر بیمارش بلکه برای ***** جنبش دموکراسی‌خواهی برمه به کشورش بازگشت. دیدار او با شوهرش مایکل اریس در کریسمس ۱۹۹۵ بی آینکه بدانند آخرین دیدار آن دو بود. چرا که آنگسان در برمه باقی‌ماند و شوهرش کشور را ترک کرد، ولی حکومت برمه درخواست‌های بعدی شوهرش برای دریافت ویزا را رد کرد. اریس در ۱۹۹۷ از سرطان پروستات غیر قابل علاج خود آگاه شد. علی‌رغم درخواست مستقیم کوفی عنان و پاپ ژان پل دوم از حکومت برمه برای دادن ویزا، آنها با بیان اینکه امکانات لازم برای نگهداری از مایکل اریس را ندارند از دادن ویزا به او سر باز زدند. در عوض پیشنهاد دادند که آنگسان سوچی برای دیدار او از کشور خارج شود. او بطور موقت از بازداشت خانگی خارج شد تا بتواند از کشور خارج شود. ولی او که می‌دانست در صورت خروج دیگر اجازه‌ی ورود به کشور را نخواهد یافت از این کار امتناع کرد. اریس در سال ۱۹۹۹ در روز تولد ۵۳ سالگی خود درگذشت. آنگ سان سو چی در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۰ از بازداشت خانگی خارج شد.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
آنگ سان سو چی (به برمه‌ای: ) (زاده ۱۹ ژوئن ۱۹۴۵) فعال سیاسی، مدافع حقوق بشر، از مخالفان حکومت نظامی برمه و برنده جایزه صلح نوبل است. در انتخابات عمومی سال ۱۹۹۰ اتحادیه ملی دموکراسی به ***** او توانست ۵۹ ٪ آرای ملی و ۸۱ ٪ کرسی‌های مجلس را از آن خود کند. او که پیش از این انتخابات نیز در بازداشت خانگی بود، مجموعاً ۱۵ سال از عمر خود را بین ژوئیه سال ۱۹۸۹ تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در حصر خانگی بسر برده است. او در سال ۱۹۹۱ جایزه صلح نوبل، در سال ۱۹۹۲ جایزه جواهر لعل نهرو را به منظور تفاهم بین‌المللی از دولت هند و جایزه بین‌المللی سیمون بولیوار را از دولت ونزوئلا دریافت کرد.
محتویات

زندگی

وی در روز ۱۹ ژوئن ۱۹۴۵ در شهر رانگون پایتخت برمه متولد گردید. نام وی «آنگ سان سو چی» برهم‌نهاده‌ای‌ست از سه نام پدرش «آنگ سان»، «سو» مادر بزرگ پدری‌اش و «چی» مادرش. پدرش بنیانگذار ارتش نوین برمه و از مذاکره کنندگان استقلال برمه از انگلستان در سال ۱۹۴۷ بود. او در همان سال به دست رقیب خود کشته شد. مادرش که به عنوان یک چهره‌ی سیاسی در دولت جدید برمه حضور داشت به عنوان سفیر به هند و نپال اعزام شد و فرصتی فراهم آورد تا آنگسان در سال ۱۹۶۴ به تحصیل علوم سیاسی در دهلی بپردازد. او در ۱۹۶۹ دوره‌ی کارشناسی خود را در رشته‌های فلسفه، علوم سیاسی و اقتصاد در کالجی در آکسفورد به پایان رساند. سپس به مدت سه سال در نییورک زندگی کرد و در سازمان ملل به کار پرداخت. او همزمان مجبور بود برای تأمین مالی خود مطالبی برای مایکل اریس محقق فرهنگ تبت بنویسد. آن دو در ۱۹۷۲ با یکدیگر ازدواج کردند. او در ۱۹۸۵ دکترای خود را از دانشکده مطالعات مشرق‌زمین و آفریقا دانشگاه لندن دریافت کرد.
او در سال ۱۹۸۸ نه تنها برای نگهداری از مادر بیمارش بلکه برای ***** جنبش دموکراسی‌خواهی برمه به کشورش بازگشت. دیدار او با شوهرش مایکل اریس در کریسمس ۱۹۹۵ بی آینکه بدانند آخرین دیدار آن دو بود. چرا که آنگسان در برمه باقی‌ماند و شوهرش کشور را ترک کرد، ولی حکومت برمه درخواست‌های بعدی شوهرش برای دریافت ویزا را رد کرد. اریس در ۱۹۹۷ از سرطان پروستات غیر قابل علاج خود آگاه شد. علی‌رغم درخواست مستقیم کوفی عنان و پاپ ژان پل دوم از حکومت برمه برای دادن ویزا، آنها با بیان اینکه امکانات لازم برای نگهداری از مایکل اریس را ندارند از دادن ویزا به او سر باز زدند. در عوض پیشنهاد دادند که آنگسان سوچی برای دیدار او از کشور خارج شود. او بطور موقت از بازداشت خانگی خارج شد تا بتواند از کشور خارج شود. ولی او که می‌دانست در صورت خروج دیگر اجازه‌ی ورود به کشور را نخواهد یافت از این کار امتناع کرد. اریس در سال ۱۹۹۹ در روز تولد ۵۳ سالگی خود درگذشت. آنگ سان سو چی در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۰ از بازداشت خانگی خارج شد.
ميدونستم خوده قاتل ديكتاتورشه 0 برش زياد بود ايشون رو غربي ها شير كردن يك ديكتاتوريه كه دومي نداره :hmm:

بالا