جدول این هفته:
برنده این هفته باز هم mehrashkan هستند که خواهش می کنم تا آخر شنبه موضوع جدید رو در تاپیک بگذارند.
مدال نقره این هفته به وحید می رسه که تبریک میگم بهشون و مدال برنز هم به sepidar399 تعلق می گیره.
---------------------------------------------------
های دیر حاج محمود، د لذت اف اسپمینگ این دیس تاپیک از مور دن ادر تاپیکس !!!
بات ای ام سو ساری
ای ویل ترای تو ریدیوس دیس بات بیلیو می،دت ایز اکسلنت اند میک می فول اف انرژی
لوووول. اون The lezzat خدا بود.
باور کن من خودم زیاد روی این قضیه حساس نیستم و به خاطر جو دوستانه همیشگی این تاپیک اصلا دلم نمی خواد گیر بدم به بچه ها، ولی اسپم از یه حد خاصی بیشتر میشه و چند تا پست پشت سر هم میشه خود بچه ها اعتراض می کنند!
البته راه حلش آسونه! قرار دادن محتوای حاوی اسپم در لابلای پست هایی که در رابطه با موضوع تاپیک می زنیم! مثلا تاپیک آخرین عکسی که گرفتم رو ببینید، بارها بچه ها می خوان پستی بزنند و یه کم با هم توش مثلا خوش و بش و جر و بحث کنند، ولی زیر نوشته هاشون یه عکس هم می گذارند که پست شون بی ربط به تاپیک محسوب نشه و بهش هم میگن آنتی اسپم! شما عجیجان هم می تونید پست های اسپم گونه رو قاطی همین پست هایی که همیشه می زنیم (عکس و امتیاز و تبریک و ...) بفرستید که صدای تذکر آیین نامه ای ملت هم در نیاد! من هم سعی می کنم تا میشه پاک نکنم. :دی
منتظر عکس هفته هم باشید .. خیلی باحاله به جان محمود
اسمایلی توپ بود خدا بگم چی کارت کنه!
البته یکی هم طلبت! یه سری تصاویر خاص و ویژه ازت به دستم رسیده که به زودی افشا می کنم! :دی
---------------------------------------------------
و اما:
یه پدیده ناراحت کننده اتفاق افتاده توی چند هفته گذشته در مسابقه که لازمه یه تذکر سفت و سخت من راجع بهش بدم. تا چند دقیقه دیگه توی تاپیک می نویسمش، لطفا حتما همه به دقت بخونند!