خوب دوستان، نتیجه بررسی 20 هفته ای امتیازات حاضره.
- قبل از هر چیز این رو بگم که در طی رسیدگی به این 20 جدول، امتیازات تعدادی از دوستان رو من بررسی کردم. این دوستان عمدتا کسانی بودند که بچه های دیگه توی تاپیک یا پی ام به نحوه نمره دهی شون اعتراض داشتند، یا کسانی که خودم به نظرم اومده بود ایرادی در امتیازات شون هست. من نمرات این عزیزان رو بررسی کردم و همون طور که قبلا هم گفته بودم به شدت بنا رو بر تبرئه کردن دوستان و تصادفی دونستن امتیازدهی های مشکوک گذاشتم. در نهایت هر کدوم از دوستان عزیز که قبلا مشکل در امتیازدهی داشتند، ولی در هفته های اخیر و بعد از تذکرهای من نمرات درست شده بود رو من همون طور که قول داده بودم مقصر در نظر نگرفتم. همچنین دوستانی که تعداد کمی موارد امتیازات مشکل دار داشتند رو بی خیال شون شدم. حتی دوستانی رو که سابقه مشکل داشتند، ولی در هفته های اخیر توی مسابقه شرکت نکرده بودند رو هم من تقصیری متوجه شون ندونستم. بنابراین تعدادی از دوستان شامل SILENT_66A و wonnin و takesh و chelsea67 و garaa13 رو که شامل یک یا چند تا از این حالت ها می شدند من توی بررسی امتیازات مقصر نمی دونم و می تونند به روال عادی تو جمع دوستان در مسابقه حاضر باشند.
- متاسفانه سه نفر از دوستان در طی این بررسی ها امتیازات شون شدیدا مشکل داشته و من هر کاری می کنم که یه جوری به خودم بقبولونم که نمرات شون قابل قبوله نمیشه! لذا دوستان عزیز pcmatin و farshad10 و orochimaru توی امتیازدهی های خودشون مقصر دونسته میشن. توضیح این که این دوستان در طی هفته های گذشته مکررا به افراد دیگه ای که نام می بردم نمرات کامل (10 از 10 و یا 5 از 5) می دادند، و متاسفانه در هفته های اخیر هم بعد از تذکرهای من این روال رو بدون هیچ تغییری ادامه داده بودند...
- در مورد سه دوست عزیزی که مقصر شناخته شدند: این عزیزان به مدت یک سال از مشارکت در تعیین برنده محروم میشن. به این معنی که اگر توی امتیازدهی شرکت کنند کلیه امتیازات شون به 10 تبدیل میشه که تاثیری در تعیین برنده نتونند داشته باشند. این کمترین مجازات ممکنه! من یه مدت داشتم فکر می کردم از حضور در مسابقه محروم شون کنم، یا از امتیازدهی محروم بشن، ولی گفتم این طور باشه که حداقل خودشون شانس برنده شدن رو داشته باشند، ولی نتونند برنده رو با امتیازات شون تغییر بدند. تمام دوستان دیگه خصوصا کسانی که امتیازات شون مورد اعتراض بوده ولی مقصر شناخته نشدند هم دقت کنند که از این به بعد امتیازات هر هفته به دقت زیر ذره بین هستش و اگر ببینم کسی از دوستان با تبانی و دوست بازی و... حق دوستان دیگه رو ضایع کنه به هیچ عنوان 20 هفته دیگه منتظر نمیشم و همون جا باهاش برخورد می کنم. کلا از این به بعد انتظار این جور رفتارها رو از هیچ کدوم از بچه های تاپیک ندارم و توی این حرفم قاطع هم هستم...
- ممکنه بعضی از دوستان به رفتارها یا امتیازدهی های دوستان دیگه ای غیر از کسانی که نوشتم هم اعتراض داشته باشند. دوستان لطفا دقت کنند که اگر کسی رو متهم می کنید یا اعتقاد دارید که حق شما رو ضایع کردند لطفا فقط و فقط با مستندات صحبت کنید و از کلی گویی و مبهم گویی و جملاتی مثل این که "خوب معلومه که طرف مشکل داره" یا "طرف داره هر هفته من رو اذیت می کنه" خودداری کنید! دقیقا بنویسید که توی چند هفته و توی کدوم هفته ها امتیازدهی شون مشکل داشته تا رسیدگی بشه. این کار رو هم فقط و فقط توی
تاپیک پیشنهادات و انتقادات انجام بدید و اینجا بحث رو ادامه ندید.
اگر کسی بیخود به دیگران تهمتی بزنه که بعدا نتونه با آمار و ارقام ثابت کنه، یا کسی به جای تاپیک انتقادات توی این تاپیک بحث رو ادامه بده علاوه بر این که به کارشون رسیدگی نمیشه به نحو مقتضی باهاشون برخورد هم میشه.
- در نهایت من لازم می دونم اگر کوتاهی یا تاخیری از جانب من بوده از تمام دوستانی که احساس می کنند توی هفته های اخیر حق شون ضایع شده یا به دلیل رفتارهای نادرست یه عده دیگه از برنده شدن در مسابقه ای محروم شدند عذرخواهی کنم. ببخشید بچه ها، من سعی کردم تا حد امکان دوستانه و با تذکر قضیه رو جلو ببرم (که یه عده هم خودشون رعایت کردند)، ولی آخرش نشد که به اینجا نرسه قضیه...