حاج محمود خاطرخواه انار شدی؟ بسوزه پدر عاشقی :general711:نظر شخصی) اگر ایشون نبودند اصلا من همه پاییزها رو دپرس بودم:
تابستون خیلی ادعاش میشه که من بهترین فصل سال از لحاظ میوه هستم، ولی پاییز به خاطر وجود همین یه دونه تک خال ناز خوشگلش حال تابستون رو می گیره!
محمود خان دقیقا همینطوره من نگاه چپی ندارم و همینجا جام خوبه البته در صورتیکه جایگاهم امن باشه هاااا :دی
سلام به همگی
قبل از هرچیز از دوستانی که با عکسای قشنگشون شرکت کردن ممنونم
بابت تبریک ها هم همینطور لطف کردین
اما سریعتر میرم سراغ موضوع جدید
میوه های پائیـــزی!
از اونجایی که من کلا به میوه های مختص فصل پاییز علاقه خاصی دارم این موضوع رو انتخاب کردم
توضیح اینکه تصویر از میوه های فصل پاییز باشه چیده شده یا روی درخت.... نارس یا رسیده یا خشک شده و یا به هر شکل دیگر به صورت تک و یا انبوه! بومی یا غیر بومی اما حتما میوه خوراکی و مختص فصل پاییز باشه
عکس من:
عکس از خودم هست--- پاییز 90 --- باغ دولت آباد یـــزد
مشاهده پیوست 680517
محمود: به درخواست خود garshasp عکس تغییر پیدا کرد.
تبریک مجدد به اشکان.. ققط تا دیر نشده بهش نصیحت میکنم تا در این روزهای حساس به شدت از سر خودش محافظت کنه:دی
دوستان عزیز بدلیل اینکه بعد متوجه شدم که عکسم سایزش خیلی کوچک و نامشخصه با اجازه آقا محمود عوضش کردم با سایز بزرگتر :general509:
با عرض تشکر از آقا محمود و عذرخواهی از دوستان :general504:
تو!درخت کدو تنبل
نیلوفر رقصانی بدورت
باز تحریکت نمی کند
نظر شخصی) اگر ایشون نبودند اصلا من همه پاییزها رو دپرس بودم:
تابستون خیلی ادعاش میشه که من بهترین فصل سال از لحاظ میوه هستم، ولی پاییز به خاطر وجود همین یه دونه تک خال ناز خوشگلش حال تابستون رو می گیره!
سلام انگار انار به عنوان پر طرفدار ترین میوه پاییزی بین دوستان هست!!!
موضوع این دفعه خیلی فرصت مناسبی بود تا عکس های شخصی رو بذاریم، حیف که عکس هایی که خودم از باغمون گرفتم خانوادگی بود و مجبورم تصاویر اینترنتی رو بذارم
مشاهده پیوست 682450