• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
او از جنسی انسانیت و مردانگی کرد که هر انسانی را جذب می‌کرد و مرز تفاوت‌ها را می‌شکست. او مستقیماً قلبِ آدمیّت را هدف قرار می‌داد و به نیکی واردش می‌شد.
به هر قیمتی قدرت را نخواست و با پرداخت بهای گزافی، ارزش‌های انسانی را پاس داشت.

هنوز به یادتم و دلم برای جنس انسانیتت تنگ خواهد شد...

12-6-2013-3-57-41-AM.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هنوز به یادتم. . .
بازگرد ای خاطرات کودکـــــــــی
baby-guitar-wallpapers-hd.jpg

عمر از کف رایگانی می رود
کودکی رفت و جوانی می رود
این فروغ نازنین بامداد
در شبانی جاودانی می رود
این سحرگاه بلورین بهار
روی در شامی خزانی می رود
چون زلال چشمه سار کوه ها
از بر چشمت نهانی می رود
ما درون هودج شامیم و صبح
کاروان زندگانی می رود

شفیعی کدکنی

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجیجان امروز سه شنبه است و آخرین مهلت عکس گذاشتنه. فراموش نشه یک وقت. :)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام...تبریک به وحید عزیز که بازم برنده مسابقه شدن

منم با این عکس شرکت میکنم

میخوام بگم یاد ناصر حجازی اسطوره ی تمام معنا هنوز در دل ها زنده است:heart:

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
اولا با تشکر از موضوع انتخابی، یادآور خاطرات تلخ و شیرین بسیـــار

دوما من هرچی گشتم اونی که دلم میخواست پیدا نکردم :( آخرش دیگه مجبور شدم به این پایینی رضایت بدم، خوب شد مسابقه deadline داره وگرنه من همینطــــــــــــــــــــــور می گشتم :D

با این عکس شرکت میکنم

31.jpg

Last edited:

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
با این عکس شرکت میکنم
318256_735.jpg

با سلام خدمت دوستان و ماهی!
موضوع امتیاز دهی و عکس گذاشتن هفته گذشته. بعد از اینکه جناب ماهی میاد اعلام میکنه پایان امتیاز دهی یا عکس گذاشتن کاربری که میاد بعد از اعلام ماهی امتیازو عکس میذاره نباید شرکت داده بشه!
خوب چرا ماهی دو کاربری که بعد از این که گفتی پایان عکس گذاشتن کاربرا عکساشونو گذاشتن شرکتشون دادی مگه خلاف قانون تاپیک نیست؟
یا بعد از اینکه گفتی پایان امتیاز دهی امتیاز های اون دو نفرو قبول کردی و امتیاز منو قبول نکردی مگه اینم خلاف نیست؟
خب اگه قراره عدالت تو مسابقه باشه باید برای همه باشه تو که امین کاربرایی نباید از این کارا بکنی و بعد بیایی بگی چون اون دونفر در روند مسابقه مشکلی ایجاد نکردن امتیازا محسوب میشه اما مال منو بگی نه چونکه برنده مسابقه تغیر میکنه؟
قانون برای همه باید یکسان باشه نه برای یکی کم نه برای یکی زیاد حتی شما رفیق:D

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این هم از اسپویلر این هفته:

وقتی که دم غروب می شینم کنار پنجره
یاد اون روزها می افتم
همان روزهایی که مطمئنم که تو فراموشش کردی
ولی من هنوز نتونستم اون روزها رو از یاد ببرم
و چه سخته این یاد های یک طرفه
چه سخته وقتی بارون میاد
وقتی زمین خیس میشه
وقتی من بارون رو تماشا می کنم
چون دستای گرم تو نیست
نیست که من رو گرم کنه
چون چشمای تو نیست
نیست که بهش زل بزنم و آروم بشم
چون آغوشی رو به یاد می یارم
که دیگه نمی تونم حسش کنم
دیگه نیستی که لمست کنم
نیستی که با گرمای وجودت
زندگی رو احساس کنم
ولی هنوز با یادت زنده ام
هنوز به یادتم
هنوز...

با این عکس در مسابقه شرکت میکنم ، تا بدونه خاطرش چقدر برام عزیز بود و " همیشه به یادشم " .............

مشاهده پیوست 499315

چه خوب است از تو دارم یادگاری - خودت نیستی ولی یادگارت روبروم است

گاهی به خود گویم تویی و میبوسمش من -

به وحید عزیز
تبریک میگم
عکس من :
مشاهده پیوست 499697

*************************************************************************************
از دوستان معذرت میخوام بابت اینکه نتونستم امتیاز هفته گذشته رو ثبت کنم مشکلی برام پیش اومده بود نتونستم برسم

او از جنسی انسانیت و مردانگی کرد که هر انسانی را جذب می‌کرد و مرز تفاوت‌ها را می‌شکست. او مستقیماً قلبِ آدمیّت را هدف قرار می‌داد و به نیکی واردش می‌شد.
به هر قیمتی قدرت را نخواست و با پرداخت بهای گزافی، ارزش‌های انسانی را پاس داشت.

هنوز به یادتم و دلم برای جنس انسانیتت تنگ خواهد شد...

مشاهده پیوست 499762

هنوز به یادتم. . .
بازگرد ای خاطرات کودکـــــــــی
baby-guitar-wallpapers-hd.jpg

عمر از کف رایگانی می رود
کودکی رفت و جوانی می رود
این فروغ نازنین بامداد
در شبانی جاودانی می رود
این سحرگاه بلورین بهار
روی در شامی خزانی می رود
چون زلال چشمه سار کوه ها
از بر چشمت نهانی می رود
ما درون هودج شامیم و صبح
کاروان زندگانی می رود

شفیعی کدکنی

همیشه به یادتم سوپرماریو:D
مشاهده پیوست 501457

مشاهده پیوست 501881

...........................................................................................
هنوز به ياد شهيدان هستم

سلام...تبریک به وحید عزیز که بازم برنده مسابقه شدن

منم با این عکس شرکت میکنم

میخوام بگم یاد ناصر حجازی اسطوره ی تمام معنا هنوز در دل ها زنده است:heart:

اولا با تشکر از موضوع انتخابی، یادآور خاطرات تلخ و شیرین بسیـــار

دوما من هرچی گشتم اونی که دلم میخواست پیدا نکردم :( آخرش دیگه مجبور شدم به این پایینی رضایت بدم، خوب شد مسابقه deadline داره وگرنه من همینطــــــــــــــــــــــور می گشتم :D

با این عکس شرکت میکنم

مشاهده پیوست 501990

سلام .
و اینم عکس من .

هنوز به یادتم....کافیه برام....

مشاهده پیوست 502025

تبریک به دوست خوبم bitcomet عزیز

عکس انتخابی من

با این عکس شرکت میکنم
مشاهده پیوست 502045

موضوع امتیاز دهی و عکس گذاشتن هفته گذشته. بعد از اینکه جناب ماهی میاد اعلام میکنه پایان امتیاز دهی یا عکس گذاشتن کاربری که میاد بعد از اعلام ماهی امتیازو عکس میذاره نباید شرکت داده بشه!
خوب چرا ماهی دو کاربری که بعد از این که گفتی پایان عکس گذاشتن کاربرا عکساشونو گذاشتن شرکتشون دادی مگه خلاف قانون تاپیک نیست؟
یا بعد از اینکه گفتی پایان امتیاز دهی امتیاز های اون دو نفرو قبول کردی و امتیاز منو قبول نکردی مگه اینم خلاف نیست؟
خب اگه قراره عدالت تو مسابقه باشه باید برای همه باشه تو که امین کاربرایی نباید از این کارا بکنی و بعد بیایی بگی چون اون دونفر در روند مسابقه مشکلی ایجاد نکردن امتیازا محسوب میشه اما مال منو بگی نه چونکه برنده مسابقه تغیر میکنه؟

یه نکته ای در مورد عکس Dr.Mass: متاسفانه عکس اتچ شده ایشون پاک شده (شاید خودشون پاک کرده باشند). من به ایشون پیغام دادم که بیان و مجددا تصویر خودشون رو بگذارند، همچنین از دوستان هم خواهش می کنم اگر ایشون تصویرشون رو مجددا قرار دادند امتیاز عکس ایشون رو به امتیازاتی که احیانا قبلا داده شده اضافه کنند.

ویرایش: عکس ایشون به اسپویلر اضافه شد و خودم هم بهش امتیاز دادم.

---------------------------------------------
امتیازات خودم:

wonnin: 8

takesh: 9

farshad10: 8

arash.2010: 9

Ne_256: 7

kyle: 8

mahi58: 0

77267726: 8

بـا ر ا ن: 10 خیلی قشنگه...

bitcomet: 9

orochimaru: 8

Error73: 9 یادش گرامی و جاویدان باشه، همچنین یاد هفت مقدس...

IronSteelMetal: 8

Dr.Mass: 8

R.nasri: 7

Allone: 8

disturb: 9

Terme: 10 این مورد هم بسیار قشنگ بود. :)

pcmatin: 8

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
و اما در مورد این مساله:

دوست عزیز! شما دقیقا چه تصوری در مورد من و بچه های دیگه این تاپیک دارید که یه همچین مطلبی رو می نویسید؟ :blink:

هفته پیش شما تا لحظات آخر در امتیازدهی شرکت نکردید، و بعد در نهایت وقتی مشخص شده که بیشترین امتیازات متعلق به وحید (bitcomet) بوده شما پستی می زنید که در اون به وحید امتیاز 5 می دین ( که از کمترین امتیاز قبلی ایشون هم پایین تر بوده)، و به شخص دیگه ای که همه می دونیم دوست شما هستند امتیاز 10 می دین! با این کار شما برنده مسابقه تغییر می کنه و دوست شما برنده مسابقه محسوب میشه، اون هم در حالی که زمان زده شدن پست شما بعد از مهلت مقرر امتیازدهی بوده! به نظر شما من اگر امتیازات شما رو قبول می کردم ظلم در حق وحید نبوده این مساله؟

علت این که من امتیازدهی دو دوست دیگه رو قبول کردم این بوده که با وجود این که بعداز مهلت مقرر زده شده تغییری در برنده مسابقه نمی داده و دلیلی برای این که قبول اون امتیازات ظلم در حق کسی باشه وجود نداشته! علت این که عکس اون دو دوست قبلی رو هم اضافه کردم این بود که کسی غیر از خودم هنوز امتیاز نداده بود و من هم امتیاز خودم به اون دو دوست رو به پستم اضافه کردم، کاری که از همون اولش همیشه توی این مسابقه انجام می شده.

شوخی و خنده و تو سر و کله همدیگه زدن و پست زدن که نمی دونم پدرخوانده این رو گفته و اون رو گفته تا یه حدی خوبه و همه مون می خندیم، ولی اگر این بازی ها بخواد باعث بشه حق کسی برای برنده شدن ضایع بشه و خنده کسی به دلخوری تبدیل بشه من نمی ذارم...

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
wonnin: 8

takesh: 7

farshad10: 7

arash.2010: 7

Ne_256: 6

kyle: 8

mahi58: 7

77267726: 0