Benedict The 3rd
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 336
منظورتون از رای دادن چیه؟ الان زمان عکس گذاشتنه نه امتیاز دادن، شما می تونید با هر یوزری عکس بگذارید و با همون یوزر هم در زمان امتیازدهی رای بدید.@mahi58 با این یوزر میشه رای داد؟
داداش چرا امضاتون رو هم این هفته تغییر ندادین ؟؟!!عجیجان امروز سه شنبه است و آخرین مهلت گذاشتن عکسه. فراموش نگردد یک وقت. :دی
----------------------------------------------------
منظورتون از رای دادن چیه؟ الان زمان عکس گذاشتنه نه امتیاز دادن، شما می تونید با هر یوزری عکس بگذارید و با همون یوزر هم رای بدید.
اصلاح شد.داداش چرا امضاتون رو هم این هفته تغییر ندادین ؟؟!!
این هفته خیلی سریع شرکت میکنم تا اساساً جبران کنم تاخیر هفته ی پیش رو.
سلام و درود
امیدوارم عکس مرتبط باشه :general709:
پ ن : بعضی از موضوعات از تست کنکورم سخت تر هستند
خخخخخ منم ديدم واقعا در سطح من نيست شركت نكنم بهتره
ولي خب واس خاطر از خودگذشتگي و بزرگمنشي و از اين داستانا منم عكس اين خانوم كوچولو رو ميذارم
مشاهده پیوست 726267
چه موضوعی دادی
واقعا چه خبر داريم پشت اين لبخند عروسک (تن پوش) چه غصه نان شبی پنهان است ..
در پشت هر لباس نظامی یک شخص حقیقی وجود دارد و این حقیقتی است که بیشتر ما فراموش کردهایم.
دوین میچل (Devin Mitchell) پروژه عکاسی تاثیرگذاری را تحت عنوان «The Soldier Art Project» در خصوص حقیقتی که آنسوی یونیفرم سربازان قراردارد، انجام داده است. میچل با استفاده از فتوشاپ عکسهایی را طراحی کرده است که در آن چهره حقیقی سربازان زن و مرد در آینه نمایش داده میشود.
عکس زیر مربوط به Jennifer Morales ، سرباز نیروی دریایی است. یک مادر تنها که پسرش از اوتیسم رنج میبرد...
احسهای پنهانی تو این عکس نهفته ست
WHAT YOU SEE IS NOT EXACTLY WHAT I FEEL
عکس این هفته من:
خیلی گشتم، ولی واقعا عکسی که بهتر از این نشون دهنده احساسات پنهان (به اون شکلی که توی ذهن خودم موقع طرح موضوع بود) باشه پیدا نکردم. البته فکر کنم برای یه موضوع دیگه هم یکی از بچه ها این رو گذاشته بودند، ولی واقعا بهترین عکس برای این موضوع هم هست...
سرگئی راستش رو بگو این عکس رو از کجا آوردی؟ یه خورده زیادی واقعی به نظر می رسه! :دی
البته من پلی استیشن نداشتم هیچ موقع، ولی دقیقا یه دونه از اون کاسه نارنجی ها و یه زیرپیرهنی اون رنگی دارم.
آهان، حالا بهتر شد.یعنی موس و کیبورد جاش بذارم؟ ولی فکر کنم موس و کیبورد برای گیمر کهن سالی مثل شما خیلی سوسول بازیه ها:دی یه چیز با اصالت تر مناسب حال شماست
راستی دیدم کاسه نارنجیت خالیه برات پرش کردم:دی اگرم تاحالا توش چیپس نخوردی بگو تا 3 سوت هرچی دوس داری برات توش بریزم عجیجم:دی
من چی کار کنم خوب؟ برداشتی یه اوتار واسه خودت گذاشتی که اصلا نه عکس مشابه ازش پیدا میشه تو نت، نه اصلا از این زاویه و اون زاویه میشه پیداش کرد نه هیچی...