arash.2010
Registered User
- نوشتهها
- 3,487
- لایکها
- 358
وقتی که دم غروب می شینم کنار پنجره
یاد اون روزها می افتم
همان روزهایی که مطمئنم که تو فراموشش کردی
ولی من هنوز نتونستم اون روزها رو از یاد ببرم
و چه سخته این یاد های یک طرفه
چه سخته وقتی بارون میاد
وقتی زمین خیس میشه
وقتی من بارون رو تماشا می کنم
چون دستای گرم تو نیست
نیست که من رو گرم کنه
چون چشمای تو نیست
نیست که بهش زل بزنم و آروم بشم
چون آغوشی رو به یاد می یارم
که دیگه نمی تونم حسش کنم
دیگه نیستی که لمست کنم
نیستی که با گرمای وجودت
زندگی رو احساس کنم
ولی هنوز با یادت زنده ام
هنوز به یادتم
هنوز...
با این عکس در مسابقه شرکت میکنم ، تا بدونه خاطرش چقدر برام عزیز بود و " همیشه به یادشم " .............
مشاهده پیوست 499315
به وحید عزیز
تبریک میگم
عکس من :
مشاهده پیوست 499697
*************************************************************************************
از دوستان معذرت میخوام بابت اینکه نتونستم امتیاز هفته گذشته رو ثبت کنم مشکلی برام پیش اومده بود نتونستم برسم
او از جنسی انسانیت و مردانگی کرد که هر انسانی را جذب میکرد و مرز تفاوتها را میشکست. او مستقیماً قلبِ آدمیّت را هدف قرار میداد و به نیکی واردش میشد.
به هر قیمتی قدرت را نخواست و با پرداخت بهای گزافی، ارزشهای انسانی را پاس داشت.
هنوز به یادتم و دلم برای جنس انسانیتت تنگ خواهد شد...
مشاهده پیوست 499762
هنوز به یادتم. . .
بازگرد ای خاطرات کودکـــــــــی
عمر از کف رایگانی می رود
کودکی رفت و جوانی می رود
این فروغ نازنین بامداد
در شبانی جاودانی می رود
این سحرگاه بلورین بهار
روی در شامی خزانی می رود
چون زلال چشمه سار کوه ها
از بر چشمت نهانی می رود
ما درون هودج شامیم و صبح
کاروان زندگانی می رود
شفیعی کدکنی
عکس من:
همیشه به یادتم سوپرماریو
مشاهده پیوست 501457
مشاهده پیوست 501881
...........................................................................................
هنوز به ياد شهيدان هستم
اولا با تشکر از موضوع انتخابی، یادآور خاطرات تلخ و شیرین بسیـــار
دوما من هرچی گشتم اونی که دلم میخواست پیدا نکردم آخرش دیگه مجبور شدم به این پایینی رضایت بدم، خوب شد مسابقه deadline داره وگرنه من همینطــــــــــــــــــــــور می گشتم
با این عکس شرکت میکنم
مشاهده پیوست 501990
با این عکس شرکت میکنم
مشاهده پیوست 502045
با سلام خدمت دوستان و ماهی!
موضوع امتیاز دهی و عکس گذاشتن هفته گذشته. بعد از اینکه جناب ماهی میاد اعلام میکنه پایان امتیاز دهی یا عکس گذاشتن کاربری که میاد بعد از اعلام ماهی امتیازو عکس میذاره نباید شرکت داده بشه!
خوب چرا ماهی دو کاربری که بعد از این که گفتی پایان عکس گذاشتن کاربرا عکساشونو گذاشتن شرکتشون دادی مگه خلاف قانون تاپیک نیست؟
یا بعد از اینکه گفتی پایان امتیاز دهی امتیاز های اون دو نفرو قبول کردی و امتیاز منو قبول نکردی مگه اینم خلاف نیست؟
خب اگه قراره عدالت تو مسابقه باشه باید برای همه باشه تو که امین کاربرایی نباید از این کارا بکنی و بعد بیایی بگی چون اون دونفر در روند مسابقه مشکلی ایجاد نکردن امتیازا محسوب میشه اما مال منو بگی نه چونکه برنده مسابقه تغیر میکنه؟
قانون برای همه باید یکسان باشه نه برای یکی کم نه برای یکی زیاد حتی شما رفیق
با سلام خدمت دوستان و ماهی!
موضوع امتیاز دهی و عکس گذاشتن هفته گذشته. بعد از اینکه جناب ماهی میاد اعلام میکنه پایان امتیاز دهی یا عکس گذاشتن کاربری که میاد بعد از اعلام ماهی امتیازو عکس میذاره نباید شرکت داده بشه!
خوب چرا ماهی دو کاربری که بعد از این که گفتی پایان عکس گذاشتن کاربرا عکساشونو گذاشتن شرکتشون دادی مگه خلاف قانون تاپیک نیست؟
یا بعد از اینکه گفتی پایان امتیاز دهی امتیاز های اون دو نفرو قبول کردی و امتیاز منو قبول نکردی مگه اینم خلاف نیست؟
خب اگه قراره عدالت تو مسابقه باشه باید برای همه باشه تو که امین کاربرایی نباید از این کارا بکنی و بعد بیایی بگی چون اون دونفر در روند مسابقه مشکلی ایجاد نکردن امتیازا محسوب میشه اما مال منو بگی نه چونکه برنده مسابقه تغیر میکنه؟
قانون برای همه باید یکسان باشه نه برای یکی کم نه برای یکی زیاد حتی شما رفیق